35

Уау

преди 1 година

Кви закони бе, то събранието още не е заработило.

34

Анонимен

преди 1 година

жълто павет ник цензурирано хахах смех

33

Враца баце

преди 1 година

аз като ви казвам, че само Възраждане са горе-долу читави, ама нема кой да чуе!!

32

Анонимен

преди 1 година

Много евтин театър... Ние сме обещали да се изчегъртваме и си стоим зад думите. Както виждате, няма да се коалираме, но в името на България, ще си внасяме и гласуваме закони и правила. Та, така, коалицията е факт - ГЕРБ + ПП-ДБ, покровителствани от посолството на САЩ.

31

Анонимен

преди 1 година

Няма разум, тайни задкулисни игрички, българино, най-голямото шоу на .... трябва да продължи........

30

Анонимен

преди 1 година

Еми щом новия генерал губернатор от Козяк 16 така е наредил, ще има сватба, какво да се прави!

29

Анонимен

преди 1 година

Това не е компромис е подмяна на вота или дикататура когато се обединят всики големи партии

28

Анонимен

преди 1 година

Взеха се Киро и Боко, кум е Доган в росенец, организатор на сватбата Козяк

27

Deutschland

преди 1 година

Честно казано малко хора в бг Очакваха че в балканска страна, е възможно да се подходи по този начин. Компромис в името на държавата .Така се процедира от Австрия нататък, в посока Запад .Българина ако не стигне пак до избори И с това да продължи да затъва..Ще учуди Европа!

26

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Даваме мило и...драго,наш Бочко да бъде...помилван. За това Атанасова да не се...помайва и да дава...всичко от себе си. (платено...съобщение на ЦК на Герб - Банкя)

25

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, че първото, което ще внесат. е план за разоръжаване на българската армия и свободен достъп на британски и сащански служби до всички главни български институции.

24

hahahahaha

преди 1 година

моля, скрйите този розовия с вечно блесналия поглед.

23

Анонимен

преди 1 година

Имаше ли избори? Имаше! Гласувахте ли? Не! Тогава какво мрънкате? Ясно беше, че пред парите всички са безсилни! Ако има несъгласни - протести до дупка! Тука да се правите на герои файда нема! И от мен да знаете - докато т. нар. ни политици говорят за нас и страната ни в трето лице - не очаквайте нищо полезно! Те са там въпреки нас и ще си редят далаверата въпреки нас! Айде сега честито! ББ ще ни управлява още 30 години, но няма да е диктатор! Само и единствено ще ни оправя, нищо страшно!

22

ПИЗМАМИХМЕ ПРОМЯНАТА

преди 1 година

НА ВРЕМЕТО АХАА ДА СЕ ГАДЖОСАМ С ЕДНА ОТ ТИЯ ФОНДАЦИЙКИ, ИМАШЕ ИНТЕЛЕКТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА КУЛТУРА СЪИЗМЕРИМИ С НА ПАРАПЕТА. ТА ТЯ СПОДЕЛЯШЕ, ЧЕ АКО БОЙКО ТРЪГНЕ НА ПРОВАЛ В ОДОБРЕНИЕТО ВЕДНАГА СА ГОТОВИ ДА ГО СМЕНЯТ С ДРУГ ТАКЪВ ИЗКУСТВЕН СПАСИТЕЛ ОБРАЗ - ЛЪЖА ФАСАДА... БЕШЕ 2009 ТАКСИМЕТРОВИТЕ ПРОТЕСТИ. ЯВНО ОБРАЗЪТ Е МНОГО УСПЕШЕН И ВЪРШИ РАБОТА, ТА СЕГА ЧАК ПУСНАХА НОВИЯ КИРАВ ОБРАЗ...ДОКАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАКИВА ВИНАГИ ЩЕ РАБОТЯТ ОБЩО СРЕЩУ ВАС, ЗАЩОТО ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДАЧАТА ДА ИЗЛЪЖАТ ИЗБИРАТЕЛ

21

Прецакахме промяната

преди 1 година

Не подкрепяме никой!

20

Анонимен

преди 1 година

Няма такива клоуни като нашите политици! Едните викат ще изчегъртваме старите практики, целунаха се с тях. Другите викат че били репресирани и незаконно арестувани, целунаха се с тях. Толкова ясно личи вече, че тези политици получават заповеди от вън и не ги интересува по никакъв начин гласувалите за тях хора какво искат!!!! ПП и ДБ се изходиха на няколко месечните протести срещу Борисов, това е изтината!!!! И не знам какъв трябва да си вече за да гласуваш за тази ПОДМЯНА?!?!?!

19

Хах

преди 1 година

И после пак се чудете, що не гласува народа!

18

Анонимен

преди 1 година

ПРЕЦАКАХМЕ ПРОМЯНАТА СА ПАТЕРИЧОЦИ НА ГРОБ.

17

Анонимен

преди 1 година

Това което ПП и ДБ правят е нещо което не може да се опише с думи.Това са хора които са в парламента защото хората не искаха ГЕРБ.Аз не знам Петков, Иванов, Атанасов какъв морал имат но е много зле положението.На всичко отгоре над 600 000 човека гласуваха за ПП и ДБ. Припомням, че ПП означава Продължаваме промяната.

16

Анонимен

преди 1 година

Я вървете да си ядете тоновете агнешко с чесън. Стига простотии по медиите. На никой няма да липсвате.