245

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

244

до 255

преди 1 година

Ахахахаха С300 вика. Израел си прелитат над тия системи всекидневно. Американците изпариха 200 вагнеровци в Сирия с Апачита. Турците дори свалиха една руска *** там. Единственото дето е унищожило С300 до момента е един руски трнаспортен самолет с още руска измeт на него ахаха

243

Анонимен

преди 1 година

До 246.Ми гледай си ги бе щом си мислиш,че те нагласени клипове ти вършат работа.

242

Анонимен

преди 1 година

Руския народ обича да бъде тъпкан от брутални и кръвожадни диктатори като Сталин и Путин за които човешкия живот не значи нищо те може да пращат хора в Украйна до безкрайност даже дори само и да хвърлят камъни, интересно какво мислят руските родители загубили синовете си заради лудостта на един човек ама те нямат мнение.

241

до 240

преди 1 година

Колко да бъркам, като всеки ден има клипове как руснаците ходят пешком към позициите на украинците, ядат шамари и който оцелее бегом назад. Украинците казаха, че не са очаквали подобни самоубийствени атаки, тип Първа световна война, от втората армия в света.

240

Хитачев

преди 1 година

До До Хитачев Русия е сама срещу всички? И кой е тръгнал да напада русия? До 24.02.2022 си живееха добре, и само на пУтин постоянно му се привиждаха врагове. Шатите и запада изсипаха трилиони долари в Русияи затова pycняка се почуства бял човек последните 10на години. Да путин бе прав че ги превземат , но икономически, защото руснята не умее да произвежда и управлява качествено и затова и СССР фалира.

239

Анонимен

преди 1 година

Ройтерс видя няколко военни машини oт т.н военна помощ от Запада, затънали в калта.

238

255

преди 1 година

Остави Сърбия , Сирия е по-пресен пример. Освен Израел с които Русия има по-особени отношения някой друг смее ли да прелита в небето ?!!Между другото Асад си върна цялата държава с изключение на окупираните от САЩ петролни полета и Идлиб където Пъти се споразумях с турците да не закача бандитите ,щото има потенциални 4 милиона бежанци които Ердоган не може да си приеме ...Останалата част е кюрдския регион , всичко друго вече е под контрола на правителството!

237

Анонимен

преди 1 година

До 256 - пиша факти мой, факти. Ако си изкараш главата от *** си може и ти да научиш нещо, ама не от американските медии в Бг...

236

Анонимен

преди 1 година

До Факт ми я кажи как точно е разбит например и при Херсон.След тежки няколко седмични битки в самия град украинците го превзеха ли.Руснаците което са искали са го превзели,а щом не са давали отпор значи не са искали.Мариупол Северодонецк,Лисичанск Попасная и Соледар си ги превзеха с битки.И ако поискат и всеки град могат да си го превземат,ама не им влиза в тактиката,защото не ти трябва град като Херсон да стоиш в него и глупаво да го отбраняваш само ей така да се доказваш.

235

Анонимен

преди 1 година

Бахмут е в оперативно обкръжение, за което говорят дори украинските официални власти. Украинската групировка в града са оценява на около 2000-3000 души. Т.е. до няколко седмици ще има няколко хиляди убити или пленени украинеца. Но за Зеленски и неговите господари това не е проблем, нали има кой да загива за чуждите интереси...

234

Анонимен

преди 1 година

Три и четиридневни операции са патент на американците. Путин заяви, че операцията ще продължи до пълното денацифициране и демилитаризиране на украина. А е факт, че на третия ден бяха в Киев, принудиха зеленски да преговаря, но мощния западен блок реши, че трябва украина да изчезне напълно и сега сипва по малко бензинец, колкото да поддържа горенето.

233

ЧУДЕСА

преди 1 година

УКРАЙНА Е 28 ПЪТИ ПО-МАЛКА ДЪРЖАВА. НЯМА АВИАЦИЯ И ФЛОТ, А СЧУПИ ЗЪБИТЕ НА АЛЧНИЯТ БАШИБОЗУК НА ПУТИН

232

Бакито

преди 1 година

До МдаАми направи и статиската на руснята бре. Само за 2021 имат отрицателенп прраст от 1 млн. и това е заради ковида. Тук троляците опищяха орталъка колко добра била руската ваксина и как "успешно" ползвали лекарства забранени в ЕС.

231

До 243

преди 1 година

Бил си ... ако си бил нямаше да пишеш тъпотии ,щото можеше да има нещо в главата ти.

230

До сата НАТО

преди 1 година

Никаква авиация няма да има от страна на НАТО, докато има руско ПВО. Ако помните в Югославия най-модерния американски боен самолет F-117 Nighthawk направен по технологията стелт, която е вдъхновена от руския учен Пьотр Уфимцев беше свален със старата система за ПВО C-125 Нева и сърбите написаха на крилата на многомилионния самолет "Извинете не ви видяхме" същата система сваляше F-16, за С-300 и 400 какво правят с Натовски самолети не е нужно да се пише, а перспект.С-500 ще сваля и сателити

229

Извинете

преди 1 година

Защо Великата руска Армия за една година война е още около Бахмут в Донецк,а не на Ламанша не мога да разбера?!

228

Мда

преди 1 година

Русия в 1990 - 150 млн. жители , Русия днес 148 млн. жителиТа я статистика нещо да ви говори ? Украйна и без война беше пълна дупка.

227

До Хитачев

преди 1 година

Да. Правят окопи. Нормално е. Русия е сама срещу всички ! Фашистите гласят провокация в Приднестровието. Което означава откриване на втори фронт. А трябва и Крим да се защитава. Ти какво искаш ? Русия да посрещне нацистите с хляб и сол !?

226

Анонимен

преди 1 година

СТАТИЯ ЗА УНИЩОЖЕНИЯ РУСКОФАШИСТКИ А 50 В БЕЛАРУС КОГА?