286

Явно Плана на

преди 1 година

Посолствоно за България - е Гражданска Война!

285

Аааааа

преди 1 година

Всеки има правото да протестира, но не би следвало тези протести да водят до ескалация на напрежението."Ами ако няма напрежение за какво са протестите бе другарю акедемик.Ти се радвай,че в България не протестират както в цивилизования европейски свят и Америка,които непрекъснато давате за пример.

284

Анонимен

преди 1 година

България не ЕС, западс и НАТО, долу продажните политици. Дсно пак има народен съд, пак да ви зачистят.

283

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са трета политическа сила. Те са част от законодателната власт и това е волята на народа. Не може да се твърди, че са неофашисти и неприемливи.

282

Ким Чен Ден

преди 1 година

Тоя Май Нещо се е Объркал, че е Станал Великият Лидер на Северна Корея?!

281

Анонимен

преди 1 година

всичките в парламента са просто един *** нищо друго

280

Някой

преди 1 година

До Една БългаркаТи ли се пишеш българка.Слуга на едно посолство.Всички в правителство са такива. Българите изнемогват в наводнените села. И сега и миналата година а ние по нареждане даваме пари на друга държава.

279

Факт

преди 1 година

Възраждане" за пореден път се изяви като патерица на ГЕРБ и ДПС по въпросите, свързани със съдебната власт, кадровите проблеми в нея и реформите. Русофилската партия, която се афишира като антистатукво, отново оказа безценна помощ на най-яркото статукво. С гласовете на ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" не бе приет дневният ред на заседанието на правната комисия на парламента и то се провали.

278

Даа

преди 1 година

Тоя ,ако продължава така в другия парламент ПП и ДБ ще са един файтон хора.Хахаха

277

Анонимен

преди 1 година

Това е общото между тия днешните демократи дето идват от Харвард,на тях все някой им е виновен дали ще е Русия,дали ще е Путин,дали ще в президента ,с сега и Възраждане,сякаш не те крадоха държавата през последните години Ами някой друг...

276

Анонимен

преди 1 година

Елементарни манипулации от парламентарните престъпници. Мафията управлява финансовите потоци, междувременно 2 партии създават изкуствено напражение и разделение в хората. ПП и Възраждане играят ролята на "гледай тук" докато ГЕРБ и ДПС разграбват каквото могат. Не се поддавайте на елементарни емоции. Врага е един. Цялата фалшива политическа система! Нито Възраждане нито ПП са проблем, те са временни инструменти.

275

Анонимен

преди 1 година

Обявена е война на европейските ценности каквито са и фундаменталните български ценности". И какви са фундаменталните бъргарски ценности? Джендърство,***,проституция,наркомания,неграмотност,предателство към националните ни герои и държавата,подчиняване на чужди интереси,грабеж на история и ресурси ....Не!Благодаря!

274

Анонимен

преди 1 година

ала, бала , ница, турска паница, ой ти Делянчо - ваш капитанчо.и денков и фотев са кукли на конци на Посолството.кой ви дава право вие да квалифицирате партия и нейните привърженици, като неофашисти? ми това,че вие сте парекселанс фашисти!

273

Факт

преди 1 година

ГЕРБ, "Възраждане" и ДПС си правят нова спецпрокуратура. ГЕРБ, "Възраждане" и ДПС, с чиито гласове вчера изненадващо следствието беше извадено от прокуратурата, на практика се опитват да възродят спецпрокуратурата. Това коментираха пред "Сега" магистрати.

272

Анонимен

преди 1 година

Страх мори ***. Щото не е само в България осъзнаването. Денков агонизира просто и бълнува.

271

Анонимен

преди 1 година

Марионетка! Онзи Мъртън го е пратил да чете тая декларация.

270

Факт

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС с подкрепа от "Възраждане" и БСП се захванаха със смени в ключови регулатори. ГЕРБ и ДПС, но в някои случаи и с подкрепа от БСП и "Възраждане" Народното събрание прие процедура за смяна на ръководството на три от ключовите регулатори в страната: Българската народна банка (БНБ), Сметната палата, Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

269

Анонимен

преди 1 година

От Козяк наредиха.

268

Българин

преди 1 година

По-добре съюз и партньорство с цивилизовани европейски педофили и хомосексуалисти, отколкото с диваци от евразийската джунгла. На запад в цивилизацията педофилията вече се смята за алтернативна сексуална ориентация. Аз не съм чул некой да иска да бега в Русия, всеки бега на запад при цивилизацията, никой не иска да кара москвичи и лади, нормалните хора искат Мерцедес и Беемве.

267

999

преди 1 година

Чудя се Денков може ли да обобщи какво визира под европейски ценности и европейска идентичност.