30

Анонимен

преди 1 година

Социализма и системата на СССР се оказа много по-ефективна от западната ситема. СССР показа много по-бързи темпове на развитие от запада. Да не говорим за малка България, която за 30 години след ВСВ с помощта на СИВ и със СССР успя да постигне това което западът постигна за 300 години чрез див грабеж от колониите.

29

Анонимен

преди 1 година

Нацисти има и в Русия има и марш подобен на Луков марш в България. В момента Путин иска да мине именно за човек на руските нацисти, но реално е болшевишко ***.

28

До 29

преди 1 година

Да нацисти да и КВО

27

Анонимен

преди 1 година

Печели един гол и голям среден пръст Украйна! Ако Украйна не се върне в родината си Русия, ще бъде затрита, защото там върлуват анархия, наркомания, убийства, изтезания, бандитизъм, мародерство, бедност и глад!

26

Анонимен

преди 1 година

Русия показа на цял свят как се воюва... Толкова силна армия имат, че цял свят им се чуди...

25

Анонимен

преди 1 година

Украйна печели усмивка по радиото.

24

истина

преди 1 година

Азов, Десен сектор и Айдар са нацисти.

23

Анонимен

преди 1 година

Комунистите могат да работят и друга работа, а не само да пишат коментари... Така че не се страхуват, че войната свършва с поражение за Русия... Ще си намерят друга работа...

22

пропаганда

преди 1 година

не ракети, а ракета. не е 20км от границата, а 6 км. Йонче не знам откъде превеждаш тая дълга безсмислена статия. Извода е, че не се говорят истини, а това което се нареди.слаба журналистика. Зелка, АНЕЛКА и Йоака. Припесват глупости. Само Фокснюз в САЩ говорят истината.

21

Анонимен

преди 1 година

Реално Путин ако иска може веднага да превземе Украйна, но не иска... Той ако иска може и САЩ да превземе, но не иска... Може и хора на Марс да прати, но не иска...

20

Слава Украини

преди 1 година

Украйна спечели ,империята на злото загуби за пореден път! Доброто отново победи злото !! Слава на АЗОВ И ДЕСЕН СЕКТОР

19

Анонимен

преди 1 година

Херсон няма никакво значение като град... Руснаците не отстъпваха само защото те така си бяха решили. Играеха си някаква игра... Дадоха хиляди жертви, но щом в за играта може... В крайна сметка майките в Русия ще родят още деца, колкото трябва... Какво тук значат няколко хиляди души?...

18

Бай Лазар

преди 1 година

Тези ни взеха за канарчета. Какво печели, като хората стоят на тъмно и нямат вода да се подмият.

17

Джордже Балашевич

преди 1 година

Колко пари спечелихте, написвайки тези глупотевини? Гениалноанални идиотщини, написани от някой напушен, малограмотен представител на индийската малцинствена група. Вече сте жалки. Никога повече не говорете за обективната журналистика и свободата на словото! Нито сте обективни, нито сте свободни! Жалки!

16

План А

преди 1 година

План А беше санкциите да сломят Русия за няколко месеца и Русия да рухне. План А се провали. А план Б няма.

15

Сандо

преди 1 година

Украйна не печели, руснаците се изтеглиха от Херсон, но те ще се върнат!

14

Нацистка България

преди 1 година

Нацистка България заедно с нацистка Германия и целия нацистки Европейски съюз гласува в ООН против резолюцията за осъждане на георизирането на нацизма. Историята се повтаря - преди 80 години с нацистите, днес отново с нацистите - отново правилния избор.

13

БПФ

преди 1 година

Haцистка ykропия никога не би могла да превземе Херсон с военни средства. Наложи се да обстрелва и почти да разруши язовирната стена по-горе, за да заплаши руската армия с издавяне и така да я принуди да отстъпи. Напук на измислиците на глyпавата укpoпска фльopца, Херсон има твърде малко значение към момента за Русия. А приказките как ей-сега укpите ще форсират реката, за да нахлуят в Крим са толкова смешни, че няма накъде повече. Що не превзеха Херсон с атаките си?

12

ВБЗ

преди 1 година

Какво точно печели Украйна ,че аз поне не разбрах?

11

Анонимен

преди 1 година

Русия успешно продължава да демилитаризира НАТО.