74

Китай е друг свят

преди 1 година

тест драйв: "Новый китаец Li 9 уничтожил Mercedes-Benz GLS"

73

Демократ

преди 1 година

Си Дзипин е политически труп - факт. Със сигурност може да се твърди, че времето на комунистическия диктатор Си Дзипин изтече. ЕС ще наложи санкции на Китай и милиарди гладни китайци излизат по улиците на Пекин и в цял Китай искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, китайците мразят Си Дзипин и Китай и всеки китаец мечтае да живее демократично като американец или западно-европеец.

72

Анонимен

преди 1 година

абе Борел - после да не се чудиш що нямаш обувки и чорапи на краката - сделано в Китай нал знаИш

71

айде

преди 1 година

Като ми пишете минуси, напишете кое не е китайско!

70

напротив

преди 1 година

Не ми е беден мозъка, защото си има статистики. В нито една Русия не присъства дори в топ 10. Бедни са си и това е. Ама ти слушай джуджето как те омайва с празни приказки. Всички русофили сте такива завършени ***, че не случайто се давите в собствената си простотия.

69

Анонимен

преди 1 година

До Китай е що си мислиш,че е така бе *** Китай купува от Русия също и самолети купува,ама щото някой ти е казал нещо ,а ти си си го превъртял през фантазията е друг въпрос.Не Русия внася от Китай оръжие,а Русия продаваше оръжие на Китай.

68

Анонимен

преди 1 година

Да си дойдем на думата - май маските падат и вече се отива към директния сблъсък САЩ-Китай. Това с Русия и Украйна беше само генерална репетиция.

67

До 78

преди 1 година

А САЩ крадат от цял свят

66

Анонимен

преди 1 година

До 73 Беден ти е мозъка.

65

Китай

преди 1 година

Ми имат хората конкурентно производство и продават на разумни цени по целия свят. Що майка ви Раша не произведе нещо и не го продаде. Няма кой! Алкохолизирана и западаща нация. По времето на СССР изстискваха 16-те републики и техния икономически и кадрови потенциал за да конкурират САЩ. Без републиките тотал щета.

64

Анонимен

преди 1 година

Тоз да си затваря малко човката, че и без това яйцата станаха вече със злато да ги купуваме, а още Великден не е дошъл.

63

Анонимен

преди 1 година

До 64.Е какво общо има с това,да ходим да се бием с руснаците ли заради тях ли.Е какво ще постигнем,ще ни даде Русия безплатен газ и петрол ли?Или пък на някой друг.

62

до анонимен келеш

преди 1 година

Поогледай се малко и ще видиш, че всичко което е около теб или произведено в Китай, или е произведено с китайски компоненти. Не щеш китайски комунисти?

61

Анонимен

преди 1 година

Малко да внимава с тея санкции, че да не му приседнат и да се задави смъртоносно.

60

Да не са луди

преди 1 година

китайците. Те за това една година пасуват, защото целия им експорт е за САЩ и ЕС. За Русия няма експорт, защото Русия е бедна страна, хората са бедни и не могат да си позволят нищо. От Махнем ли Москва и Петербург, отиваме някъде около Мозамбик и Гамбия по икономически показатели. Китай ще мълчи, защото ще ги фалират много бързо. Все още на власт е цар Долар. Да не забравяме!

59

Борел

преди 1 година

Ще направя ЕС по-слаб от всякога! Ще слагам дсанкция след санкция, която да обедни населениет на ЕС и да спомогне ислями3ацията. Ще слушам само пентагона и после ще Ви ваксинирам пак и пак!!!

58

Шуробаджанак

преди 1 година

Пишете глупотии, за да се намирате на приказки. Китай никога няма да ритне канчето с манджата, осигурена от Запада. Не подценявайте китайците. Те мразят Русия от дълги години, а и Русия скоро ще стане провинция на Запада и Китай. Другарят Си чака развръзката с нетърпение.

57

Анонимен

преди 1 година

Ха- ха - хаааааааааааа. Представяте ли си ЕС спира да внася авточасти от Китай? Санкции,а?

56

Анонимен

преди 1 година

Абе тия не разбират,че Русия си има потенциала да си снабдява нуждите на армията сама.Това,че Борел и компания нямат,не означава,че и другите нямат.

55

ЩЕ СЕ СЛУЧИ

преди 1 година

ЗАПОМНЕТЕ РУСИ КИТАЙ ГОСПОДСТВО СКОРО. И НАЙ ВЕЧЕ ТЕЗ ДЪРТИ МИЖИТУРКИ КЪТ ТОЯ БАЙ ДА ТА ЩЕ ЗАГРОБЯТ СВЕТА. НЕ АДЕКВАТНИ СА. И СА ААААЛЛЛНННЧЧНИ СА.