147

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е заподозрян,че е свалил вертолета,за да има нова причина да врънка за танкове и ракети. Болен мозък,клиничен случай!

146

Българка

преди 1 година

никой няма да вдигне оръжие срещу руснак. Даже и кирето започва да схваща вече.

145

София

преди 1 година

Няма ли да се свършва вече?! С тези доставки на оръжие само се удължава тази прословута война. Нито Украйна има реален шанс да победи, нито има някаква изгода от подобна победа. Или някой е решил да дои кравата за последно и беш в Южна Америка, пък после да обявява капитулация...

144

Бай Дрън

преди 1 година

Защо никой не пита...защо точно министерството на ВР, а не на външните например? С какво се занимава МВР? Точно така. С кокаин.

143

До 160

преди 1 година

Те казармаджиите и преди за нищо не са ставали. Това е най-проваленото и раболепно поколение на българските мъже. Кланяха се пред партийния серетар и припадаха от страх пред началството. За 50г. един път не възроптаха и една стачка дори не направиха. Свеждаха главица и търпяха. Затова още десетилетия ще им оправяме съсипията, която оставиха.

142

Анонимен

преди 1 година

Абе защо на всички журналисти им е забранено да публикуват новини от Давос ?

141

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 156. Тези дето се радват, че умират руснаци и украинци не са ходили казарма, не знаят как се разглобява, чисти и сглобява автомат. Не могат да напълнят пълнител с патрони а още по трудно ще им е да ги извадят. Не могат да разграничат нападателна от отбранителна граната.Те играят на някакви компютърни игри и на тази война гледат като на една футболна игра на която си избираш за кой от двата отбора да викаш и да стискаш палци. Много са кресливи иначе, в това са добри. Като мажоретки.

140

Анонимен

преди 1 година

А колко държави си имат таксиметров шофьорин? А?

139

Анонимен

преди 1 година

До ???, не бъркаш. Рейгън стартира разпадането на СССР, Зеленски просто довършва.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Тея българи де имат овенна подготовка, вече са немощни и не стаат! Младото е хитро, учено и сърцато и без овенна подготовка шса упраи!" ----- хахахаха, младото дети си епилира гз и ходи с повече козметика от средностатическа жена??? Хахахахахаха. Тия освен да позират с татуировки и да гледат лошо за нищо не стават! А пък останалата част от висене пред компютрите са заприличали на лоини топки, дето след 100 метра спринт ще колабират. Но какво да се прави - американски ценности, сър!

137

'''&#

преди 1 година

Това зелено кречетало ще започне да се оригва на барут.

136

???

преди 1 година

Поправете ме, ако бъркам, ама само две държави са са избирали актьор за президент. Рейгън поне беше фотогеничен.

135

Анонимен

преди 1 година

Данчо Ментата да се поклони на Киро и Асен, ако е истински евроатлантик. Поклони се, бе! Целуни подметките им. И спри путинската пропаганда по медиите си пеевски. 33 процента от мунициите и 40 процента от нафтата. На Данчо Ментата, Путин ще му дърпа ушите, че не е спрял тази огромна помощ. Той защо плаща?

134

Анонимен

преди 1 година

Украйна претендира да са съединените щати в Европа. Те са мултиентическа държава, но за разлика от Русия, която не претопява етносите на своята територия, украинското ръководство постъпва като американците в САЩ.

133

Анонимен

преди 1 година

Тея българи де имат овенна подготовка, вече са немощни и не стаат! Младото е хитро, учено и сърцато и без овенна подготовка шса упраи!

132

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ТАЗИ СДУХАНА ОТ СМЪРКАНЕ НАРКОЗАВИСИМА ТЕЛЕСНА МАСА, ЧЕТЕ КАКВОТО ТАМ СА МУ НАПИСАЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ МУ - ДАВОЗ - ТОЛКОВА МУ Е ПАДНАЛО НИВОТО - ДНЕВНИЯ РЕД СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ЕДИН ПРОКСИ ИНДИВИД, ВОДЕШ ЕДНА ПРОКСИ ВОЙНА, В ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ОТ КАЗЕРА И ЛЕНИН ПРОКСИ ДЪРЖАВА.

131

Анонимен

преди 1 година

Надявам се след Украйна, руснаците да тръгнат някъде към Полша и прибалтийските страни и да ни се размине. Макар че България все пак има Румъния като буферна зона и не сме пряко застрашени. Но дори и да граничим с Русия на север от река Дунав, ми е все тая. Дали ще имаш мамалига или руснак за съсед, поне единият пише на кирилица и говори близък език.

130

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен спасиха Украйна, а Данчо Ментата се хили гадно и пита за "посредниците" на помощта за Украйна. Данчо е явен путинофил и лъжеатлантик. Да питаш за "посредниците", когато Украйна е нападната от Русия и сме спасили Украйна от разгром с нафта и муниции, е най-голямото доказателство за путинофилия и украйномразия.

129

Ром"с

преди 1 година

Щом казва патова,то значи губят на фронта,американците танковете Ейбрамс,така че няма да има и Леопарди,ако не бъдат натисная силно от американците,то тогова германците ще клекнат и ще изпратят..а така-не.На фронта нещо поляците с украинците си "подливат вода"един на дург ,което води и до жертви и от двете страни.Също на фронта моблизованите не искат да ходят на прена линия и се завърза престрелка с Азов и Кракен..7 убити и 17 ранени,но не се уточнява от коя страна са жертвите..така че не е Х

128

Йордан

преди 1 година

Не разбирам как има хора, които се радват, че там някъде из Украйна православни славяни се стрелят и избиват един друг !?! Не е за вярване, имам дори приятели, които се радват, че са избити еди колко си руснаци всеки ден и искат да измрат още и още. А колко са избитите украинци, дори идея нямам. Полудели ли сме?