33

Анонимен

преди 1 година

Като нейна бъдеща колоня Индия ще придърпа Британия в нейната сфера на влияние.

32

Анонимен

преди 1 година

Какви МИ шестарски заглавия праска тоя сайт. Ще " спасят" ли - сякаш Русия е пред разпад. Не си виждат собственото мизерно положение със скъпите вече горива и потребителски стоки, раздрънканите им оръжия и мизерното им количество, а на Русия тешили да се перчат.

31

Таня

преди 1 година

Китай ще вземе Сибир в замяна на икономическа помощ. После ще подчини стария си враг Индия. След 20-30 години индийци ще работят с руски ресурс за благоденствието на Китай. Тогава ще разберете защо чичо Сам е за предпочитане пред жълтурите и то 1000 пъти.

30

Анонимен

преди 1 година

Стига с тоя БРИКС, това е доста нестабилен съюз, които държи около 23% от световната икономика и то благодарение на Китай, които имат около 17% , за сравнение, само G7 има над 40% дял от световния.

29

Анонимен

преди 1 година

Многополюсния свят е бъдещето, а еднополюсния на САЩ залязва.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31 - Промивка.

27

Анонимен

преди 1 година

До БАНко 27 - Не е само газ. Русия са гъсти с Ирак, а там е най-евтиния петрол на света. Но освен това, Русия е отговорна за изхранването на Китай. Да, точно така. Китай има прекалнео лоша почва и не може да изхрансва огормното си население, без да внася храни и да подкрепя производстовто си с азотни торове ... А Русия е голям производителн апървото и основният производител на второто. И затова имат "близки отношения".

26

Анонимен

преди 1 година

Що за постановка е тезата, че Европа е била безкористен куповач, а Китай, Индия и Турция са друга бира.

25

ъъъ

преди 1 година

Жалка държавица язък им за несметните природни богатства

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Не знаех, че Русия воюва с Великобритания. Не гледа новините по Нова и съм изтървал, явно ...

23

Анонимен

преди 1 година

Европа сама си стяга примката около врата излезоха данни че рязко е намаляло производството на автомобили в европа което е основния двигател на икономиката в европа и още европа също няма "приятели" всичко е мангиз

22

Анонимен

преди 1 година

Путин ще свърши като Чаушеску.

21

До 15

преди 1 година

Китай добре. Имат силна икономика. Да кажем, че ако Русия им дава ресурси под пазарната цена, имат интерес от нея. СА няма да продава под пазарната цена за нищо на света, а и е много силно обвързана със САЩ. А останалите изброени държави за какво са?

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - Ако срелано си мислиш, че иам такова нещо, като "приятеклство" в икономическите отношения, то определено си още зелен.

19

Анонимен

преди 1 година

Като човек, който е работил дълги години в Англия, мога да кажа,че няма как тия които работят като нас, да победят тия, които работят като англичаните. Русия ще загуби войната и то зрелищно със поредния фалит.

18

2

преди 1 година

Поредната евтина статийка ,писана в краварското посолство.Русия ще се справи.Това е ясно и на евроджендърите ,станали слуги на краварите.Света отдавна не е нито Европа ,нито Великите краварски Щати.Естествено че турците са първи при тази ситуация.Турция се управлява от патриоти , а нашите държавници са кукли на конци.Както и журналята ,наречени от Боку ***.За това Тиквения е абсолютно прав.

17

Анонимен

преди 1 година

Путин е просто един съветски човек бленуващ за нов СССР.

16

Христо Христов

преди 1 година

Турция плаща 25% надолу, немците плащат 50% нагоре и взели на чужд гроб да плачат. Само пълни про'с'таци и нищо'жества го могат това.

15

Анонимен

преди 1 година

От 15 - Само да спомена - не съм особен голям фен на идеята им, защото ако е супешна, ще ни върне в трета глуха. Ако сега ни е зле, почаквайте ... Но се оптивам, да бда обективен. През 2008-*** малко вярваха, че Китай ще стане фактор в световната икономика. През 2013-а никой не очкаваше, че Русия ще вземе Крим, камо ли, че 2022-а ще започне война с европейска страна. Нещата се менят и трябва да сме готови за всичко.

14

Анонимен

преди 1 година

Ненапразно "приятели" е в кавички... Турция, Китай и Индия сега диктуват цените на Русия за нефт и газ... Ха-ха-ха. "Хитрата" сврака с двата крака в батака...