37

Чудесна новина

преди 1 година

пренесете войната на руска територия.

36

АнонимеН

преди 1 година

ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ВОЙНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНАСЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПУТАНОМОРДОР!

35

Зеленясалия терорист

преди 1 година

Зеленясалия Нацист лично ръководи операцията ПРЕД ЗЕЛЕНИЯ ЕКРАН! Хахаха

34

Подаръчно пликче

преди 1 година

Когато се води война се унищожават и инфраструктури с диверсионни групи. Русия започна войната,защо сега плаче. Утре като се вреже някой самолет в кули в Москва какви ще ги върши Путин. Никой не е виновен,че започна анексиране на чужди територии и отвори кутията на Пандора.

33

Анонимен

преди 1 година

Така ще е години наред, докато не се разцепи на десет Русия и не даде свобода на райони като Татаристан, Чечня и прочие.

32

То Укроармия няма

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Само терористи! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

31

Аноним

преди 1 година

Жалко отново невинни жертви, този път руски. Този ад трябва да спре, някой трябва да спре тази ужасна война. Путин време е да спре и да събере всички на масата. Ужас!

30

Анонимен

преди 1 година

До До 19 Иван Ш какви са тези правила. Или са написани нови в Кремъл. Да изстреляш ракети по ценъра на града, детски площадки и жилищни сгради са легитимни военни цели. А за Кримският мост не се знае дали не е работа на рускато ФСБ. Имат опит с това от Чеченските войни. Ще изопачите всичко, но ще оправдаете масовият убиец в Кремъл.

29

Във Франция няма

преди 1 година

взривени рафинерии. Но се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра.

28

ьяаьяа

преди 1 година

Рoseн да не се занимава с несвойствени неща , а да даде повече информация за секси фенката на Бешикташ.

27

Анонимен

преди 1 година

Да, тези двамата са били от мобилизираните и на този полигон са се обучавали. Стреляли са по другите мобилизирани. Нефтеното депо е друга работа - украинска.

26

До 29

преди 1 година

Що за ужасия! Това е образцовата демокрация на която ДБ = Демократична Украйна се натискат да помагаме и да пращаме оръжия. Не знам избирателите им с какъв акъл са глсували.

25

АнонимеН

преди 1 година

БРАВО!! САМО ТАКИВА ХУБАВИ НОВИНИ ДА СЕ ЧУВАТ И ЗА НАПРЕД!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ АТАКИ НА СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ

24

анонимен келеш

преди 1 година

Снощи в София навън си беше хладничко около 2 градуса.Все пак идва Зима.У нас съм си набичил климатиците на 23 и си е приятно топло.Сега влизам да си пусна един душ да поизтрезнея,че тръгваме към 10 на един поход горе на Витоша.А някаква си тетка Захарова от русия тръгнала да разправя,че сме умирали от студ и сме ходели некъпани щото ни спрели газа:):):)

23

Анонимен

преди 1 година

Браво, алкаши, изпозастреляйте се, няма да липсвате на никой.

22

Геле

преди 1 година

Не разбирам каква връзка има нефтеното депо с това, че трима мобилизирани са откачили като луд в американско училище и са почнали да гърмят наред.Тоя сайт е тотално пропаднал и на хранилка.

21

До 19 Иван

преди 1 година

Има си международни правила за водене на военни действия. Унищожаване на легитимни цели по легитимен начин. Ракетите, ики войскови отряди които атакуват конкретна цел с военно стратегическо значение е едно. Но да взривиш камион от разстояние без шофьорът му дори да знае. И в атентата да погубиш няколко семейства в коли наоколо. Това са терористични практики. До тях не прибягват държави които имат място в ООН. С такива тактики си служат терористични организации. И Киевският режим очевидно е това.

20

Анонимен

преди 1 година

До ПетровПоне докато преписваш от листчето с опорките, проверявай имената - Даря Дугина, не Даша !

19

Анонимен

преди 1 година

Много интересно разсъждава хунтата в кремъл. Ние ще ви бием и изнасилваме, ще събаряме градове и инфраструктура.... обаче Вие нямате право да стреляте по нас ! Тея коммунисти верно не са добре в главния бушон. Тея сте "атентати" ще стават все повече в тяхната държава докато продължават да събарят блокове с цивилни. Съборил си жилището на някой умрело семейството му.... от там на такъв тоя човек му е се там за теб. Враг до грооб.

18

Анонимен

преди 1 година

Украйна била подкрепяла тероризма викат русоробите, които до вчера се радваха когато бяха бомбардирани жилищни блокове и детски градини от оrките