72

Анонимен

преди 1 година

"Данните на Oryx показват, че Украйна е загубила потвърдено 539 танка от 24 февруари 2022 г., като 340 са посочени като унищожени и 139 като пленени."-----------------------Ето тук ви лъсна лъжата и дефакто направи цялата ви статия фалшива. По официални данни Украйна разполагаше с 2550 танка преди войната и поради някакви мистериозни причини западът се хвърли да я снабдява с нови на пожар. Измислихте си и бройката на руските загуби.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия губи танкове и печели войни. Доказано от историята.

70

нено

преди 1 година

Със притолляне на стари манджи и то доста пресолени няма как да се скрие голата истина! А тя е в Ютюбр тикток и всички медии. Там има видеа безройни на танкови гробища по запорожката сеч и те за жалост не са руски. 1 към 10 е резултата и такива отчаени статийки изсмукани от пръстите базирани на стотината танка загубени от руснаците под Киев миналата година няма как да сменят истината. А тя е че Украйна а с нея и ние губим войната. А Тагарев вместо да се измъкне по терлички ходи да между шамарите

69

Мда

преди 1 година

Хаха укрите се хванаха за гушите и без намесата на Путин ...

68

Мда

преди 1 година

Кметът на Киев Виталий Кличко обвини опонентите си, че водят кампания за дискредитирането му и принудителното му отстраняване от поста след разрив с украинския президент Володимир Зеленски, предава Ройтерс."За обективност ли говорим и за липса на политически мотиви? Победихме ли вече? Няма други предизвикателства, основният проблем е Кличко!? Или някой го сърби отново да овладее столицата", каза той.Кличко, който служи деветата си година като кмет, беше смятан за един от най-известните противници на Зеленски, преди Русия да започне войната си в Украйна миналата година

67

До Сина

преди 1 година

Значи да, ще сме едни от първите дето ще хвърлят шепа пръст на рашистанската федерация! да сме с нея до последно! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

66

Анонимен

преди 1 година

"Москва никога не е знаела как да управлява бронираните си машини"......................И нацистите така твърдяха.

65

До Stereo

преди 1 година

Какво друга гледна точка, при положение, че Украйна никога не е имала над 2000 танка. Русия може да твърди, че е унищожила и 20000

64

Сина

преди 1 година

Пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация на България и Европа! С теб сме, Русия!

63

Анонимен

преди 1 година

Още след ВСВ се установи, че танкът не е много ефективен в съвременната война. Но тъй като изиграва много голяма роля през ВСВ, държавите продължават да ги произвеждат по- скоро като символ и за респект, а релано и пехотата и дроновете ги разкатават.

62

Police Man

преди 1 година

До SS - Ами, ти, като си толкова смел, що не отидеш да помагаш на съветския Хитлер, че както се вижда от нападателна позиция мина в отстъпателна, а ДНЕС - в отбранителна. Що тъй, бре другарьо?

61

9

преди 1 година

Нормално да има много техника за скраб! То вече войните се водят по различен начин! Не е всичко юруш за родино и мор...сега се пердашат с дронове,партизански прийоми,камикадзета и т.н...

60

Анонимен

преди 1 година

Русия воюва и е нормално да губи танкове, ама НАТО дето не воюва е загубило повече оборудване от Русия.

59

:)))))))))))))))))))

преди 1 година

значи "лека" статистика! рашистански подводници клас москва! :)))) потъват от запалена цигара! и това е лизни според путин и рашистанското министерство на отбраната! после рашистански танкове! :)))))))))))))))) ами те :)))))))))))))) абе рашистански танк! :))))))) питинофилията успяхте ли да мръднете оня Т14 от кремъл? :)))))) После ракети клас джобна чикийка! :))))))) путинофилията им вика кинжал! ако не паднад при излитането то технология 1980г ги сваля без много зор! :))))))))))))

58

танкист

преди 1 година

вие чувате ли се какви ги дрънкате? имате ли представа колко са 4000 танка? един танков батальон има 100 танка, една танкова бригада има 400 танка...това са 10 танкови бригади, с толкова се превзема украйна за 3 часа!....айде стига глупости!

57

Анонимен

преди 1 година

Как разбрахте че са 4000 танка? И двете страни преувеличават. Ако слушате руснаците, досега Украйна е загубила 9000 танка. Повече от всички танкове, които някога Украйна е имала, даже и с изпратените от другите държави.

56

западната преса

преди 1 година

Какви танкове? Те изчерпаха цялата си техника миналата година и се бият с лопати срещу западно оборудваната украинска армия, а Пригожин готви преврат срещу Путин който е починал 3 месеца преди инвазията. Само за справка, Русия има най-много танкове на въоръжение в целия свят в пъти повече дори от САЩ и произвеждат по 100 нови всеки месец. Сега да попитам колко танкове загуби Украйна, щом целия запад се впрегна да праща попълнения?

55

Анонимен

преди 1 година

1000 укроопитека на ден гушкат букета и отиват при Банндера. Ако така продължават, няма да има кой да се бие скоро. Ще трябва поляци и болгарушки да се мобилизират и да умират за "Слава кокааине!" :)

54

Анонимен

преди 1 година

Абе мани, от една година ни разправят как Русия вече няма ракети, как на ден губи хиляди войници....и накрая все повече територия попада в руски ръце :D

53

какъв ви е проблема

преди 1 година

имат танкове, угаждат си, ако трябва и още ще си направят, вие да му мислите, че скоро няма да имате суровини и клечки за зъби да си направите.