27

Язе до 18

преди 1 година

Мисли се,сериозно се мисли,защото това е над половината население.Световните Ковид рестрикции бяха за това,генерална репетиция.От къде тръгнаха - от Китай,не случайно.Защо не от Европа или Щатите или Африка,а точно Китай? Тенджерата е пълна със студена вода преди да се сложи жабата да се вари.В Китай е лесно,не слушаш - изчезваш.Затвориха ги и наблюдаваха малко,след което пристъпиха и към останалата част от света.Сигурен бях, че този цирк не е случаен и ето ИИ излезе публично.

26

Анонимен

преди 1 година

До 3. Кога пък панелното гето стана престижен квартал?

25

Анонимен

преди 1 година

Няма по-голяма сила от естествената глупост. Ще му видим сметката и на тоз интелигент.

24

Анонимен

преди 1 година

В бг. 90% от хората имат изкуствен интелект

23

Фин

преди 1 година

До Анонимен 1 прав си, но не е точно така! Това биохакинг - изкуствен интелект няма и умните хора го знаят. Това е естествен интелект натъпкан в машина под формата на данни. Машината само ги върти като числата от тотото. Нали си спомняте как ни убеждаваха, че няма да минем без ежегодна ковид ваксина? Това е то биохакерство!

22

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект не съществува още и скоро няма да съществува. Това са просто програми написани от умни програмисти направени така, че да симулират изкуствен интелект за маркетингови цели.

21

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото е, че мисирките ще станат ненужни.

20

Анонимен

преди 1 година

По-добре изкуствен интелект, отколкото хич без никакъв. На хората за интелект не може да се разчита, така че изкуственият интелект заема свободната ниша. Така работи светът.

19

Язе

преди 1 година

ИИ е технология на над 50 години.През 30 от които нямаше изградена инфраструктура и изчислителна мощ,но в последните 15-20г. това не е така.Защо сега?Защо не преди 10 години?Гугъл плащаха на два напълно независими и изолирани един с друг екипи за разработка на ИИ, конкуриращи се помежду си.Според мен последната петилетка е минала не в развитие на ИИ,а в неговото ограничаване,за да стане подходящ за масите.Защо точно след световния експеримент с Ковид и рестрикциите? Подготовка за бъдещето?

18

До Язе

преди 1 година

Не се заблуждавай, че се мисли за тях. Ще кажат, то си е ваш проблем, оправяйте се, и толкова. В бъдеще ще има политика за евтаназиране на пенсионери, а може би и на по-млади хора. Въобще нещата не вървят в хубава посока. Аз себе си съм се прежалил, и за мен ще е облекчение да напусна този свят един ден, но ми е жал за бедните душици които тепърва ще се раждат.

17

dear

преди 1 година

12, Ти поредното кореняче-софиянче ли си, което е родено и расло под т.пките на коня пред НС? Или най обикновено комп.лексарче.

16

наивен

преди 1 година

Не бе, как, това е конспирация, не може да бъде...

15

До Любопитен

преди 1 година

Има роботи свързани към ChatGPT - знаеш ли колко са чевръсти? Илюзия на простолюдието е, че ръчната работа не може да бъде автоматизирана... евтино.

14

Талибан ерджолан

преди 1 година

В анадола няма такава опастност - няма как да има изкуствен интелект, там където няма естествен !

13

Язе

преди 1 година

Спешно трябва да се измисли, какво ще правят хората заменени с ИИ. Сигурен съм, че се мисли сериозно и в тази посока, прокарват се спекулации (включително експерименти в ограничени общности) на т.нар. минимален базов доход. Централизирани виртуални валути със срок на годност и насоки за употребата им. Бъдещия проблем с храната - ето вече имаме изкуствено месо (дори имаше пица с такова и в България) скоро ще имаме и скакалци в брашното (защото се произвеждат и модифицират лесно и контролирано)

12

Анонимен

преди 1 година

Прекрасна новина!!Селяните обратно по провинцията!!А не да ми идват в София и да се плодят като зайци!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше!!Простолюдието трябва да мизерува а не да летят всеки уикенд назад-напред като мухи без глави. Глад за вас нещастници!!

10

Язе

преди 1 година

Това е следващото огромно нещо, след откриването на електричеството, след откриването на Интернет, след мобилните технологии. 25% е доста оптимистична прогноза според мен. Заменени ще бъдат всички агенти първа/втора линия обслужващи клиенти, отиват си счетоводителите, юристите, не малка част от програмистите, журналистите, писатели, художниците, дизайнерите, голяма част от чиновниците. Лекарите диагностици отиват в историята включително джипи-тата. Това е PЕВОЛЮЦИЯ.

9

Любопитен

преди 1 година

Искам да го видя изкуствения,как налива бвтин и зида тухли... :)

8

Факт

преди 1 година

Изкуственият интелект е опасен за човечеството.