50

Анонимен

преди 1 година

Путинчо, колко трябва да си зле, за да превърнеш една супер богата на всякакви полезни изкопаеми страна, в Северна Корея 2. Ахахахахахахахахахахах

49

Анонимен

преди 1 година

необратими за тебе, вярно е - Крыса загнана в угол.

48

Анонимен

преди 1 година

Нарастващите световни енергийни и продоволствени проблеми, породени от редица системни грешки във водещите световни икономики в областта на финансите и енергетиката, водят до рецесия и системна криза на колективния запад.

47

Анонимен

преди 1 година

57, Укристан е изцяло демилитаризиран. От 250 самолета, им останаха по-малко от 20. ПВО-то им е унищожено, летища, инфраструктура, всичко е лееш! Това, на което разчитат са западни оръжия, които не са им подарени, а ще си ги плащат с лихвите. За денацифицирането - нещата вървят по план. При освобождаването на Мариупол, бяха ликвидирани хиляди наццисти, много са по затворите. Киев - не е бил никога цел! Русия никога не е искала да окупира Украйна. Казано е съвсем ясно, че това не е целта.

46

Това е ясно!

преди 1 година

Вие изчезвате! След "най-голямата геополитическа катастрофа на XX век" - разпадът на СССР, следва най-голямата геополитическа катастрофа на 21-ви век - разпадът на Руската федерация! Това наистина ще доведе до необратими промени в световната политика и икономика!

45

До не разбирам

преди 1 година

В Южна Украйна кадат зърното, в Азовстал откраднаха металите, в Харковска област-печки хладилници и перални, да им взимат чиповете!

44

Анонимен

преди 1 година

Абе нали зърното не го пускали за Африка и там доло както наричат трети страни. Ми ЕС е взело 94 % от зърното и знаете ли че само 2 кораба са отпътували за Африка !! Хайде сега кажете кой кого трови *** Американски ?

43

Анонимен

преди 1 година

Обаче Шарл Мишелл казал, че трябва да се генерират идеи как да се гарантират пари за европейските матряли. че да окрякат през зимата. Ето, това е лидер! Не като Путин, дето се чуди на какви цени да си продава газа, петрола, житото и другиите там неща, които ги имат. С такива лидери ЕС няма как да не надделее, това пък го каза Урсула преди два дни.

42

Анонимен

преди 1 година

Вова трябва някой да го освести и да спре докато още има време. Иначе още няколко месеца и Русия пада. Не съм толкова радикален, че да желая разпад на Русия. Но за жалкарите от Кремъл не трябва да има пощада.

41

Не разбирам

преди 1 година

Чакайте, момент, не беше ли целта да се денацифицира Украйна? Не беше ли планът да се превземе Киев за три дни? Нали щяха да ги посрещат с цветя? Какво се случи? Нещо не ми е ясно. Моля някой висш форумен стратег и военен спец да ми разясни!

40

Анонимен

преди 1 година

Ясно е ,че текат промени на всякакво ниво . Все пак *** една държава , която консумира много , ама няма пари , Само печати хартийки без покритие и си вдига нпрекъснато границата на дълга . Колко време може да продължава това . Отделно световното БВП е много по-малко от световния дълг . Няма как тази икономическа система да не се срути Ще видим , какво са ни подготвили тъмнте сили .

39

Анонимен

преди 1 година

"Цивилизованият свят скоро ще заживее без допирни точки с Мордор." - чувам, че в Германия вече се правят проучвания на идеята за базов доход в ЕС. Либерализма ме кефи надявам се да станем като в Калифорния и Англия - под 1к не те съдят за кражба, а ти пишат административна глоба и да почна да тумбя корпорации и да излизам пешачка през предния вход като пичагите в Калифорния и Лондон. Оня ден гледах някв откраднал телевизор и го продава на паркинга на магазина, хахаха.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

"Единственото ни претеснение е, да не настинем на вашето погребение ". В.В.Путин, Валдай 2018 отговор на въпрос от журналист от ВВС относно изострените отношения Масква-Запад и дали това не предизвикват притеснение в Кремъл за икономиката на Русия. Междо другото почнаха наказанията над западните елити за некадърно управление и несправяне с Русия. Първа беше баба Лизи. Следват ПАПАТА ( щото е слаб в идеологията), Байдън (щото е мекушав) и Тръмп ( щото е заплаха за ястребите)- 2023г март.

37

Анонимен

преди 1 година

Завоевателите на 21 век, който живее в 19 век Путин, не бе поканен на поклонението на кралица Елизабет II, защото вече е загубил всичко. И защото никой вече не го смята за нормален.

36

Анонимен

преди 1 година

Да, така е. Ако Путин не беше започнал "специалната операция" в Украйна, тези неща нямаше да се случат.

35

Ердоган

преди 1 година

иска да купува руски газ с лири! Интересно, как ще определят колко лири да плати за 1000 куб. м.?

34

Анонимен

преди 1 година

Путинчо, прав си. Благодарение на теб, държавата ти се превръща в Северна Корея 2. Технологично и икономически в пантивека страна.

33

До Гълъба наш МП

преди 1 година

Пали Мариците на макс и зарежи зелената сделка.На нас да ние светло и топло,че другите изобщо не мислят за нас.

32

Анонимен

преди 1 година

Хутлер катуп!

31

Анонимен

преди 1 година

Путлере, дори и да победиш не виждам как ще ни поведеш към възход, по-скоро обратното.