438

Анонимен

преди 1 година

През 2018 г. Владимир Путин заявява, че има цели 5 нови ядрени системи готови сме да повярваме. Една от тях е именно Кинжал представена като свръхзвукова ракета. Поставена е на модифициран МиГ-31 и можела да носи конвенционален и ядрен товар, докато скоростите преминават Мах 5. Разбира се, някои медии у дома твърдят, че това е толкова съвършена ракета, че дори може да маневрира, но според Лойд Остин, тази ракета се доказва по-скоро като оръжие с минимален ефект, отколкото като носител на победата. Дори не е ясно дали е използвана в Украйна, след като най-вероятно трябваше да причини доста

437

Доктор страх

преди 1 година

ШЕСТ кинжала могат докарат пристъп на бяс у русофобите.

436

Антипутиноид

преди 1 година

Мдаа, високотехонологични и скъпи ракети се ползват за разрушаването на...цивилни съоражения. Даже пропускат целта си. Поредната пропагандна кампания на Путин да се покаже на велик.

435

Анонимен

преди 1 година

На всеки стана ясно че Русия е една лъжа

434

Интересно!

преди 1 година

Тия "анимирани" кинжали са бръкнали доста надълбоко някъде на русофобите че направо им е зибила пяна.

433

Петър

преди 1 година

УКРИ време е да се предадете.Наглеци такива.Объркахте целия свят.Гадове.

432

Анонимен

преди 1 година

До Руснак_изтрезней, от 1 година не могат да направят нищо вашите, освен да се самоубиват

431

Лъжи, лъжи

преди 1 година

Su-57 - Легендарното 5-то поколение се оказа един от най-горчивите лимони за руското оръжие. Разработван с помощта на Индия, този изтребител успя да откаже дори индийците от повече опити да го превърнат в модерно оръжие.

430

Руснак

преди 1 година

Велик президент на военна сила номер едно в света,краварите и нато треперят като чуят за кинжал,сармат,солнцепек и още десетки нови оръжия в братска Русия!!!

429

Анонимен

преди 1 година

"SR-71 Blackbird. Достигната скорост? Впечатляващите 3,56 Маха, еквивалентни на 3,56 пъти скоростта на звука или 3.862 км/ч." ))))) Невероятно!!! 3.862 км/ч. !!!! Че то колоездач развива по-висока скорост. Иначе, максималната скорост на МИГ 31, например, е 3000 км/ч. Самолет, не ракета. ))))

428

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че тази война показа какво се случва наистина руските сили имат много проблеми от самото начало и най-големият е, че всичко им липсва. Кинжала също.

427

до г-Zът

преди 1 година

сигурно е различен от тоз на Вагин , ама имаш предимство, твоя Zдник има 2 дупки , можеш да си разнообразяваш вкуса ;) . Обаче сериозно, колко трябва да си оскотял да се радваш на тва което злите чебурашки вършат в друга държава с 10 пъти по голяма армия? Явно сте хем Zъпи, хем Zкотове

426

Знаем за Русия

преди 1 година

Руската бойна танкова гордост е практически комбинация от T-72B1, T-72B3, T-80BVM и най-новата серия T-90. Всички се разработват на стария корен T-72 и дори да не е чак толкова лош за времето си, същият продължава да предава всичките си проблеми и да ги оставя като наследство за новите машини. Тук поставяме и Т-14 Армата. Сега на фронта виждаме Т-64 и лопати

425

Анонимен

преди 1 година

тоя е по зле и от хитлер, ще избие милиони пред очите на цивилизования свят на 21-ви век... не знам какво е най-лошото, което трябва да му се случи, не мога да го измисля чак, но му го пожелавам, рашисти убийци

424

Путин лъже

преди 1 година

От Русия трябваше да видим с бойни андроиди (приличащи на канонерките от Star Wars и роботите от Робокоп), след това трябваше да представят роботизирани танкове, а около 8 месеца нищо от това не е представено. Дори магическите ракети бяха заменени с дронове от Иран и ракети от Северна Корея.

423

Българин!

преди 1 година

НЯМА НЕПОБЕДИМИ АРМИИ И ОРЪЖИЯ! Някога Римската империя е владяла огромни терирории и е имала "непобедима" армия! После идват Хунската империя, Абарският халифат, Монголската империя, Испанската империя, Британската империя, а накрая Трерият райх и Съветската империя на злото! За всички тези империи се е твърдяло, че СА "ВЕЧНИ", А АРМИИТЕ ИМ "НЕПОБЕДИМИ"! И всички тези империи и армии днес са ... НА СТРАНИЦИТЕ НА УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ!!!

422

Анонимен

преди 1 година

м ръсното джудже иска милиони да изтрепе, заради комплекса си за малоценност, във вечни мъки да гори и той и всички, които подкрепят масово избиване на хора!

421

ал

преди 1 година

Ееее, искаха от мечка ремичка, нали? Що сега се оплакват!?

420

Анонимен

преди 1 година

Какво обаче се случва сега и защо Русия не използва своите толкова мистични и напреднали оръжия. Истината е, че тази война показа какво се случва наистина руските сили имат много проблеми от самото начало и най-големият е, че всичко им липсва. Модерното оборудване е някакъв мит, след като голяма част от армията излиза с оръжия от Втората Световна война

419

Анонимен

преди 1 година

Металната буря е най-бързото оръжие в света. 1 милион изстрела в минута. Никога досега светът не е видял такава бърза пушка. Не само военни, но и мирни специалисти започнаха да се интересуват от военното оборудване с невероятно ниво.Създателят на "Metal Storm", Майк О'Дейър, реши да изостави всички движещи се части. Във всеки барел се побира няколко боеприпаса, един след друг. Хвърляха мехури между тях. Барутът се запалва от ток.