58

Щирлиц

преди 1 година

Уникално,дълбокомислено и премъдро заглавие!Ще се събудите от фантастичните си сънища за световно господство,но вече ще говорите на арабски,господа западняци.

57

Анонимен

преди 1 година

Русофили ето ви великата битка между Леопарди и Армати. https://youtu.be/FJO4aDPVMpw

56

Божил Божилов

преди 1 година

Явно трябва да се възстанови Славната РККА тя има опит с неутрализиране на самозабравили се фашистки агресори. Т 34 ще бъдат заменени от Т 72 и Т 90 прорив на площадите в Европа.Когато и стоманата се криела в окопите се чувал гласа на комисаря "Комунистите напред"Скоро ще станем и ще победим отново нацизма.

55

Анонимен

преди 1 година

Да предположим, че плана на Зеленски успее, тръгне контраофанзива, бързи победи, неминуемо ще се стигне до момента в който света ще затаи дъх дали Путин ще натисне копчето...и ако е такъв какъвто го мислим че е, то отговорът е ясен...на какво разчита сащ, че все пак Путин е по добър от тях ли?!?!? Едва ли!

54

Анонимен

преди 1 година

И сега какво - Рашата ще каже, оп ние спираме край, щом пратихте 300 танка отстъпваме, връщаме Крим, даже и още ще дадем, само не ни мачкайте с тези страшни танкове...Едва ли някой се съмнява, че скоро ще изгряват слънца от различни места

53

Анонимен

преди 1 година

Давайййй още оръжия, ракети, самолети, подводници...войници,

52

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам какви *** са всички управляващи на запад и как се връзват и играят по гайдата на сащ. Те реално отслабват собствената си защита. Ясно е, че няма как да обучат за кратко време хора за танковете. Запада си играе с живота на украинците.

51

Анонимен

преди 1 година

Рубладжии те като видят дзиления чиииффут подскачал като опипани:)

50

Хубава новина

преди 1 година

Повече монголоидни агресори ще наторяват украинската земя, и повече вдовици ще ни радват.

49

Джони

преди 1 година

Да се почва та да се свършва вече

48

Анонимен

преди 1 година

Рашистан потъна в украинскато блато.

47

Чичо Пей

преди 1 година

До някой - Да руснаците имат много месо за месомелачката. Това е факт и скоро вси професори, доценти, ст.н.с и останалите тъдява ще усетят за какво пиша. Между другото от ден на ден Най-Голямото Джудже гледа все по-умно и по-умно. Явно след една година пабеди му се е стричила дъвката или сальодката.

46

Анонимен-2

преди 1 година

До Анонимен 55 - Те и джавелините бяха отживелица, но се оказаха на бойното поле ужас за съветските непабедими танкове.

45

някой

преди 1 година

В коментарите се вижда ефекта от оглупяването и промиването на мозъците в последните 30год.Суль.о и П.у.льо станаха професори,но забравиха няколко факта от ВСВ.Една от причините Германия да загуби бяха многото видове и модели танкове.Оттам и подръжката.Немците имаха в даден момент най-добрите танкове,но руснаците им намираха слабото място и ги унищожаваха.Западнярите забравят,че в момента не се бият срещу талибани,араби и други,а срещу тяхната техника има добре обучени и вечи имащи опит военни!

44

От трън на глог

преди 1 година

До абе - Що да питат Путин. Враговете на човечеството не се питат. Да не би някой да си е стиковал мненията със Сталин или Хитлер?

43

Анонимен

преди 1 година

Танковете трябва да се забранят. Те са отживелица.

42

Анонимен

преди 1 година

Имам една молба към всевишния към папата към Илон Мъск и към всички честни хора по света. Да спрем тази мрръсна война незабавно.

41

Пилчаря

преди 1 година

До Аз казах - Сазбира се, че са розходи. Нали така фалираха СеСеСеРетата, а СЕГА ще фалираме и вашата Любимая матушна ***.

40

Адмирации

преди 1 година

Русия ще им ги донесе е друга форма на нацистите в Берлин, Лондон и Париж! Историята се повтаря!

39

Анонимен

преди 1 година

За кво са ти чертежи на танкове?