31

Опорка

преди 1 година

Причината въпросните държави да не взимат отношение не е ядрения арсенал на Русия. Важното е да си вярваш.

30

Патлажана

преди 1 година

Има информация че България ще мобилизира войници за Украйна . Първия изпратен ще бъде чеченеца. След него Тошо куката и главния Илиев. Щели да стигнат за боядисване на оградата на фронтовата линия, с кафява боя

29

Космонавт

преди 1 година

До 28 Не се обиждам, нямам време за отрицателни емоции в етермрежата. Виж, по улицата е друго, повечето "хора" са отчайваща инертна биомаса и ме карат да изпитвам отчаяние, защото виждам какво ги очаква. Надявам се човешката раса да намале с 90-95%. Това е единственият шанс за децата и внуците ни.

28

до 36 До 34

преди 1 година

Вярно е, че Европа изпитва неудобства. Но за тези неудобства русия плаща освен с изолация и със стотици хиляди жертви бадеева. Европа ще се оправят, не ги мисли. Виж могилите и съсипаните им семейства ще останат.

27

Руснаците са

преди 1 година

смешни и трагични едновременно...

26

До 34

преди 1 година

Не са смешници! Предизвикаха огромна инфлация и фалити на банки , запада потроши хиляди милиарди в тая война ,но Русия не се изтегля от Украйна. Имаше скок и в Газа и в горивата , проблеми с новите коли а електричните дори бяха временно забранени! Огромни държави като Бразилия , Индия , Китай , Турция не взимат отношение ,което ясно говори че руснаците не са смешници и държат около 40% от световният ядрен заряд.

25

Анонимен

преди 1 година

Техническа подробност. Те само Финландия са способни да пометат кекавата руска армия.

24

mezen

преди 1 година

Хехе, блатните бандити заплашват.3 дневната им спец операция е вече едногодишна с тенденция да ги пият като маче у дирек... Опорките за замръзване без техния газ - нефелни. Опорките за липса на баня - и те. Смешници и циркаджии хахахаха

23

Симо Хаюха

преди 1 година

А бе то целият свят чака да види, как окупаторите ще бъдат изритани от окупираните земи на Украйна, те взели Финландия и Швеция да плашат? Червените кхмери в Кремъл съвсем откачиха!

22

Космонавт

преди 1 година

До 26 Защо путин не обяви война а се прикрива зад СВО и някакви невидими нацисти? Поради същата прична НАТО не е присъединило все още Украйна. Ще бият монголите с техните приоми и коварни похвати.

21

Анонимен

преди 1 година

Никой не може и не се готви да въвлече шведите и финландците в този "конфликт", т.е да ги изпрати на бойното поле на която и да е страна! Дори да са,членове на Нато! Това може да стане само доброволно. Това важи и за България. Сплашването е руска запазена марка.

20

До 23

преди 1 година

ХА ХА ХА Едно малко самолетче кацна на ЧЕРВЕНИЯ площад и никой не разбра

19

Анонимен

преди 1 година

Значи, НАТО много иска да нападне Русия, но не смее без Швеция???

18

Космонавт

преди 1 година

До 11 Двуполюсно едноклетъчно, не можеш да изготвиш психологически профил на база симпатии или антипатии към Русия, или пък можеш ...така е, кой колкото си може.

17

анонимен

преди 1 година

едно малко самолетче, съвсем спокойно си прелетя през цяла европа, кацна близо до границата на ЕС, в буховци, завили го с брезента и си заминали - какво е носил, кои са летели,къде са заминали е загадка!.....егети НАТО-то, което ще ни пази!

16

Анонимен

преди 1 година

Доста слабо от страна на Швеция и Финландия. За какъв ч3п им е изобщо да влизат в бавноразвиващото НАТО? За да може ФАЩ да ползва и тях за плацдарм. Мега сад.

15

Космонавт

преди 1 година

До 10 Провокирай комшията си и се подготви за караница, обаче нека той да дойде с брадва и да ви насече цялото семейство на парчета. Надявам се впоследствие съда да го оправдае, защото е бил провокиран.

14

Анонимен

преди 1 година

Недейте така бе хора! Шведи и Финландци разчитаха на евтината Руска водка! Вие знаете ли какви са цените на алкохола в Швеция и Финландия!? А знаете ли колко им се пие на Финците и Шведите?? А тия от НАТО искат да им разрушат тая кирия!! Петък и събота във Руския град Въйбург на границата с Финландия беше пълно с пияни фини.

13

До 8

преди 1 година

Все страни със цветущо качество на живота и върховенство на закона в тоя съюз. Мисля, че придобих представа ние кой свят сме

12

Стига глупости

преди 1 година

Западът е обединен, въпреки, че ресурсите са от другата страна. Тези, които уж са с Русия играят и тако и вако и ако Русия продължава да воюва слабо, както до сега скоро ще се прости със съюзниците си.