19

Анонимен

преди 1 година

някой ликува как е настроил братя да се избиват! кой ли? - тези мъже можеше да им работят, нали украинците били зле?

18

мдаа

преди 1 година

Горките наши ***, крият се и не шават, не публикуват нищо очернящо укрофашистие, че да не секнат паричните потоци. НО когато новината бива публикувана в НЙТ, тук веднага се копира. Браво за обективната журналистика. Последните две думи са в кавички и преносен смисъл.

17

Москва потъна

преди 1 година

Русназите разтрелват дезертьорите по този начин.

16

Точно

преди 1 година

България заслужава да бъде изравнена със земята от Русия !! Изправихме се срещу освободителите ни заради западни ценности а те не ни искат във Шенген и ни гонят от Европа !!Срам и позор са българските политици!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Украинският комисар по правата на човека Дмитро Любинец заявява, че руските войници са легнали на земята и са се предали, оставяйки оръжията си настрани, но са открили огън по време на акта на капитулация с оставените настрани оръжия. Факири.

14

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха убили хора щеше да е престъпление, но крадците на перални не са хора.

13

Анонимен

преди 1 година

Енциклопедии има написани за укросадизма. Трябва да се изринат незабавно украинските екскременти които населиха БГ за неопределено време

12

Коментар

преди 1 година

Май найстина американците са решилри вече да развалят седянката и скоро ще поокастрят около Зеления. Те парите се изпраха, далаверите взеха да поприключват, хората обедняха и от двете страни на океана. Май-май е време да почнат да гасят лагерния огън, че който с огън си играе накрая ще се напикае...

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да, сигурно и руски военни са извършвали военно престъпления, но такива неоспорими доказателства (и то поредени) за момента няма. ............ Буча?

10

Факт

преди 1 година

Ако бе мирно седяло, не би чудо видяло. Чеченците нямат работа в Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Фашистите ще си платят жестоко!!!

8

him

преди 1 година

A за ракетите по ж.п. гарата в Краматорск, април, болницата в Мариупол,пак април - кога???

7

Анонимен

преди 1 година

Ами клипът, който Русия разпространява е манипулиран. Изрязан е краят му. Истинският клип може да се намира в ютуб. Последният, който излиза всъщност носи оръжие и започва да стреля. Затова го убиват не само него но и останалите.

6

Анонимен

преди 1 година

Украйнския режим е доказано толерира военните престъпления и дори се хвали с тях! Зеленски и шайката около него е за съд в Хага! Да, сигурно и руски военни са извършвали военно престъпления, но такива неоспорими доказателства (и то поредени) за момента няма.

5

Руслан

преди 1 година

Всичките джуджета на мезета!

4

Анонимен

преди 1 година

Война в 21. век - най-бесмислената смърт. Араби и евреи се разбраха, тези обаче се бият като за последно за калните си дворове. Славяните пак доказаха, че са най-тъппите на света.

3

стига руска пропаган

преди 1 година

Като ще преписвате да бяхте преписали цялата статия. Накрая на видеото се вижда как влиза руснак и започва да стреля, а украинците отвръщат на стрелбата.

2

Анонимен

преди 1 година

"Героите на Украйна" са ги екзекутирали. Пак добре че не са ги изгорили живи на кладата.

1

селянин

преди 1 година

do 1 щом Байдън веке го мъмри сериозно ке го сменят скоро а и той (Зеленски) е искал от полскио президент да подправи уликите за ракетата не ке го траят много