323

чичо Гошо

преди 1 година

Ами да са чели менюто внимателно - в takeaway продават 300 гр. пържола Блек Ангъс (сурова) за 78 лв., което прави 26 лв. за 100 гр., а тия юнаци са платили 35 лв. за 100 гр., което е към 35% отгоре на това от takeaway. Което не е чак такава фрапираща надценка, имайки предвид, че едното е ресторант, а другото - онлайн магазин. Същото, като да изпия едно шише синьо Джони в дискотеката и после да вдигам олелия по вестниците, как са ме одрали хилядарка и как можело такива цени?! Да си опичат акъла!

322

Анонимен

преди 1 година

Как на грамаж, ти ще знаеш ли колко грама ще отиде в една порция. После да не се оплакват, че нямали клиенти на нашето море.

321

Анонимен

преди 1 година

Вижте само каква уловка ! Така ... едно кебапче е средно 70 гр , като видиш , че пише пържола 100гр / х лв , трябва да ти стане ясно , че има въдичка , нали ? Но колко клиента от 100 ще се загледат и ще си направят реалната съпоставка, че реално самата пържола няма как да е 100 гр цялата ? Отделно сервитьорите са темерутти и нарочно премълчават,че една пържола може да излезе 150 лв ?! А има и избухливи клиенти , след които ремонта на заведението ще е много скъп!!!

320

Парвенющина

преди 1 година

А като е дал 2000+ лв за айфона про макс що не е мрънкал че много са му взели?

319

Анонимен

преди 1 година

В това заведение сигурно не е стъпвал човешки крак, щом искат един да плати сметката за цял ден. Вече заведението го няма, затворени е до края на лятото. " Скъпите меса" ги дадоха преди час на бездомните кучета

318

Анонимен

преди 1 година

До блицкриг, както е написано, а и се вижда от фискалния бон не иде реч за някакъв специален телешки рибай стек, а за пържола

317

Анонимен

преди 1 година

Ама защо им е платил? Да извикат полиция, да извикат икономическа полиция и да съставят акт. За един ден ще затворят заведението, а алигбегов лично ще се погрижи собственикът му повече да не отваря заведение. На мен ако ми поискат 200 лева за кафе и кажат че е написано някъде че е със злато ще изядат само шамари и най много зъби

316

Анонимен

преди 1 година

Само да питам - кой луд влиза в кръчна на бетономорието??????? Така се учи човек. Друг път няма да опитат. То само веднъж опитваш да идеш на кръчна по Бетономорието. И толкова. Повече не опитваш.

315

дядо Стефчо

преди 1 година

за жалост неграмотни хора, като зареждят на бензиностанцията и видят 2.50 лева нафта сигурно ще напълнят резервоара и ще кажат ето ви 2.50 лева.

314

блицкриг

преди 1 година

100$ за 450грама порция стек Блек Ангъс е стандарт в целия свят.

313

London

преди 1 година

За толкожа пари отидох до Мароко на почивка за 7 дена ..и на ден храната ми костжаше 5 евро.Догодина пак съм там на лятна почивка.

312

52847

преди 1 година

Дано ресторантьорите се задавят с парите на тези наивници.Аз не стъпвам на го.вняното Черноморие от години.А откакто се напълни с пияндурници от Оссрайна , не искам и да чувам за него.Малцината ми приятели които са се излъгали вече знаят:-Навсякъде водата мирише ,цените са безбожни , а по плажовете няма дори един душ за да се изплакне човек след плуване в клоаката.Нито един работещ душ няма в Приморско ,Царево и Созопол!Нито един работещ!Гърция и Турция ,там е спасението.

311

Анонимен

преди 1 година

Това ли са единствените хора които са яли от тия пържоли? Другите защо не се оплакват?

310

Пепе

преди 1 година

Преди 2 месеца ядох мега вкусния телешки стек за 18 евро в Испания. Мога до се закълна във всички богове, че е на светлинни години като качество от на тези варнянски специалисти. Много голям проблем все още на българите е, че не знаят кое е истинско и качествено, и кое не, а в същото време снобария тресе народа и дава луди пари, за неща, които в нормалния свят са съвсем поносими, като цена. Ааа, да, скоро няма да ме видите на нашето море, поздрави от третата ми отпуска в чужбина, за годината.

309

Анонимен

преди 1 година

До Пич, тая практика съществува по отношение на предварително заявени специални поръчки и ястия, например цяло печено агне, прасенцце и т.н....., а за порциите в менюто си има определени правила и изисквания, има си нарочна наредба за тях и в случая тия са в абсолютно нарушение, в менюто им е написано 100 гр. 35 лв. следователно при поръчани 3 бр. следва да сервират 3 бр. по 100 гр по 35 лв. ТОВА Е ! а във фискалния бон са маркирали 14 бр. пържоли:) аз ако съм ще платя с карта и после ще оспора

308

До 83

преди 1 година

почти съм сигурен, че това е ресторант Джанам

307

Обективен

преди 1 година

Подобни платени българофобски статии изобщо няма да ме накарат да спра да почивам у нас, дори напротив. А чуждопоклонниците нека ходят да си дават парите на хитрите византийци и др. тям подобни тарикати.

306

Анонимен

преди 1 година

Много добре знаят какво са поръчали За определено телешко даже не е толкова скъпо.

305

Анонимен

преди 1 година

Елате на Видинския панаир другия месец - 100 гр свинско месо 6лв , хем ще сте от малкото, които ще консумират там, хем ще ядете на спокойствие комарите мразят дима и няма да имате проблеми, но ако останете за концерта в 21ч, ще Ви надупчат яко ! Какви са тия рибай и нзн си кво ?! Кебапче по 2лв , хляба левче и тва е ! Обикаляте сергиите за чорапи,понички и анцузи от преди 30г и излизате, то друго няма кво да видите там.

304

Пич

преди 1 година

Навсякъде има практика Блек ангъс месото да го дават за 100г. И в София е така. Тези явно падат от Луната. Нищо де, добре са си хапнали, сигурно им е харесало :)))