11

До Бигот

преди 1 година

И с какво ни заплашваш? с Втарая армия в мир... Украйне?

10

Анонимен

преди 1 година

Както и да завърши войната, Русия вече си има смъртен враг, дори да завземе цяла Украйна, хората там няма да престанат да се бият за страната си, ще видим партизанки движения и саботажи. А ако Русия не успее, в близките 100 год. в Украйна няма да стъпи руски крак.

9

Какво възмездие

преди 1 година

Не могат да напреднат,ще си пазят териториите,ше пращат пушечно месо на фронта и тва е.Да видим колко читави и млади руснака ще останат след 2-5 години.Кой ще му работи и служи на тоя ***.Възмездие,мечтай и ти за Берлин.

8

Анонимен

преди 1 година

Не чуваме укропите да се хвалят с Байрактари, Химарси, Леопарди. Къде са? Всичко ликвидираха руснаците.

7

Бигот

преди 1 година

Ако след една година Путин още е на власт, соросятата трябва да се радват, падне ли Путин тогава ще видите кон боб яде ли.

6

Анонимен

преди 1 година

Русия навлезе в по-стегнат етап от своята специална военна операция, който се нарича "Възмездие".

5

Путинофил

преди 1 година

До скоро бях голям фен на Путин,но след таз война...Мразя САЩ,и колкото ми е тъжно да го призная-бяха прави.Само те предупреждаваха за нападението,а никой не им вярвашв.Путин се издъни-хора умират и бягат от Русия.И за кво-за един коридор до Крим.А тоя флот там,както виждаме мой си го завре някъде.

4

Анонимен

преди 1 година

Остави какво пише проф. Стивън Уолт. Самият велик Арестович пише от Киев за убийствените загуби на ВСУ в Артемовск и Соледар.

3

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че почти всеки американски президент е палил война която разбира се е демократична убивайки хора в името на демокрацията.

2

Да

преди 1 година

Следва край на фашиският режим в Украйна и мир.Все лоши новини за сащ.

1

Пак

преди 1 година

Глупости.