44

Анонимен

преди 1 година

Русия се топи, всяка година умират по 2 милиона а се раждат по 1 милион + 1 милион миграция, за 40 години няма да остане никой. Вече 30г са минали

43

Чакайте де, чакайте!

преди 1 година

Ако запада наистина можеше да разбере Русия, нямаше да има такива глупости за сценарии!

42

Да ама не

преди 1 година

Мокри те сънища на запада,разпад и разграбване на Русия.

41

Анонимен

преди 1 година

Шизофренични бълнувания на вечно алчни запад. Нема да ви огрее.

40

DW=WC

преди 1 година

В поредното пропагандно пасквилче на гн0йчетата лъха омраза,явно си дъвчат юздите и преглъщат на сухо от злоба,ярост и безсилие... :) :) :)

39

ИЛИ ПЪК

преди 1 година

Ако войната продължи всички млади хора ще избягат ВЪВ Русия. Запада ще колабира както се вижда.

38

Факт

преди 1 година

Каквито и глупости да пишете и побликувате ,бъдещето на Русия е в ръцете на Руският народ.

37

Съветски олигофрен

преди 1 година

До Емиграция след1993г -- Това са "официалните данни", но в интерес на истината, онези които успеят да изчезнат в посока САЩ, Канада, Задападна Европа и отчасти Австралия и Нова ЗеНландия 99% от тях са невъзвращенци. Връщат се шпионите на рашистанската губерния и някои дипломати, но не всички. ;)

36

Западни олигофрени

преди 1 година

Тия всичко им е хайли-лайкли. Но не разбират Русия. Досега според сценариите им трябваше да е разградена и разграбена от 400 години насам!

35

Анонимен

преди 1 година

Ако войната продължи всички млади хора ще избягат от Русия

34

Съветски олигофрен

преди 1 година

Залагам на първото: РАЗПАД на Матушката по щампа на СеСеСеРетата, които бяха несломими, неунищожими и непобедими, но им видяхме сметката. Да се готви Русия да се превърне в Щатско-японо-китайска провинция. Поне ще населят празната разорана целина с полезни същества, а двукраките унт'тер'мен'ши ще бъдат натирени в Сибир да режат дерева и да вегетират, заедно с българските русофили, които са наша "гордост" и готови за изселване. Ще им помогнем, задължително!

33

Емиграция след1993г

преди 1 година

Всеки може свободно да напусне Руската федерация. Руските граждани имат право свободно да се върнат в Руската федерация. Според Росстат през периода 1995 -2000г Русия са напуснали 1,47 милиона души. За 30 години от Русия са имигрирали над 10 милиона души

32

Анонимен

преди 1 година

Контролния пакет от акциите на Немската информациона агенция "Deutsche Welle" собственост на държавната ARD, е придобит от Американския инвистиционен фонд "Quantum Endowment Fund".. който пък е собственист на Джорж Сорос. Това лесно може да се провери дори в интернет. Нищо незаконо няма

31

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Путин,на когото в началото погрешно повярвах,всъщност унищожи РусияЖал ми е за малцината руснака ,които обичат България и признават факта,че езикът им е Български диалект на базата на Великият Просветителски СтароБългарски език. Невъзможно ми е обаче да приема факта,че нямат воля за борба срещу Горбачовизмът,Елцинизмът и Путинизмът,които буквално изтриха България и Българският Народ (първодържавнически в Европа!!!!) от картата. Срам,позор,самоунищожение.Путин и Зеленски са убийци!

30

Българин

преди 1 година

Някой чете ли ви изобщо фейк журналистиката ... станахте прекалено евтини ***.

29

БАБА ВАНГА

преди 1 година

Обаче Баба Ванга него е предсказала така. Запада губи.

28

Анонимен

преди 1 година

Неприятното при грантърските медии (като тази) е, че изместват фокуса от сценария за България! А той е само един! Само един сценарий и рaятa спи!!

27

4akalbqta

преди 1 година

E na Gara bobivdol

26

:) смехорани!

преди 1 година

Четвърти сценарий - запада се разпада. И всички заживяват дълго и щастливо! Най-вероятния! Амин!

25

Prati

преди 1 година

Ple6ivata Jena ti da vidi6 nie koi kakvi gi vur6i