266

до 299 полковник

преди 1 година

ама ти действително ли си полковник.....Ако си от нашата армия----пази, боже...

265

Анонимен

преди 1 година

Русия след санкции и война - Загуба на 2.1% от БВП. Герюания без война, налагаш санкции - Загуба на 4.8% от БВП ... Уау!

264

Анонимен

преди 1 година

русофили пак сънуват кокошки и просо, яд ги е че пияницата скоро ще търка наровете и други работи

263

Анонимен

преди 1 година

До 298 - А кой е върховен съдия, че нещо май ...

262

Анонимен

преди 1 година

" И който контактува с военнопрестъпник---няма добър имидж, меко казано. " - Холяди още си държат портретите и снимките в офисите, където са се снимали с Обама и Буш, така че не разбирам, за какво говориш

261

Полковник

преди 1 година

В Русия е толкова зле,че жителите на Източна Украйна се редят на опашки за руски паспорти.Хората там искат в Русия.Освен това около 5 -6 милиона украинци са избягали не на Запад а в Русия.Тоест не само територията на Руската федерация ами и населението расте.Не прилича да са загубили война нещо.

260

Анонимен

преди 1 година

До 290...И как Русия да наложи санкции.Какво ще санкционира ...Това първо.. И второ...Русия излезе от много международни договори.Дамия договор за ненападение в ООН е повод Русия да не участва.Нека Русия да си съди .Тя осъди и Украйна на унищожение В главата на Путин, който е и върховен съдия , решението да унищожи Украйна е взето...И какво ?

259

Анонимен

преди 1 година

До 294 - Видяхме Сталин, колко сговорчив беше. Занел е перфектно броят на атомните бомби. А като му казали "Сталин, нали ще дадеш на Полша, България, Албания и други, да си изберар как да св управляват?, Сталин кимнал с глава, извадил картята на Европа и на страните, които трябвали да дава права и да бъде сговорчив, просто посочвал смоалката и казвал "Комунситическа, комунистическа и ииии ... комунистическа"... Че така.

258

кубанская столица

преди 1 година

За да не седнете спокойно и комфорно в кресло! По-често надниквайте през прозореца!

257

до 287

преди 1 година

недей да лъжеш---за престъпления срещу човечеството и геноцид няма имунитет. Крадецът на деца Путин - няма имунитет. Даже Гермаиня заяви,че ако се появи в Германия ще бъде арестуван. И който контактува с военнопрестъпник---няма добър имидж, меко казано. Предсавям си другаря Си с гордост заявява, аз говорих насаме с военнопрестъпника путин....

256

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население (целенасочено, да сломят морала), много по-страшни които покриваха като килим градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците не са се впечатлили от атомните бомби, за това оръжие се се е говорело и са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

255

Анонимен

преди 1 година

Русия, Китай, Индия, Иран и САЩ не признават съда в Хага.

254

Анонимен

преди 1 година

До 282....Войната в Югославия е война между Сърбия и другите бъдещи държави.САЩ не напада Югославия.САЩ в Югославия направи така , че Сърбия да спре агресията .Не прави сравнение с войната в Украйна Само ядрения потенциал възпира САЩ да навлязат в Русия и да я размажат.Както направиха с Югославия , която не разполагаше с ядрени ракети

253

Бонго Бонго

преди 1 година

Не означавало нищо съда, само дето е в червена бюлетина.Не разбира човека, че като разкъсат Русия на парчета, ще кажат той е виновен, затова е издирван.Туй е за пред театъра Господа, истината ще дойде когато стане голямата война.

252

Анонимен

преди 1 година

Между другото, какво става с контранастъплението на модерната натовска украинска армия?

251

Анонимен

преди 1 година

Днешното решение на МНС няма нищо общо с правосъдието, а показва най-дълбоката криза на международното право, предизвикана от Запада. При тези обстоятелства Русия има всички правни основания да наложи строги санкции на МНС, неговите съдии и служители. А заедно с приятелски държави би било добре да се помисли за създаването на институционален съд, който да бъде истинска алтернатива на МНС.

250

Анонимен

преди 1 година

5. Русия няма да си сътрудничи с Международния наказателен съд или с отделни държави - страни по Римския статут от 1998 г., тъй като "Договорът не създава задължения или права за трета държава без нейното съгласие" (член 34 от Виенската конвенция за правото на договорите от 1969 г.).

249

Анонимен

преди 1 година

Мъжа на путин -пак пиян !

248

Анонимен

преди 1 година

4. Руският президент, в качеството си на най-високопоставеното длъжностно лице според международното право, има имунитет срещу чуждестранна и международна наказателна юрисдикция. Комисията по международно право на ООН свидетелства, че международното обичайно право в тази област съществува и има ясно определено съдържание. Вследствие на това руският президент не може да бъде арестуван от нито един чуждестранен орган (критерият rationae personae не е изпълнен);

247

Анонимен

преди 1 година

3. Така нареченото "отвличане на деца" не попада в юрисдикцията на МНС, тъй като това престъпление не е предвидено в Римския статут (критерият rationae materia не е изпълнен);