88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Точно затова украинците взеха нещата по ликвидацията на Путин в свои ръце.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 Минските споразумения не ги спази Русия, защото вместо да изтегли войските си от Донбас Русия през цялото време лъжеше че нямало руски контингент в Донбас. Ставаше въпрос за 20 хиляди души които при нападението от 24.02.22 директно тръгнаха на юг и окупираха още първите часове на войната юга на Запорожието.

86

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми те самите западняци се отказаха да сменят Путин и започнаха да пишат статии, че не се знае какъв ще дойде след него и предпочетоха Путин да остане, защото е малко мека Мара, не е силовак, мек човек е, ако беше някой друг на негово място, да ги е изтрещял досега!

85

Анонимен

преди 1 година

Малко късно! Да го бяха утpeпали преди две години!

84

100

преди 1 година

Вие не сте нормален. Украйна е независима държава, призната от целия свят. Суверенна. Има ТОЧНО толкова право да съществува като такава, колкото и България. Държавите и мирът между тях се гарантира от съвременното право, не от история отпреди векове и тръшкане кое на кого е било. Може и да е било, но днес вече НЕ Е. Така че дори САЩ да си правят някакви схеми - ми да нападнат САЩ, бе, не Украйна. Ама ще ги сгънат за две дена, като ги видяхме в Украйна как блеснаха.

83

Анонимен

преди 1 година

До 97 - По-верно щеше да е да беше казал, че Байдън е джудист, отколкото да настояваш за деменция на Путин ))))

82

Анонимен

преди 1 година

Търсете проблемите на друго място,отвъд голямата локва.Ако бяха с пазили минските споразумения ,сега нямаше втора година да слушаме за това.Жал ми е за тях,но като си избраха послушен клоун с ошфорни сметки обявени по Магнитски ,така се случва.

81

Анонимен

преди 1 година

От съображения за сигурност посещенията на Президента Путин понякога се провеждат ден преди да бъдат обявени. Така бе и с посещението му на новопостроените квартали в Мариуполь.

80

Анонимен

преди 1 година

Много се задържа този павиан

79

Анонимен

преди 1 година

цялата им работа такава....

78

Анонимен

преди 1 година

Путин като главнокомандващ на агресора Русия нападнал вероломно Украйна е законна военна цел. Не може да става и дума за тероризъм, такова твърдение е пълен абсурд.

77

Перниканец

преди 1 година

Гарагин звъни от отвъдното в Русия: Как е там? Колонизирахме ли Марс? Аха, биете се с украинците...А срещу кого?

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Не, не може. Украйна е превърната в нацистки агресивен цирей, който да разстройва Русия и цяла Европа, като ни съсипва икономически държавите, освен това, Украйна е руска територия и украинците са руснаци, да си я прибират в Русия руснаците, това не е война между украинци и руснаци, цял октопод на НАТО и различни хора от други континенти дори, са се събрали там да убиват славяни! Това трябва да спре, няма вече и украинци, армията е съставена от чужденци от различни държави.

75

Анонимен

преди 1 година

Швейцарският предприемач и юрист Карл Екщайн пред WeltWoche:Държавнтия преврат в Украйна беше планирана акция във Вашингтон. Г-жа Нюланд отиде там, а сега отново е в Държавния департаментСамата Виктория Нюланд призна през 2014 г., че САЩ са похарчили пет милиарда долара за по-добро бъдеще на Украйна, бъдещето, което заслужава.

74

Анонимен

преди 1 година

Никой освен българските русофили и техния фюрер Копейкин няма да тъжи ако свитнат убиеца Путин.

73

95

преди 1 година

"Путин бил дементен,боже вашият вожд американски какъв е?Ставате за смях вече." И той е дементен. Може и двете твърдения да са верни едновременно. Това затруднява ли ви като концепция? Трудно ли ви е да проумеете, че изборът не е бинарен и може да осъждаш руския ненормалник и войната му БЕЗ да подкрепяш САЩ?

72

Анонимен

преди 1 година

За клишета от двайсти век не ми се слуша. Суверен агресор комунизъм братство равенство свобода на словото зоологическа градина победа избори ваксини и други такива илюзии че земята е плоска и прочие.

71

биркенау

преди 1 година

До Анонимен до 89 всеки е съгласен да се приберат в Русия, но укрофашистите трябва да не убиват хората в Украйна с руско самосъзнание. Имаше и два опита това да стане, наречени Мински споразумения, но недоразумения като теб няма как да осмислят и разберат причинно следствените връзки довели до този конфликт. Бягай да гледаш някой новоизлюпен подплатен анализатор и се самозалъгвай какъв си борец за "правдата"...Дурак

70

Teo

преди 1 година

Значи от новината разбрах следното - супер стелт дрон, който е от светлата страна на Силата, с 800 километра далекобойност, храбро преминал през цялото руско ПВО, ама взел, че се разбил случайно, като целта му е била човек, който е щял да ходи в някакъв парк, който дори не се е знаело дали ще бъде там. Много интересно!

69

Анонимен

преди 1 година

Което доказва, че укрофашистите са терористи. Путин ако искаше да беше свитнал наркомански още в началото, но не това ми е целта. А укрите тероризират като идилци.