42

Анонимен

преди 1 година

баба отсече че тва било мязало на парче от резервна тръба за газопровода. Дядо рипна и се развика че таа не си знаела шомпола

41

Анонимен

преди 1 година

Предсмъртния вой на ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 1 година

Слушах по бтв про100кирчето, за това същество най-важно в момента за България било войната в нацистка Украйна и Истамбулската конвенция!!! Тоя индивид къде живее, да си взима сладкарката и бегом за Канада. Ей, ***, на тази територия живеят ХОРА БЪЛГАРИ, които се интересуваме от доходи, спокоен и достоен живот, а не от изпращане на оръжия за доказани с татуировки нацисти.

39

Анонимен

преди 1 година

А докато тъпчеха чекмеджетата никой не ги унижаваше. Айде сега пищете! Няма го Гешев да ви пази!! Гербавите се усетиха, че отиват в затвора!

38

внимание

преди 1 година

Крадци!

37

МЕЧТИ!

преди 1 година

КИРЕТО ЩЯЛ ДА СЕ ПУСКА ПО ПАРАПЕТА НА БОЙКО?

36

Анонимен

преди 1 година

Още не се знае какво правителство ще бъде съставено, но до месец, ще го има.

35

МАНФРЕД ВЕБЕР

преди 1 година

ЕНП СА ЗАЯВИЛИ - ПАРИ НЯМА ДА ИМА ДОКАТО ГЕРБ И БОЙКО НЕ СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ! СЕГА ДО НОВА ГОДИНА ЩЕ ДОЙДАТ 50 МИЛИАРДА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СТАБИЛИЗИРА!

34

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен пекат ГЕРБ на бавен огън. Само така момчета! Нека се гърчат гербавите крадци!

33

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм впечатлен от Габриел, типичната западна кифла, дето като ти говори гледа да си отвори джуките за да си покаже зъбките и същевремено нищо не казва :))) В БГ ако искаш да те вземат насериозно, требва да не се хилиш като ***, не требва постоянно да си усмихнат, щото нема за какво......да изброявам ли нещицата с кимането на глава, дето в целия свят е един начин а при нас е по друг начин.....хахахаха :)))

32

Анонимен

преди 1 година

Видиш дуловската и почва да ти се гади

31

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ?

преди 1 година

ЗАЩО БОЙКО СЕ ГАВРИ ТАКА С ПРОМЯНАТА?

30

Анонимен

преди 1 година

Крадливите и лъжливи мошеници - шарлатани от ппдббсп лъжеха, че ще изчегъртват герб! В действителност изчегъркаха 20 милиарда от бюджета и спестените милиони за довършването на хемус! Стягайте коланите че предстои вдигане на данъците за да им платим кражбите!

29

Смях

преди 1 година

Горките унизени крадци! Отивам да пролея сълза на умиление.

28

Коалиция на Добрите

преди 1 година

ПП-ДБ ще съставят правителство с втория мандат и ще управляват България!! А ГЕРБ отиват в историята!! Или в затвора. И Гешев го няма вече да ги пази!

27

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

ФАЩ е Фалирала Държава - Още През 2008 година с " Лемън Брадърс" ......Изпратиха Канадците и ЛГТБ и с НЕСКО ни Източиха 94 МИЛИАРДА - За да си Оправят Техния Бюджет. Преди 4 Дена Финансовият Министър на ФАЩ - каза Че Нямали Пари за Заплатите на Държавните Служители на ФАЩ за Юни Месец:) ПРОДЪЛЖЪВАЙТЕ ДА ХРАНИТЕ - ОСТИН ЛОЙЧО И ТЪМНАКОЖИТЕ ГЕТА ВЪВ ФАЩ - ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

26

КАКЪВ ОБРАТ САМО?

преди 1 година

СЛЕД ДЪЛГА И НЕРАВНА БОРБА ПОБЕДЕНИТЕ ЩЕ СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ, А ПОБЕДИТЕЛИТЕ ЩЕ ИМ ГОНЯТ МУХИТЕ И ЩЕ ИМ ПАЗЯТ СЯНКА?

25

корупция и шуробаджа

преди 1 година

Габриел е свързана с корумпираната Брюкселска бюрокрация, някои хора от обкръжението и, са били хванати с големи суми пари в жилищата им, вероятно подкупи. Бойко я налага, не защото има качества за премиер, а именно защото е свързана с тази корумпирана бюрокрация и тя лъже, също като Киро, тя е с чужд паспорт и още: "Мария Габриел е калинка с измислена диплома (ДОКУМЕНТ)",калинка, която впечатлява и с измислена диплома, оказва се, че няма диплома от Бордо, както е написала в СВ-то си.

24

Анонимен

преди 1 година

поставена м/у Дуня Фелацосуня, Секса Цачорката и Мътната Хариутка, те тва дека Граби нема геле че има да пълни гушата, а па то една ненагледна гушка майнъ, в СофиЯ-ZОО, сите мисирляци, патки, гъски и чучулиги измреа от завист

23

Анонимен

преди 1 година

Габриел, също като Копейкин са послушните лица на Бойко..