15

hema takav

преди 15 години

a mi to da doide ne pita

14

jmelita

преди 15 години

единият бил "цар", другият- "княз" а па дъртата- "доня"ум да ти зайде

13

преди 15 години

Кой е писал тази статия ,знае ли ,че България не е монархия ,а анархия???И синът на Симеон ли ше наследи тройната коалиция ,или кого???Народът се чуди как от баща му да се отърве , вие подклаждате невежи догадки !

12

SFSDFS

преди 15 години

"ягуарът на Кардам", "Все още не е ясна причината за инцидента."Каквал и е причината? Сигурно е скъсал шарнир или накрайник на кормилната щанга. ;) То и мойте си тропат отдавна и все не им идва ред.... ;).

11

преди 15 години

Tova ne e delo na Maksim Staviiski !

10

öil pest

преди 15 години

на какво престолоонаследник.на стол в кухнята или на стол дневната на симеон.на българия не може защото българия е република.при тази омраза която изпитва българският народ към симеоновата фамилия може само да се благодари че не сме 44 година.този път няма никое от копелетатакобурготски да оцелее.цар щял да става.не гледа че е пътник за ония свят.има провидение....

9

rafy

преди 15 години

Хм.Кой ли му е купил ягуара и с какви пари

8

g

преди 15 години

До-3.Ако не си чел библията прочети ,че бог наказва до 7мо коляно.Наказва най-милото ти-децата

7

az

преди 15 години

Поне разбрахте колко любов са предизвикали тези хора в българския народ.Чисти и непозправени чувства, а не злоба.За всеки е ясно, че има ***, който изтрива мненията.но всеки има право на мнение и не е длъжен да се съобразява, а да го изразява свободно. В това е смисъла на демокрацията.

6

SFSDFS

преди 15 години

На времето са режели ръката, която е откраднала. Какво ли трябва да си направил, за да отрежат и двете на детето ти??!!

5

преди 15 години

gledai ti

4

преди 15 години

Ne iskam da zvuchi zlostno,na nikoi ne go pojelavam i dano se opravi choveka,no Gospod nakazva decata zaradi grehovete na roditelite si, zashtoto taka nai-boli

3

bg.post

преди 15 години

От предната статия-доволни ли сте сега на продължението. Не трябва да се сее омраза и озлобление, това е присъщо на хора като Хитлер, Сталин и този от последните събития Миша. Не вярвам, че българите се превръщаме в малки злобни човечета. Дано да успеят да оправят момчето. Вчера беше голям празник и дано това да окаже влияние върху възтановяването им в благополучна посока. Тук не става въпрос въобще за крадливия му БАЩА, а за един човешки живот.

2

b

преди 15 години

От: Bизмамници Сакскобурготски ------------ палете им свежти при умрелите като ходите на 4ерква, давайте им имената като 4ете свештенника сьжто при мьртвите ----- Този измамник който штеше да ни управи за 800 дни, и не искаше никакво нааследство от Бьлгария, този който изсе4е Рила планина и И -Б -А Майката на нашата родина Бьлгария----- дано умрат по най гадния на4ин вси4ки от рода Сакскобурготски ------ДАЙ БОЖЕ АМИН!!!!!!!

1

sfdf

преди 15 години

Хм.Божа работа.Не може цял един народ да те псува и да ти се размине