120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен " тоя ядрен влак, ако е още в Централна Русия, както пишете - значи ще му трябва още поне седмица да стигне да украинската граница" --- браво, имаме участник тръгнал в правилната посока. Или по друг начин казано - обратният брояч тръгна. Сега нагло-саксите имат 1 седмица да решат кое им се прави повече - дали им се вика "слава осссраине" или им се живее хахахахахахах.

119

Питам

преди 1 година

Какво чака още нашето правителство че не снабдява населението с йодни таблетки ?Работата е ясна. Румъния го направи.

118

Анонимен

преди 1 година

На път е укрите да опитомят мечката и да заиграе в цирка под камшика на Зеленски!

117

СПИРО АГНЮ Vicepr.US

преди 1 година

Вулгаррос, много лаете срещу Велика Русия...ама Путин и тавариш Шойгу ще ви пуснат по една ракета Посейдон накрая...Да еа племето ви татарско-ромско .

116

Седераст

преди 1 година

Путин трбяваше да отрови или изпари зеления наркоман много отдавна. Или да му спретне цветна ревулюция. Това е голямата грешка на руснаците. Късно е вече... Ако продължават да трупат загуби на бойното поле, е все по-вероятно да използват атомно оръжие.

115

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно е Русия да спре газта и тока на Украйна и Украйна ще умре за 2 дни.

114

Анонимен

преди 1 година

Няма такава държава Украйна, и никога не е имало. Това е бившата УССР която беше създадена след революцията 1917г. Никога не имало държава Украйна - нямат история, нямат владетели, нямат поети, писатели, музиканти - нищо. Измислица.

113

Стоян

преди 1 година

До УжасСАЩ??? Сменете дрогата!

112

Анонимен

преди 1 година

Е тоя ядрен влак, ако е още в Централна Русия, както пишете - значи ще му трябва още поне седмица да стигне да украинската граница.

111

Христо Христов

преди 1 година

А не е ли възможно да отиват да откарат ядреното горино от Запорожката АЕЦ?

110

Анонимен

преди 1 година

Тоя Путин е луд бе!Няма ли кой да го върже?

109

Анонимен

преди 1 година

Русия защо пусна напълно безпрепятствено западните оръжия в Украйна. Защо не разби западните железопътни връзки. Затова русначетата не искат да отиват на фронта. Защото командването е слабо.

108

Анонимен

преди 1 година

А сега да видим дали на кукловодите на наркоманизираното жуже им се живее идните 100 години в бункери, пък било то и мега луксозни, с басейни, спа, камини и т.н.

107

Ужас

преди 1 година

Сащ явно искат да запалят ядренна война - дано путин не атакува с тактически оръжия

106

Анонимен

преди 1 година

Скоро на всички писачи тук, които питат; Какъв ядрен влак? ще им замръзнат усмивките. Завинаги.

105

Москва потъна

преди 1 година

Разбирам да извади някое оръжие което никой няма и да му даде предимство във войната а то свръхзвуковото се оказа кьор фишек. Да заплашваш че ще избиеш милиони ако не стане по твоето е много жалко.

104

Анонимен

преди 1 година

Смешна история украинец ли си. Не искам да пишеш тук на украински. Моля те върви си в Украйна.

103

Анонимен

преди 1 година

Джуджето почна да заплашва с ядрени оръжия още първите дни след нападението над урките, нема какво друго да предложи :)))

102

Анонимен

преди 1 година

До До 105 "***, нали знаеш, че от тези "подаръци" ще получат и децата ти? Или ти и тях искаш да убиеш, от срам какъв е баща им?" ------ хахахах аз съм модерен европеец - деца нямам, имам куче. Е да, ще ми липсва социализирането всяка петък и събота вечер (под социализирането да се разбира разврата, който си спретваме с колежките; все още не е съм чак такъв европеец, че и с колегите хахаха), но пък колко народ може да се похвали, че е присъствал на края на света хахахахаха. Пууцай куме, Путин!

101

Анонимен

преди 1 година

След като не получавам пари от НПО тата на Америка, а други хора получават и са получили толкова много пари и възможности, то тогава аз защо да подкрепям тяхната позиция. Мразя ги.