139

Анонимен

преди 1 година

Само членството ши ги опрай . Да влязат в членство и след 30 години членството ще ги занули като нас а после Русия ще си върне цялата територия без бой . ЧЛЕНСТВОТО ШИ ГИ ОПРАЙ .

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 155 - ти в кой свят живееш бе? Скакалците вече ги одобриха за трапезата официално от европейската комисия. Засега са по желание но са по магазините, по нататък задължителни. За бустерите какво не разбра? Не ви ли дупчиха като игленици през пандемията..под строй? *** ли си, сляп ли си..или проосто платен?

137

Става ми жал

преди 1 година

За краварите..едно ВПН си нямат да си турят 100 фейк плюсчета..горките!

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 148. Пич в Китай им набиха по 5 дози и то задържително. Докато при нас в ЕС който иска се ваксинира, там няма не искам. Държаха ги затворени като кучета с месеци, без право да излизат от домовете си. Ако смяташ за нормален живота в Китай и Русия *** поне за месец да видиш как се дават 10 години пандиз за изказано мнение

135

Че то Сирски

преди 1 година

Си е руснак, роден в Русия!

134

Анонимен

преди 1 година

8 години лъжеха с Минските споразумения за да печелят време и да въоръжават Украйна, превърнаха я във втората най-мощна армия на НАТО след Турция в Европа. И сега Жозе Борел да ми обяснява "ако западът прекрати помощта си, Украйна няма да устои и 24 часа". Стана така, че тази армия беше унищожена от една ограничена военна руска част която води военна операция. Жозе Борел да си доставя колкото си иска оръжия, Украйна е свършена каквото и да прави запада.

133

Анонимен

преди 1 година

До Българин - обедненият уран не бил опасен - абе вас по конкурс за ид-иоти ли ви избират да тролите? Как може всички да сте толкова отчайващо неграмотни

132

До 146

преди 1 година

Обясни защо толкова години тогава ЕС купуваше горива от Русия?!Че и Герхард Шрьодер работеше за Газпром,а беше канцлерът преди Меркел.

131

Анонимен

преди 1 година

Миналия април МВФ прогнозира, че руската икономика ще се свие с 8,5% през 2022 г. и още 2,3% тази година. Както се оказа, миналата година БВП е спаднал само с 2,1%, а тази година МВФ като цяло прогнозира ръст от 0,7%. Докато в ЕС спада в икономиката е 10%.

130

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв генерал ,който да е спасил Киев..А целият зап.свят,начело със САЩ спасяват окрите с оръжия,съветници,обучение,разузнаване,че и Интернет.Иначе окрите си бяха в чувала.Чисто про па. *** дн а статия,за вярващите,че Окрайна,а не ОТАН воюва с Русия.ОК,ок,чрез Окрайна,а не директно,да.

129

Анонимен

преди 1 година

До ЛЕВСКИ - к'ъв левски си бе ***. Въобще не става въпрос за Русия, става въпрос, че ако някой не усмири разбеснелите се евроатлантици (било то Русия, Китай или който и да е друг) - първото нещо ако победят е ще да ти резнат оная работа (ако още не ти е резната), ще ядеш скакалци и ще те бодат по няколко пъти насила с бустери. За това става въпрос, а не за Русия. Става въпрос за запзване на нормалността да си човек, а не някакъв осактен психически и физически индивид.

128

Анонимен

преди 1 година

Реално, ЕС може спокойно да живее без руски енергии и ресурси. Икономиката ще се свие, фирмите ще фалират (много от тях вече фалират) и ЕС ще се ориентира към нискотехнологични производства, просто ще стане един от многото, за всеки ще има достатъчно да живее сит и нахранен, сега сме 21 век. А който иска повече може да кандидатсват за виза и да отиде гастарбайтер в Русия, Китай, Индия ако получи разрешение за работа.

127

До 144

преди 1 година

Кравар лек пехотинец-как така Кравите са те пуснали на фронтовата линия на пропагандата без защита от артилерията с ВПН! Бива лии така?!

126

Анонимен

преди 1 година

Русофилчетата измислиха сентенцията, че руснетата за никъде не бързали! Истината обаче е, че великият Байдън за никъде не бърза! Целта е руската военна машина да бъде занулена и за тази цел трябва да бъде смелена бааавно баааааавно! И така ще бъде! Амин! А дали ще бъдат откъснати парчета от Русия, оставяме на милостта на великия Байдън! Драги русофилчета, знаем че копнеете за руска пабеда, ама не! Реалностите са неприятни! Осъзнаването ви и възприемането на реалностите ще става бааавно и мъчително! Вие вече сте рaзклaтени!

125

Анонимен

преди 1 година

Всички видяха ядрените гъби над Хмелницки. Яжте украинска пшеница сега.

124

До 132

преди 1 година

Аа ти ошибаешся, мiь и по русски говорим и по украинскою тоже размовляем :)

123

Българин

преди 1 година

По-добре децата ми да ядат хляб от украинска пшеница с обеднен уран и да се отлага в костите и бъбреците им, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия. Обеднения уран не е вреден, радиацията е минимална, може да се държи в ръка.

122

Анонимен

преди 1 година

Спасил Киев? Селото не са казва Мошун, а Мощун.И там беше същото като в Буча.

121

Анонимен

преди 1 година

В Тернопол с някакви машини роботи поливат останките от складовете с някаква течност пръскат по купчините кирпич, нищо не гори, но те поливат. Някаква сюреалистична картина. Хората от Хмелницки и Тернопол започват вече да се изселват. Властите са посъветвали децата да се изведат от града при роднини в друг град, не било вредно, но за всеки случай.

120

Анонимен

преди 1 година

Санкциите бачкат! Московия ще бедне яко! Ако не сте го разбрали, ще го видите!