48

Абе пич!

преди 1 година

До Анонимен 41....Не ти ли е ясно,че докато има ***,ще има и кравари.Да ги стригат,да ги доят,да ги използуват за впрегатен *** и да ги правят на колбаси!

47

Мачкай Вова!

преди 1 година

ЗА правилността на действита си съдете по плюенето от враговете си!

46

Смех

преди 1 година

Разпад предстои на Русия, ето това ще спечели и после пак ще са прави

45

Анонимен

преди 1 година

,,Надвие"....Самият израз ,,надвие" говори за неувереност Нали щяха да се разходят с танковете под бурните аплодисменти на посрещащото го население пред усмихнати танкисти от Освободителната Червена армия.

44

Анонимен

преди 1 година

Може,ама ти няма да си жив да я видиш

43

Анонимен

преди 1 година

Не свиквайте с войната. Войната не е природно бедствие, нито е промишлена авария. Войната е страхотен бизнес, за единици. Губещите, които са мнозинство, трябва да се постараят, за да я спрат...

42

Анонимен

преди 1 година

Велик човек е Путин!Строг но справедлив.Притече се на помощ на руснаците в Украйна и това завинаги ще го направи герой за всички руснаци.Истински руснак който не се страхува от нищо и постига целите си на всяка цена.

41

Дайте газ братушки

преди 1 година

Петиция за ГАЗ!! Всички да подпишем. Да помолим Вова да пусне една тръбица. Дори и сламчица да е. Пак е нещо. Поне да не ни се вкоченасят крайниците тая зима!

40

Анонимен

преди 1 година

Обикновенно диктаторите живеят в свой илюзорен свят докато не ги закачи някой на бесилката

39

Анонимен

преди 1 година

За жалост на западите ботове с фалшиви плюсчета не се променя общественото мнение.

38

АФП ХРАНА ЗА ТРОЛИ

преди 1 година

: ) Адаптирана Фекалийна Прибавка (АФП) - това ли ни предлагате?

37

Анонимен

преди 1 година

Путине, дърт караконджyл, там за където си се запътил Украйна не ти трябва... Всъщност, нищо няма да ти трябва

36

Коказа

преди 1 година

Бегай и се скрий ве. Земи и троловете си с себе си и идете на 3 букви

35

Анонимен

преди 1 година

Да,вероятно ще спечелите.Но на каква цена?На цената на хиляди млади животи и от двете страни.Ама джуджи го боли оная работа.Не погребва той своите деца и близки...Всъщност те руснаците и винаги така са печелили битки.С цената на огромни жертви.За тях убитите са само статистика.

34

Анонимен

преди 1 година

Въобще нямаше да има война, ако краварите не си бяха вряли кривите носове, където не им е работа. Където са замесени краварите има войни, разруха и смърт. Краварите как ще реагират, ако Мексико покани Русия там и поиска тежки оръжия, ракети и т.н. как бе лицемери?

33

СС

преди 1 година

Пиздековский е в последен стадий на несвързани халюцинации, краят му е близо, психиката му - на дроб сърма.

32

Ого

преди 1 година

*** е бил убеден. Дали си вярва? И телевизиите, пропагандата му ще повтарят, докато му повярват,че РАШИСТАН ще спечели,но чепавия. Даже вече е спечелил

31

Що

преди 1 година

Победата за РФ явно ще е пълна окупация на 4-те украински области.Което ще създаде сухопътен коридор до Крим.Окупиране на Одеска област и свързване с Приднестровието.Останалата част на Украйна - в ЕС и НАТО. Бодлива тел и ракети по границите с РФ и Беларус. Огромна база на НАТО в Полша и Украйна, без ядрени бойни глави. Но с много голям контингент войници на ротационен принцип от всички страни членки.Плюс екстрадиране на всички неживеещи в РФ руснаци обратно в Русия, или натурализирането им

30

жалки хора

преди 1 година

От къде им се падна тоя хахо на руснаците? Майката им разката и те се правят, че му вярват но не знаят какво зло им причинява докато е още на власт.

29

Анонимен

преди 1 година

Прав е Вовата.Въпрос на време е разгрома на Украйна.Ако са умни бандеровците ще започнат мирни преговори ако искат да спасят кожата си.Ако ли не няма да получат нищо.Има една поговорка-който иска всичко накрая не получава нищо.