79

Реджо

преди 1 година

Никой,вече на никого не вярва!От президента Радеff,до министерства и общини,всичко е гнило.На 03.03.2023 национален протест!Да срутим Бастилията!

78

Анонимен

преди 1 година

Какво 20,30%, за някой зеленчуци голяма верига, вероятно и вериги вземат на стотинки и правят над 300% печалби, *** там явно няма да пипнат, че страх.

77

за Бога братя!

преди 1 година

За Бога братя, купувайте! Купувайте и се запасявайте с дълготрайни продугки, купувайте много и сега! Дори и на кредит да купите в големи количества винаги сте на далавера отколкото след месец когато цената ще е двойна. Купувайте, купувайте, купувайте, иначе след месец ще загубите всичко.

76

Анонимен

преди 1 година

Цяла зима тока в Испания, Португалия и Скандинавските страни беше на три пъти по ниска цена от България

75

И.Чубриков

преди 1 година

Тавариш Донев що не вземе държавата да открие пак НарМаговете, ще купуваме само от тях и така лошите западни вериги ще фалират.

74

Анонимен

преди 1 година

Е вече не проозвеждат в Турция.За съжаление.

73

ЗАЩО СВАЛИХТЕ БОЙКО

преди 1 година

МИСЛЕХТЕ, ЧЕ Е ЛЕСНО ДА УПРАВЛЯВАШ И САМО ЩЕ ПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ...?.... СЕГА НАРОДА ЩЕ ИЗЧЕГЪРТА ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ В ПРОМЯНАТА 2020-2022.....

72

Анонимен

преди 1 година

Телевизори на запад не произвеждат. В Турция е завода, от където ще дойде "западният" ти телевизор. Провери на кутията какво пише. А за храната, може и да има хора да спрат да купуват за известно време, но ще стане като на настрадин ходджа магарето - тъкмо го научил да не яде и то се споминало. На Моите кокошчици им угаждам. Готвя им ориз с пиле или риба. Спагети. Бера им трева. И затова ми снасят редовно.

71

Анонимен

преди 1 година

Ще купувам на пук на Вас. Не ми дреме за инфлацията.Вие ревете понеже сте стиснати.

70

Анонимен

преди 1 година

При пазарната икономика няма спекула, има "бизнес". При капитализма има стремеж към печалба, по нашенски - алчност. Сега яжте банани и се бършете с тоалетна хартия. Вдигахте двата пръста, а? Муахахахахаааа!

69

Анонимен

преди 1 година

до65.Абе мозък купуват защото искат да плюскат.На българина това му остана да яде,без да яде няма как.Храната прави борбата.Има и 5 процента богати българи за тях парите не са проблем.Другите 95 дават всичките си пари за храна и дрехи.

68

Анонимен

преди 1 година

Купувайте брашно и си направете хляб, цената е на половина

67

Киртаков

преди 1 година

Най бездарния премиер след Пламбата Орехаров.

66

Комунисти сър!

преди 1 година

И какво КЗП ще върви и ще сочи с пръст по телевизията кой с каква надценка продава,така ли?А ценовици да задължават търговеца колко да е цената ще има ли?Това си е чист социализъм и планова икономика.Ами на плочкаджията ще му кажат ли колко да ми вземе за банята да ми я направи?

65

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се обясни как едни и същи стоки в Германия, Белгия, Холандия, Дания, Австрия, Италия итн са два, три или четири пъти по-евтини от България. Пример. Лятото бях в Италия за 3 дни по работа. Прошуто в Карфур в центъра на Милано беше 1.40 евро за 100г или 14 евро кг. Тук е 45лв/кг същата марка. Защо е с 50% по-скъпо? Немско масло тук е 2.1 ПЪТИ по-скъпо от в Германия. Българския ориз в Австрия е 2 пъти по-евтин от България. Спрете спекулата !

64

Анонимен

преди 1 година

Аз пак привличам красиви жени като ги черпя в хубави заведения ,возя ги в скъпата ми кола и им купувам скъпи подаръци от магазините.Извинявайте ако съм предизвикал инфлация,но как да стане по друг начин?

63

Бгг

преди 1 година

Нищо няма да направите вие, само големи приказки за пред народа.

62

До 40

преди 1 година

Ами като си фрашкан с пари,раздай ги на бедните,така със сигурност ще отидеш в рая.

61

Анонимен

преди 1 година

Е 20-30 процента от производствена цена е нормално, въпросът, е че не е само толкова а поне още половината на това!Какво стана със свръхпечалбите на енергопроизводителите? Защо изобщо е нужно да плащаме скъп ток, а евтеният почти да го подаряваме, като на Македония и Гърция?На запад ДДС-то поне за храни е под 10 процента, за Германия дори 7-8

60

Анонимен

преди 1 година

Тежките години са в главата ти.Разходи се по магазините в страната и ще видиш как се харчи яко и се купува.Хората ако са бедни няма да купуват толкова много и няма да има инфлация.