124

Антинатовец

преди 1 година

Нали преди 30 години уговорката бе разпада се Варшавският договор но НАТО престава и той да съществува а не да се разширява. И какво стана краварите зад океана си търсят гибелта навярно. Русия ще ги почне с подводниците скрили се около статуята на свободата.С кравари и западняци уговорки не могат да се правят и после защо Путин бил въоръжавал Русия?

123

Гледайте сега !

преди 1 година

Те не говорят за обикновени войни те ти казват удряме Острова и той изчезва удряме европейските столици и те почват да се мятат като обезглавени кокошки за Финландия е същото удряме ги и ако не вдигнат белия флаг пак ги удряме ! За тях няма значение дали и другите могат да удрят Тяхната най голяма гордост е ядрения арсенал всичките им хвалби са базирани на него и всички претенци ,че половината свят трябва да е под техен контрол !

122

Иван

преди 1 година

Щом са цитирали Дойче Зеле, най вероятно е самата истина.

121

Анонимен

преди 1 година

До :) 137 500 руснака са дали фира от него.С пушка без оптика.Най-добрият стрелец в историята.

120

До 146

преди 1 година

Я обратно в Русия за мобилизация и после за Бахмут , може да ползваш гугъл преводач , но навсички е ясно какъв си .

119

Внимателно

преди 1 година

През Финландия проникна Владимир Улянов. Шайката негодници окупирала власта в Руската империя 1917 изби десетки милиони руски и съветски граждани ПОКАЗНО БЕЗМИЛОСТНО..от 1917 до 1956 .Руските /Съветските спец служби за пореден път БЕЗДЕЙСТВАТ СРЕЩУ ДОКАЗАНИ МАСОВИ УБИИЦИ ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ..Колко милиони трябва да бъдат убити за да АРЕСТУВАТ ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ С терористичния псевдоним "Путин"..Този незаконен лидер нанесе щети на Русия за над 500 000 000 000 000$ НАГЛО ..

118

Инж+

преди 1 година

Това се е случвало вече в 1938г.(Зимната война). Резултатите всеки може да прочете. 1 милион жертви от страна на СССР. Така че незнам дали втори път ще посмеят???

117

отец Нафърфорий

преди 1 година

Словесният рекет продължава .На кремльовците въобще не им е до НАТО , сега за тях на дневен ред е да се удържи ЗАСПАЛ руският народ защото събуди ли се никой не може да го спре и тогава Хага ще бъде с връзки .

116

WTF

преди 1 година

Преди 4-5 години имаше една статиия, която описваше присъединяването на Украйна и Финландия към НАТО за невъзможно!Еее Путин, наистина е велик, направи и невъзможното! Едната страна вече е натовска, а другата е на път! Няма мърдане!

115

Анонимен

преди 1 година

Война се прави за да победени плащът данаци на победителите или и взимат богатвата и ресурсите! ЕС дава това което на юсей но то не се нарича а война а демокрация ! Воините са и с оръхие и с акъл което и с ЕС КОИТО ГУБИ евтини ресурси от Русия и купува скъпо тези от юсей в пъти ! кой страда ?народа защото всичко става скъпо или си даваме парите на юсей с мерак !Филанския народ е бил руски и за това не иска да дава пари на тези (интрв-то няма да се предава по ЕС НО ИМА В НЕТА )

114

До кога?

преди 1 година

До кога ще ни занимавате с бръщолевенията на няколко пияни театрални работници? Щели да освободят Финландия. И как точно ще стане? Ще им предложат руска водка? Или ще идат да ги нападат с брезови клонки? Прехвалената руска армия една година не можа да направи абсолютно нищо в Украйна. Представете си ако нападне НАТОвска държава. Ще ги изринат за нула време обратно в Блатная.

113

Анонимен

преди 1 година

Вчера някой от тукашните русоазиятци се репчеше - кога го били обсъждали това. Обсъждат го. Също така обсъждат и много други налудничави неща като например АБ през северния или южния полюс е по-удачно да бъдат пуснати. И това съвсем официално. Погледайте малко телевизията им и ще се хванете за главата на каква психиятрия е заприличала путинова русия.

112

Анонимен

преди 1 година

Най-много да бъдат освободени от Карелия и тя да бъде присъедина към Финландия

111

Анонимен

преди 1 година

Руснаците явно са позабравили, че точно финландците ги правят за резил 1939-1940г.

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 114 Всяка пружина омеква сред време.И не може да пружинира.Натискаш я и няма сили да се върне.

109

наглост

преди 1 година

руснаците наистина са н.е.н.о.р.м.а.л.н.и.ц.и. Сега пък ще освобождават Финландия. От кого, бре? Ненаяли се! Не ви ли стига територията, която имате, народът ви е беден, защото не можете да обърнете внимание на всичко и всички, точно поради размерите си?! ще останете без мъже, бе и така ще приключите безславно и сами ще се затриете! Това не го ли проумявате?

108

Русобил

преди 1 година

През 1940 година Сталин се опита да освободи фините и половин милион руски мъже фирясаха,историята трябва да се помни.

107

:)

преди 1 година

Да да, ще освободят. Май забравиха за Simo Hayha, също познат като Бялата Смърт.

106

G.I. Joe

преди 1 година

До Бай Илийчо...Дано да падне атома на твоята глава байнольо.

105

DW =WC

преди 1 година

и вони!