189

Анонимен

преди 1 година

За да се разберете с Борисов станете прости като него. Човека ви го е казал вече. И край на проблемите ви. И фиска ше се опрай и кохезиите и конграджулейшаните, Всичко! :)

188

Сата НАТО

преди 1 година

Изобщо не съм се съмнявал, че така ще стане, от момента, в който ГЕРБ+ПП събраха мнозинство. Беше само въпрос на време да се обработи народа.

187

позор

преди 1 година

много интересно е на такива събирания какво се говори, при положение че не можеш да вярваш на никой , пред 50 човека и незнам си колко хакери с елементарни познания на онлайн среща да се говорят такива неща е меко казано смешно, човека да каже кой го използва като маша

186

Анонимен

преди 1 година

Не е "с посолстватА", а "с посолствотО". Сега трябва да питат Асен Василев кое е посолството.

185

Анонимен

преди 1 година

Ето в това е смисълът народът да гласува разнопосочно! Кирливите *** излизат! И такива плазмодии като Руди Гела лъсват! И става ясно, че всички само и единствено келепира гледат! Затова не ада ви гласувам, та да има ниска избирателна активност и малцинствени партии и така ще се хвърля по нещо и на народа...

184

Анонимен

преди 1 година

Радостина Василева предаде не само ИТН но и ПП. Хак му е на простото Киро, че купи алчен и злобен предател като този черен ром руди гела.

183

Анонимен

преди 1 година

Кокошкар.

182

Анонимен

преди 1 година

Мафията никога повече няма да управлява държавата България. Това са им предсмъртните последни опити за възпрепятсване на бурята, която се задава.

181

Анонимен

преди 1 година

Умни ми умни, българино, защо ти трябваше тая демокрация? Нареждане от Москва. Нямаше къде да се бяга.

180

Радостин е подлец!

преди 1 година

Какви жалки хора живеят на нашата територия! Предатели! Затова е загинал Левски! Не ни трябват врагове с такива жалки *** като Руди Гела! Да записваш, да ходиш, да злепоставяш хората, които са ти подали ръка, това е подлец от класа!

179

Анонимен

преди 1 година

Моето мнение е , че правителство може да се състави , но с ограничени и строго регламентирани възможности Само по определени пунктове Трудно е .Знам.Защото всички сектори са свързани .И най вече с пари и средства.Но в Италия удариха мафията И от получените средства от престъпниците получиха необходимите пари .Само лицето Бойко Методиев дължи три милиарда на България .Ето ти средства А ,,кюлчетата" .Те къде се покриха .А....

178

Анонимен

преди 1 година

Днеска Нинова и Копейкин изригнали... атака срещу държавността... по тяхната комунистическа логика те са държавата..

177

Анонимен

преди 1 година

Протестта от 2020 беше предаден от фалшивия резидент генерал ченге и изкуствения му хартиен юмрук. Това беше огромно предателство, с което се опитаха да унищожат тази енергия. Но не успяха напълно. Тя си я има, тук е, наблюдава и чака. Не можете да прескочите тази енергия. Това е нещо съвсем различно от това на което бяхте свикнали. Това са децата на онези родители, които излъгахте и смачкахте през 32 години преход на крабежи за да живеете вие добре. Но няма да е повече така.

176

Анонимен

преди 1 година

КлоакатаПП неможе да предлага вече нищо. Изходът е, за да има редовен кабинет, ГЕРБ-СДС да съставят експертно правителство с премиер Мария Габриел. ПП,ДБ трябва да бъдат щастливи, ако от тях поне двама влязат в него. Иначе, държавата се хлъзна към пропастта, сега е още на ръба...

175

Анонимен

преди 1 година

Абе кой го набута този в политическите среди бе.....второ предателсвтво, все не може да си намери мястото тоя гелосан с говорни дефекти тут маник.... аман.

174

Koko

преди 1 година

Едно е сигурно- няма ли в България евроатлантическо правителство сега ставаме като Беларус и до 10 години изчезваме под руския ботуш. Завесата пада пак не разбирате ли, въпроса е дали ще останем от правилната страна или пак същите тези де викат браво ще ходят да мият бабешки гъсове в Гърция.

173

Анонимен

преди 1 година

Koлко още интриги ще пуснете в опит да саботирате изграждането на работещо НС срещу фалшивите копейки??

172

Анонимен

преди 1 година

ФЪФ Бг , свестните считат за луди !Човекът Р.В. е железарка , точно като Прзидента !!!

171

Анонимен

преди 1 година

Предателите никой не ги обича, дори и тези които печелят от тях. Това не го ли знае този гелосания руди.

170

Анонимен

преди 1 година

Протеста от 2020 първоначално беше спонтанен после се внедриха, така наречените умно красиви от преДай България, които са най-твърдото ядро на статуковото и авери на Баце още от времето на реформаторите и хората им повярваха за пореден път. Дългоочаквана от десетилетия, лелеяна и бленувана мечта на българите: Мутри вън от държавните институции и долу ръцете от съдбата на България за съжаление беше предадена именно от тези фалшиви политици изпълняващи указанията на статуковото