91

И АЗ ДА ТЕ СВЕТНА

преди 1 година

ЗАПАДНИЯТ СВЯТ ИМА 4 АТОМНИ СВРЪХБОМБИ С ИМЕНА НА КНЯГИНИ - ОЛГА, ТАТЯНА, МАРИЯ И АНАСТАСИЯ. 4 МОМИЧЕТА ЗВЕРСКИ УБИТИ ОТ "БЛАГОРОДНИЯ РУСКИ НАРОД". ХА ХА ХА.

90

Българка

преди 1 година

Господ сили да дава на братският украински народ в неравната борба с жестокия и кръвожаден окупатор!

89

хааааа

преди 1 година

До ДА ВИ СВЕТНАНа картинка и във анимационно филмче,РОБЕ!!!

88

Анонимен

преди 1 година

Що народ изтрепаха тези гадове блатни!

87

запознат

преди 1 година

6 от подводниците са кръстени на князе! Седмият ракетоносец от семейство "Борей-А" се казва "Император Александър III" и е спуснат на вода на 29.12.2022 г. През тази година се очаква да бъде довършен осмия "княз Пожарски", като са заложени още два "Борей-А" - "Дмитрий Донской" и "княз Потьомкин". Всеки разполага с по 20 бр. твърдогоривни МБР "Булава" летящи на разсояние до 10 000 км. Това значи че от бреговете на Антрактида ще улучат Лондон, Варшава, Брюксел, Париж, Берлин и Вашингтон!

86

Анонимен

преди 1 година

Байдън, заявил Аз Джо и синът ми Бо ще отидем да се бием на страната на Украйна. След това се обърнал към Харис и казал Не беше ли войната в Иран? Ще трябва да свободим украинците в Иран.

85

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли че... Русия съвсем скоро ще глътне вода и няма да се събуди. Гну..сни мр..ъсни руснаци. Дано гният в ада!

84

хааааа

преди 1 година

До знаете ли?Руските ти гасудари имат само едни голи мъъде

83

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

Русия има 7 стратегически подводници който носят името княз!!! Князь Юрий Долгорукий, Князь Александр Невский, Князь Владимир Мономах, Князь Владимир, Князь Олег, Княз Генералиссимус Суворов, Князь Пожарский!

82

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли че... Украйна съвсем скоро ще глътне вода и няма да се събуди. Гну..сни мр..ъсни украинци. Дано гният в ада

81

отец Кирил

преди 1 година

Библията казва: Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!

80

Писна ми

преди 1 година

Хайде пак дрънка сармати и атоми!

79

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

До Кукуто: Тези държави няма да съществуват бе КУКУ след първия ядрен удар на Русия!

78

Анонимен

преди 1 година

Що не напишете,че ЕС са изчезнали замразените руски активи,които трябваше да дадът на Украйна ?

77

Костадин Костадинов

преди 1 година

Всички които пишете срещу моите господари в Кремъл ще ви вкарам в затвора, щото скоро Възраждане ще управлява и аз ще бъда да васал на товарищ Путин и негов верен език !

76

Руки вверх

преди 1 година

Нови доставки най вече модерни ракети ракети JDAEM-ER,MK84,MK82,и други TSA бомби от Сащ за Украйна могат да доведат до голяма ескалация.А и решението на Зелето да превзима и напада Крим .Вече всичко може да се очаква.

75

знаете ли?

преди 1 година

руснаците имат 1 052 000 бр. от 152-mm ядрен снаряд 3БВ3 и 1 023 000 бр. от 203-mm ядрен снаряд 3БВ2. Изстрелват се на разстояние от 18 до 30 km. от САУ: 2С19 Мста-С, 2С3 Акация и 2С7 Пион които са налични сега на фронта. Скоро ще стане голямо мазало защото мощността на 3БВ3 е 2,5 килотона тротилов еквивалент. Разработени са от РФЯЦ-ВНИИТФ академик Евгений Иванович Забабахин в град Снежинск. Отделно разполагат с над 1 088 000 бр. 240-mm ядрена мина 3БВ4 която се изстрелва от 2С4 Тюльпан. Активно-реактивния боеприпас лети на 18 km.

74

Куку

преди 1 година

До ДА ВИ СВЕТНА А да си чул за Минитмънт а Томахавки,Пършинг.А чул ли си за яо в Турция,Холандия,Германия.Чул ли си,че Франция и Англия няма да гледат отстрани?

73

Анонимен

преди 1 година

Абе вие руски учили ли сте,като превеждате поне внимавайте.Нито е президент,каза само за защита че ще го употребят.Има го в Телеграм ,аре спрете се.

72

Анонимен

преди 1 година

Медведев , със това трябваше да започнете ! Ядрена зима в Киев , Украйна , централата на Нато , Европарламента , Страстбург , Париж , Лондон и цяла Америка там трева не трябва да никне поне 200 г . Бий за да те уважават , когато американците знаят че си готов да умреш и не ти пука за тях и дали ще живееш или умреш - ще те уважават , а не да се бъзикат сексуално със тебе и Русия .Досега бадева едни половин милион жертви на хора от една кръв и една религия за кефа на алчните американци (((