24

Анонимен

преди 1 година

Дори и в пропагандната статия на Нато пише - въоръжените сили на страната (Окраина) са изчерпани откъм боеприпаси, оборудване и дори хора. Та психодесния *** САТА НАТО може да спре да лъже поне под статии които го опровергават директно. .. Да по 1000 дават фира всеки ден но са бандеровци .

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Следва крачка на франк-мадоните,турците и ромите в перверзника ЕС е да пуснат в употреба ДЖОБНИ СТРАХОМЕТЪРЧЕТА за ежедневна употреба.При всяко отчитане ще чуваме "ме ееее еее" или "бее ееее".Вече съм убеден,че най-сетне ЕС ще се срине.Свидетели сме на последният ЕС парламент.Сградите в Страсбург и Брюксел предвиждам да се превърнат в държавите Македония и Украина.С решетки и тоци по тях.Да живее Русия! Да живее Майка България! Долу страхът!

22

Анонимен

преди 1 година

До Сато Мато Ти от сутринта направо на твърдо ли почваш?

21

Анонимен

преди 1 година

нали русия беше просто една бензиностанция с ракети от която нищо не зависи, а китай е далече ?

20

Анонимен

преди 1 година

Всички са луди! Това дойде след ваксините!

19

Анонимен

преди 1 година

Ако през 1620 година прословутият кораб "Мейфлауър" беше потънал може и да имахме шанс да оцелее света.През онова време местните са подценили заплахата и сега са под 20 процента.Към наши дни пак подценяваме намесата на видни политици и бизнесмени от тази територия.Уж се учим като хора но допускаме едни и същи грешки в историята си.

18

Анонимен

преди 1 година

Западните психопати след разпада на СССР си представяха НОВ СВЕТОВЕН РЕД и те да са пълните господари. Глобализация и ВСИЧКО да е тяхно. Те ще зануляват, те ще правят финансови кризи, те определят всичко. Е, Китай и Русия отказаха да са им васали и сега играта е друга. Ще занулят болгаарушките, които са колония. Идва мулти-полярен свят - Западът ще командва колониите си, вкл. и България, Русия и Китай ще играят с Иран и другите отделно.

17

Анонимен

преди 1 година

Как е Христо Семерджиев бизнесмен в а1 ровиш ли по имеилите със съдружника си Иван Пенков рови бизнесмене казвам истината блокирай има един ден в които всичко се връща

16

Анонимен

преди 1 година

Мечтата на Хитлер се сбъдна, славянските народи изчезват! Идва краят само на Източна Европа! Не краят на света. Европа иска жертви, вие всички сте жертвите, които Европа може да си позволи.

15

Анонимен

преди 1 година

Да света ще се промени, когато руснаците превземат източната махала на Бахмут

14

Сата НАТО

преди 1 година

Няма да има никакви ядрени апокалипсиси. Всеки ден ВССу унищожава по над 1000 путинисти и с всеки унищожен путинист опасността от употреба на ЯО намалява.Хората, които насаждат подобни страхове, водят платена кампания в полза на Москва. Просто изкарват пари. Включително нашия ***-президент. Нищо страшно няма, колкото повече оркове биват изтребвани, по-хубав става светът.

13

Анонимен

преди 1 година

Балона Русия пак се пукна, а русофилите си чакат краха на капитализма и Запада завалиите пак излъгани.

12

Горянин

преди 1 година

СЕГА КАКВО СЕ ОКАЗВА : МОЖЕ ДА ИМА СЪЕДИНЕНИ КРАВАРСКИ ЩАТИ ,СЪЕДИНЕН *** СЪЮЗ , А НЕ МОЖЕ ДА ИМА РУСКА ФЕДЕРАЗИЯ.КЪДЕ Е ДЕМОКРАТИЧНОТО МИСЛЕНЕ.

11

Цирк ЕС

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца.....либерални цености.

10

Дааам

преди 1 година

Щатите бавно и славно постигат целта си да унищожът Европа.Честито Европейци.Идва денят.

9

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

"Ако дори германците се притесняват за опасностите в света днес, това може да е моментът, в който наистина всички трябва да започнем да се тревожим."ТОВА НЯКАКВА ПОДКАНА ДА СЕ ТРАХУВАМЕ ЛИ Е? НЯМА ДА Е ЗА УЧУДВАНЕ АКО В ЕС ГАСУВАТ "ЗАКОН ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КОЛЕКТИВНО И ЛИЧНО СТРАХУВАНЕ".ЩЕ ВМЕТНА САМО,ЧЕ ИРАЦИОНАЛНИЯТ СТРАХ,ВМЕНЯВАН НИ ЧЕСТО,Е ПСИХОПАТОЛОГИЯ.ВИКА МУ СЕ "ПАРАНОЯ"! Аз пък съм Ян Бибиян и съм силен като великан.

8

До 4

преди 1 година

Кремълската мишка пусна главорезите си в Донбас да подриват че да може да нападне и за 3 дена да превземе Украйна, или за 10 дена не съм сигурен, ама май нещо стратегията излезе ялова и от 10 дена стана на скоро.

7

До 4

преди 1 година

Тавариш Путин

6

Анонимен

преди 1 година

Държавата сащ трябва да бъде ликвидирана за да изчезнат войните ,тероризма , робството, мизерията ,диващината ....

5

Анонимен

преди 1 година

Китайците са най големите лешояди на света. След войната в Ирак хванаха сериозни контракти там без да са похарчили нищо, държат доста африкански държави и ги точат здраво, сега хванаха Русия да доят а нашите путифорумци блеят в екстаз.