26

Кърмаза глава

преди 1 година

До Анонимен При ескалация на напрежението, което ще бъде предизвикано от страна на Русия, всички държави еднакво ще са застрашени. Единствения изход на страните в борбата за мир е да сме единни и солидарно да се действа срещу агресора и да се помага на потърпевшите.

25

Баба Радка

преди 1 година

Каква е разликата между изборите и ходенето в публичния дом?В публичния дом ти избираш, а после чукаш, когото си избрал.На изборите ти избираш, а после тези, които си избрал, чукат теб

24

Анонимен

преди 1 година

Без нашето няма да спечелят. Глей къв фактор сме, а? Събрали са оръжие от цяла Европа и от САЩ, че и наше си купуват, имат вече оръжие достатъчно да завладеят Европа ако решат, ама не, ако не им подарим малкото, което ни е на въоръжение, край! Нема да им стигне и заради нас ще загубят.

23

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъде разбита руската агентура и почетните им представители в България. Те искат да ни управляват по подобие на Русия. Олигарси и феодали живеещи по европейски или американски от едната страна. И от другата страна крепостните селяни живеещи по азиатски или африкански. Това им е на тях светогледа и мирогледа. Това им е културата и разбиранията за ценности. Аз не искам такъв свят, нито да сме част от такъв свят.

22

Анонимен

преди 1 година

До 19:За да го продадат в Даркнета им трябва.А от сделките с новото ще вземат комисионни.Ако ни вкарат във война ще имат още доходи от трафик на бели роби.Отделно печелят много от наркотици,защото по време на война хората ги търсят за успокоение.Укрите им привършват...трябва ново пушечно месо.

21

Анонимен

преди 1 година

Това всъщност не е толкова лоша новина.Тъкмо Вовата като приключи укрофашагите и натовските наемници,ще има основание да се поразходи и тук.Сто кила ракия давам да видя тогава сеира на разните му там евроатлантици,пасита,масита,ДееБъта,гербаджии и т.н.

20

Тоз пък!

преди 1 година

До Анонимен Защо България доставя оръжия на Украйна. Искат да ни вкарат във война. Искаме извън ЕС,искаме извън НАТО. Искам 16 ребулика да станем на СССР,искам да стана първи генерален секретар на България,искам да се целувам уста в уста с руския вожд.....

19

Прави са

преди 1 година

За първи и може би последен път ще се съглася с БСП. Абе ей, неща...ци това ли Ви е приоритетът в момента, да въоръжавате Украйна ?!?! Вие, нормални ли сте, бе ?!? Вчера ЕС ни рита в топките, днес продължава наг..зването. Затова хората не Ви искат, затова няма никой да гласува и на следващите избори. Отвращение и погнуса, това сте Вие. Душмани на собствения си народ и държава. В ада ще горите, затова, че мразите България - тази свещенна страна. Мравояда е най-големият душманин. ВРАГ НОМЕР 1!!!

18

XAXAXAXA

преди 1 година

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА КОПЕ ЙКОВ ЦИТЕ КОИТО МРАЗЯТ ЕВРОПА! ВСИЧКИ КОПЕЙКИ ДА ВЪРВЯТ В МАСКВА! ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

До Р у с к и - К а н а КАТО ЦЯЛА ЕВРОПА ПРАЩА, ЗА КВО ИМ Е НАШЕТО?

16

НАЙ-ВАЖНО В БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

НАЙ-ВАЖНОТО за България в момента: дали да си ПОДАРИМ микроскопичното количество въоръжение - на затрупваната с въоръжение за милиарди Украйна. Не, сериозно, не си измислям, това е НАЙ-ВАЖНОТО В БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА?

15

Р у с к и - К а н а

преди 1 година

До Анонимен Цяла Европа изпраща въоражение на украинците, само нашите *** рубладжии долни се ослушват.Веднага пращайте оръжие, червени предатели.

14

АНОНИМЕН

преди 1 година

И такива като теб първи ще си бият шута, нали?!!! Плюс всички, които се натягат, в едно с гласоподавателите на ДБ. Един път ни простиха/бомбандира ни САЩ, не Русия/, сега едва ли. Дигай се и отивай на фронта, не се мъчи да пращаш нашите деца, който и да си!

13

Коалиция на войната

преди 1 година

Всъщност е доста точно казано. Дори да е популизъм, това не отменя факта, че от как минаха изборите само Украйна се обсъжда, все едно сме там е*ати. Интересно, колко ли ще е избирателната активност догодина?

12

Анонимен

преди 1 година

Е,затова не ни вземат в Шенген.Защото сме долнопробни нагъзени слуги.

11

Българин

преди 1 година

Напред с братска Русия! Всички от "градската десница", ще бъдат осъдени от Новия народен съд.

10

Анонимен

преди 1 година

А нещо за помощ на пострадалите от наводнението в Карловско нямат ли желание да обсъдят? Щото там хората продължават да се справят сами и не са получили нищо от държавата. Или не са приоритет на Америка за България?

9

Анонимен

преди 1 година

Последното за което мисли българския парламент са българските граждани. Всъщност не знам дали определението български е подходящо за парламента.

8

Баба Радка

преди 1 година

Резултати от последното запитване, за работата на народното събрание:Да вървят на м... 46%Да им го... 29%Да си го... 14%Неопределили се къде да им го... 11%

7

Чума червена

преди 1 година

До Анонимен Ти да не би да поддържаш терориста и диктатор, военнопрестъпника вова???