169

Анонимен

преди 1 година

Да се отнемат пенсиите на тези който децата им работят в чужбина.

168

анонимен

преди 1 година

Голяма част от населението нито работела, нито учела? Накарайте я тогава да работи, а не да вадите душата и на малкото работещи! Спешно спирайте помощите напр. Спрете да развъждате тези, и то не само от известните всекиму, вместо да ревете как нямало раждаемост! Какво очаквате, някой да работи на две - три места за почти без пари, но и да се размножи на макс? Да, ама не!

167

Анонимен

преди 1 година

Даже си имат имена виновниците за сегашната ситуация начело с Костов , но важното е да продължаваме да варим жабата

166

шопендар

преди 1 година

нищо чудно.КАКВАТО ДЪРЖААТА-ТАКАВА И ПЕНСИОННАТА С/***.НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ КАТО -ТИХА КРОТКА РЕВОЛЮЦИЯ.РЕВОЛЮЦИЯ СЕ ПРАВИ С ТОЯГИ ,КРУВ И ЛУСТРАЦИЯ.ДОКАТО ИМА И ЕДИН КОМУНИСТ ВЪВ ВЛАСТТА,ЩЕ ЛАЗИМЕ ПО ДЪНОТО,А ЧИТАВИТЕ ЩЕ СА НА ТЕРМИНАЛ 2

165

Анонимен

преди 1 година

Държавните неща които печелеха пари ги раздадоха . Защо дадоха пристанищата , Каолин , Златните мини , Енергетиката и много други отраски . Една шепа милионери - ето ви ги пенсиите .Как може един курорт които си е държавен да се даде на един човек .Справка Албена , Помпорово ,Русалка, Зл.Пясъци и тн ....ето ви го ресурса

164

M

преди 1 година

И на всичкото това нямане, дават на полиците по 20 заплати преди пенкия от 2000 хил.Пууу

163

АНГЕЛ

преди 1 година

Големия проблем е че Българките не раждат защото са несериозни и мързеливи а мъжете се интересуват само от глупости. При едно общество пълно със старци ставаме хем държавата с най-висока смъртност по процент от населението на годишна база ,хем и малкото работещите трябва да плащат по високи данъци за да издържат огромния процент пенсионерите . Това е пълен упадък на едно общество и бавно но сигурно заличаване на нацията ! Ето ви Евротолерастки ценности в действие !

162

Анонимен

преди 1 година

До Мнение:нали затова гласувахме за Славчо.Излъга ни.Не било време да намалим броя на депутатите.Излъгани,и толкоз!

161

Анонимен

преди 1 година

Няма да работя за тази държава , давам си нещо под наем и изобщо не ме интересува . Работил съм много и какво ? Политиците крадат всичко вече 30 години , а за хората все няма , нито за здравеопазване , нито за пенсии. Само данъци вземат , такси , винетки и всякакви други глупости .Когато се научат да гледат с уважение към хората , тогава мога да се замисля , но до тогава , каквото съм дал на държавата - стига !

160

Боби

преди 1 година

До Роби Да те светна, че парите за тези"благинки"23 години още не сме ги върнали на кредиторите. А натрупахме още 3 пъти по толкова. Само лихвите им плащаме. Не разбра ли, че соца фалира!!!! Не сме го сменили доброволно! Сега ЕС ни връщат там от където още не сме се спасили. Пак в соца!

159

Пепо

преди 1 година

До Анонимен:Айде бе!Лежах в частна болница във Варна 11дни.Платих 5лв.на ден за храна,която дори беше хубава.Пенсионер съм,без "връзки",познати и ходатайства.Хигиена и отношение на високо ниво.Това преживях,това споделям.Какво заплащане!

158

солидарен

преди 1 година

Едни солидарно внасят, други солидарно изнасят.

157

Анонимен

преди 1 година

До 162 Герб И как ГЕРБ ги крадеше, като всяка година дотираше пенсиите с пари от държавния бюджет!!!! Явно си голям капацитет? Такива като теб не трябва да помирисват избирателна урна. Затова сме на този хал! Сега вземаме заеми за да плащаме пенсии, или КРАДЕМ от парите за инвестиции!!! Шъ са оправим. Ама не скоро.

156

wtf

преди 1 година

Кой да предположи, че ако хоратя нямат пари, няма да правят/гледат деца и след 20-30 години, няма да има кой да работи. Пълна мистерия!

155

Мнение

преди 1 година

Ами да намалят броя на депутатите наполовина,да съкратят държавните служители наполовина,държавните служители да си плащат осигуровките,втората година майчинство да се премахне и младите жени да работят,само майките,които работят да получават втората година половината от помощта и т.н.

154

Анонимен

преди 1 година

До ПенсиониранеБоко опита да ги убие и умори от глад, проблема е, че ние сме застаряваща нация :)))

153

Роби

преди 1 година

При бай Тошо жените се пенсионираха на 55, мъжете на 60 и за всичкитях имаше пенсии, безплатен градски транспорт и други намаления. Сега ще се пенсионираме на 65-67, но пак пари нямало, а възрастните били все още трудов ресурс.На роби ни превърнаха!

152

Анонимен

преди 1 година

До 151 Питам си Със 152 ти отговорих. Парите до 93г. ако не се лъже ги прибираше държавния бюджет. Сега не е пенсионно-осигурителна система, а социална. Гарантира се на търтейте социална пенсия, дето някои нямат и един ден осигуряване. И за останалите каквото има над това. Нищо общо с приноса. Сега, по тази причина получават 1200-1800. Осигурява се на минимален осигурителн доход. За мнимите инвалиди, тези без деца, или деца в чужбина и "Системата ни убива" какво да кажем? Ами клона ще се счупи!

151

Герб

преди 1 година

Герб каде са парите от пенсионното осигуряване за последните -12 г докато управлявахте

150

Пенсиониране

преди 1 година

Пенсиониране най-рано на 72, или колкото изкараш. И ще има пари. Кофти, но такива са реалностите. Другата опция е да уморим пенсионерите от глад.