89

истински мъж

преди 1 година

Сарафов,я по-кротко.Че,има взрив-ясно е.Така е.На причината за този взрив е най-важното,защото посоките на разсъждение са различни.И кои имат полза от това нещо.Сега очаквам да започнат да каканижат за онова звено,дето го преместиха към МП.Колко били велики,и как ако били те,нямало да стане този гаф.Но всичко скрито,става явно.Сега очаквам особена активност от пикльовия глашатай.

88

Радослав

преди 1 година

Ей голям рев за един таралеж който си изпуснал душата в храстите. 3 кила експлозив, гръмнал по думите на чантаджията, до колата когато тя преминавала. И щети нулеви. Сигурно крава като се изпусне ще направи по голяма експлозия от тази пиратка. Кажете какво се опитвате да замажете с тази калпава театрална постановка тип детски театър 1 клас! Това ни интересува повече от жалкият ви опит да лъснете имиджа на фокус Гешев!

87

Анонимен

преди 1 година

ПОСТАНОВКА. Пак се изкарва жертва, жалка работа. По този начин иска да спаси поста си и тези които пази.България е по жалка и от Латинска Америка.

86

Шерлок Холмс

преди 1 година

Аз ще се въздържа....

85

Анонимен

преди 1 година

След този случай вече трябва да си мислим, че прокуратурата се занимава сериозно с мафиотите в България... Не си мислим.

84

Анонимен

преди 1 година

Явно нещо се случва в държавата, за да ни отвличат вниманието с тази гнусна инсинуация. Както казва номер 50, вижте снимките на взривената магистрала, по която се е движел с автомобила Фалконе и ще ви стане ясно всичко. Публикувани са в много сайтове. В тях се говори за около 500 кг. тротил, а тук, у нас, за 3 кг., който оставил "кратер". Оставам заключенията на умните глави.

83

Анонимен

преди 1 година

Значи ако искаха да е мъртъв щеше да е като при мафиотите. Отдалеч със снайпер. Един куршум и край. Тука някакъв медиен шум. Явно е с някаква цел, но определено не е с цел убийство.

82

Анонимен

преди 1 година

Направено е да убива, да. Можи, да. Кратер с размер на таралеж. На 3 метра от пътя. На шосето изхвърлена малко кал, по нея никакви следи от гуми, значи е гръмната бомбата след като е отминал кортежа. 100% милиционерска постановка.

81

Анонимен

преди 1 година

При качеството на българското асфалтово покритие тази "бомба" дори не може да нанесе някакви съществени щети и на асфалта.

80

Анонимен

преди 1 година

Една руска ракета в парламента може да реши всички проблеми на тази чалгарскаКочина.

79

Морски

преди 1 година

Според мен е отвличане на вниманието от нещо по-важно.

78

Анонимен

преди 1 година

Ако има някой дето разбира от взривове да напише има ли шанс една кола, ако взривът се взриви под нея да оцелее, ако всичко е направено както трябва. Защото от думите на този директор на НСС всичко е било точно, ама по колата няма никакви поражения.

77

Анонимен

преди 1 година

Севда ли е сценариста на Страшния филм?

76

Анонимен

преди 1 година

Ама вие сериозно ли смятате,че ако някой го иска мъртъв,ще се мъчи да прави това?Много наивници тук бе?!Не се заблуждавайте,това си е постановка.Даже артистчето добре е заучило какво да каже по телевизора.За пари за охрана е всичко.

75

баба мара

преди 1 година

в италия ги трепят ама прокурорите там не се шегуват в българия кои богаташ е всъда и чака решение това с пиратките е някаква детска игра

74

Анонимен

преди 1 година

До Басиии.Тя дупкята е в нивата до асфалтя. Всичко е направено така, че да няма пострадали и разрушения

73

Анонимен

преди 1 година

Те и Доган се опитаха да убият с пистолет, който изобщо не можеше да стреля.

72

Г. Първанов

преди 1 година

Много плитко тавариши герпаджии, много плитко. Дори и вие самите не си вярвате че това е реален опит за покушение. Всичко му се навърза на гешеф - преди време каза че го заплашват и сега по поръчка му идва зрив от който никой не е пострадал, но пък се вдига пушилка до небетео по медиите.

71

А нещо

преди 1 година

По въпроса за схемата със лекарствата за раково болни които уж ги вливат на пациенти а после ги продават в Холандия. Или тези хора не са важни

70

БОЖКОВ

преди 1 година

Ако бях аз нямаше да пропусна .