14

Пиер Трюдо

преди 1 година

Кой вече вярва на тази пропаганда?

13

Парад

преди 1 година

От един парад ако се съдеше за силата или слабостите на една армия... какви експерти само.

12

Анонимен

преди 1 година

Украйна получава 65 млрд. евро военна помощ за година ( за сравнение военният бюджет на Израел е само 23 млрд. долара), помагат й 50 държави, санкции срещу Русия, липса на ракети и руска армия и т.н., пък Борел казва, че ако спрат помощта за Украйна до дни ще приключи войната. Кулеба казва пък, че не били готови, да не се очаква много от тях... Украинците са смешни, щом при подобна помощ не могат да направят една офанзива. Ако не беше западната помощ, пари, оръжия, сателити, разузнаване Украйна за 1 месец щеше да приключи. А сега се правят на велики. Хахаха.

11

стига бе

преди 1 година

Англетата са пропуснали в доклада, че след като нямаше самолети и хеликоптери на парада, значи на рашките не са им останали нито самолети, нито хеликоптери. Според мен е логично да бъде направен подобен извод от "великите" разузнавачи.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами и вие можехте да накарате принц Хари да се държи като принц на коронацията на Краля ви но не го направихте. Изложихте се. Русия не търкаля танковете си по площада за за да си напишете по пълно разузнавателната сводка. Танковете са в калта на Укра и млатят яко неофашистите

9

Алекс

преди 1 година

Само Т-34 останаха.За останалите се погрижи Свети Джавелин в Украйна.

8

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване ни разсмя за пореден път. Днес Президентът Путин отвори вратите на РФ пред Грузия. Грузинците веднага стартираха яка подготовка за курортния сезон.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия яко се гъбаркат, но в един момент започват да затъпяват.

6

А бе,

преди 1 година

това не е ли същото разузнаване дето ,,разкри,, ОМП на Садам?

5

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнава твърдеше, че руската армия ще остане без боеприпаси май месец, ама миналата година. Отначало им вярвах, но прогнозите им взеха , да звучат като обещания за сняг през лятото.

4

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване първом разузна, че тази година няма да има парад. След като се оказа, че има, не им бил харесал. Разглезена западняшка работа.

3

Джеймс Бонд- 007

преди 1 година

ДОКЛАДВА: НА рашките танковете свършиха...останаха им единствено Т-34 от Втората световна война...ХАХАХА...да се смееш ли или да плачеш на глупостите на тия британски разузнавателни "експерти"....??!!!

2

хаха

преди 1 година

От бритишсаксите няма какво друго да се очаква, пък и нашите *** са доволни, че им пишат наготово статиите. Важното е пропагандната машина да работи. Първо беше, че няма да има парад, че хора не останаха, сега малко техника. На островчето и една Ярс ще му е много.

1

тя

преди 1 година

Ей сега ще ви покажат на вас какво имат !