300

Ръката на Кремъл

преди 1 година

Зельо, яко го е подгонило шубето. Вижда, че руснаците са патриоти и не бягат от мобилизацията като украинците. А има от какво да се стяга. Три пъти по-малка армия направи на пух и прах обединените сили на НАТО и Украйна. Две трети от подготвяната 8 години от САЩ армия е извадена от строя. Влязат ли в строя още 300 000 ще доунищожат натовските сили. Още повече, че се мобилизират подготвени бойци, за разлика от насилствено събираните по кръчмите, полята и плажовете хора.

299

Ястребител

преди 1 година

Помислете за бъдещето на планетата и бъдните поколения. Като съвестни хора и отговорни родители - засадете дръвче, нахранете бездомно животно, погребете руснак, скопете русофил, разчекнете русофилка. Иначе бъдните ни поколения ще ронят горчиви сълзи.

298

Анонимен

преди 1 година

Руснаците изнасилиха всички жени в Берлин от 8 до 70 годишна възраст. Ленд енд лийз повече никога няма да има, другари. Трябваше да говорите на немски днес, но нищо. Американеца не е глупав и една и съща грешка два пъти не прави.

297

Иван

преди 1 година

Русия никого не нападаше - имаха войски в Берлин, ако са искали са могли да унищожат германците, Сталин е могъл с един подпис да изпрати всичко живо от Германия - в Сибир и дотук. Ако са били зверове. Западът предизвика войната - незнайно защо и те не са добре психически. Просто да има проблеми.

296

Анонимен

преди 1 година

***. Контраатака няма да има. Атакува се нещо, което го има. А при теб го няма. Ако можеш да разбереш, се.

295

Анонимен вaтник

преди 1 година

Калифорния е два пъти по-богата от Русия, дори още два американски щата са по-богати от цялата блaтнaя - Тексас и Ню Йорк. Очаквам контра атака от вaтeнките за "безаналоговата" им армия и икономика :D

294

До 442

преди 1 година

Ти ясно никога не си пътевал да не говорим живял нито в САЩ, нито в Русия!

293

Анонимен

преди 1 година

Черния път в САЩ е по-равен от руски междуградски път, village house в САЩ означава вила с 20 пъти повече екстри от панелка в Москва. Знаете ли по-какво руснаците в селските райони приличат на някои от индианските племена които все още живеят в дивата природа на САЩ - нямат нyжник.

292

Гиб Мелсън

преди 1 година

В Украйна на много места има режим на тока. В същото време Зелински е продал ток на ЕС за 4 милиарда гривни. Докато неговите хора стоят на тъмно Зелински печели от скъпия ток, който продава на ЕС. Този е по зле дори от Винету и другите ни набедени за политици.

291

434

преди 1 година

Прав си за това се борим срещу Русия. Искаме като в САЩ.

290

Анонимен

преди 1 година

"Гледах интервю от блогър в Русия в Москва и ги питаше дали са готови да умрат в Украйна за Русия само един от 10 каза да ,един пък каза че се самоубие.8 искаха да избягат. В селските райони сигурно е друго защото парите ги привличат."------ В САЩ това е хубавото думата "ceлcки райони" я няма. Дори колкото по-далеч от мегаполиса толкова по-добре, имаш си топ лукс къща, интернет, ТВ, безкрайна площ дори може да си стреляш с автомат по-цял ден ей така за кеф :D

289

Анонимен

преди 1 година

Гледах интервю от блогър в Русия в Москва и ги питаше дали са готови да умрат в Украйна за Русия само един от 10 каза да ,един пък каза че се самоубие.8 искаха да избягат. В селските райони сигурно е друго защото парите ги привличат.

288

Ейбрахам Линкълн

преди 1 година

Желязната кукла на Пyтлep ви го каза онзи ден - защо да бомбят Украйна или Германия вместо да направят от Острова една пустиня противно на гълфстрийм течението :D На кой ще му дреме за тия след като вече ги няма и ще тръгне да разменя ядрени удари с Раша ?

287

За шизоида

преди 1 година

не, не позна. Ще отидат в другия край на Русия наречен ДНР да го пазят. Опита ли някой следват масови бомбардировки по тоя някой. .

286

Анонимен

преди 1 година

пак ли дойче веле с лъжите си

285

Гиб Мелсън

преди 1 година

Този ще го държат жив допоследно. Невероятен дразнител. Върши работата на сто руски гнеерали и надъхва руските войници.

284

Флорида САЩ

преди 1 година

Тук Байдън има рейтинг 38%, а Путин има рейтинг 78%..

283

моника бонева

преди 1 година

До Ей Моника Знам!Баща ми Бог да го прости,беше военен и дядовците ми са ходили на фронта. Балканската и Сръбска войни. Знам какво сме били,виждам колко сме жалки днес!Нищо нямаме сега даже Борис III,когато се е оплаквал, че няма войска която да прати на фронта е имал армия в сравнение със сегашното полжение.Пратил ги е на маневри, колкото да се отсрами на смъртният си одър.Но е имал какво да прати на маневри за за респект та врага даже без да воюват. Сега 1 тревога не вдигнаха да се отсрамят!

282

Зеления към укрите

преди 1 година

Шмъркайте!

281

Умен съвет

преди 1 година

Дал им е умен съвет. Дано го послушат, защото иначе ще има ГРУЗ 200.