54

ЕЕЕЕЕЕ...

преди 1 година

ДА Е САМО ТЯ С МЕД ДА Я НАМАЖЕШ ОМАЖЕШ. 65%ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ ТАМ СА ЗАВИСИМИ И СА ПОМАГАЛИ. КОЙ НА РОДНИНИ НА ПРИЯТЕЛИ НА МАФИОТИ. ТАКА И ПО ЗЛЕ Е НА ГРАНИЦАТА. А ЗАПЛАТИ В ХИЛЯДИ.

53

Хмм...

преди 1 година

Само я уволняват така ли?! А нещо за наказателна отговорност като съд и ефективно пребиваване в Сливенския??? Явно няма да стане!

52

Анонимен

преди 1 година

За ,понижаване" говорим за служител за несправяне със задълженията.А тази служителка е служила доброволно на престъпни структури...Това не е поради немърливост.Съзнателен акт е , господа адвокати и прокуратура на полицията.

51

Анонимен

преди 1 година

Е *** ви казах в петък че Симонка ще го отнесе а другите 40 разбойника пардон полицаи помагачи отцепки те ще получат мъмрене а гочо глоба и условна Нашата милиция ни пази В.Маринов .А Прашков гонеше зайци по поляната гол

50

Анонимен

преди 1 година

Човек от време на време трябва да разпуска жилата.

49

Сперма по Очилата

преди 1 година

Очакваме в най-скоро време да си излее душата и житейската мъка в Гала и оня с брадата.

48

Симона Кхалифа

преди 1 година

Голяма работа и други бизнеси и поприща има. Такива полицайки искаме, още не са се качили в джипа, а вече посягат и свалят на бандита ципа ...

47

...

преди 1 година

Съвсем изтрещяхте май. Каква полицайка може да е тази кифла?! То физиономията й такава, че сякаш е родена на пилона.

46

Бабалуга

преди 1 година

Ще я пратят ли покланик в Казахстан?

45

Анонимен

преди 1 година

12.09.2022 датата когато има ПЪРВИ уволнен полицай престъпник. Другите ги повишават.

44

Анонимен

преди 1 година

То е като ,,половин бременност"...Извършила е престъпление ...ама не съвсем...Защо ще я понижават тогава.?

43

Възмутен

преди 1 година

А военен съд за антидържавна дейност защо няма?Нали МВР е направено точно да пази държавата и гражданите!Аз съм плащал за престъпници в униформи значи да вършат престъпления срещу мене!Защо??

42

Анонимен

преди 1 година

До 47, имаш ли доказателства, или ако нямаш готов ли си да поемеш отговорност за ЛЪЖИТЕ СИ?

41

Шурея

преди 1 година

Семерджиев е бил дилър на Кирил Петков. Има доказателства в службите, с които ще го държат на къса каишка. Както държат и Боко.

40

Анонимен

преди 1 година

А в Америка за такова съучастие на служител на сигурността в подпомагане щяха да я тръшнат на земята и отдавна да е в пандиза

39

Приятел на Мони

преди 1 година

Безмозъчните много обичат да пращат разни изтъркани коментари по адрес на известните в обществото. Спокойно, НЕ е уволнена, а преназначена и понижена в длъжност, преместена в друг отдел на МВР. Много ви се иска, ама няма да е. Гледайте си жалкото съществуване и не се месете в чуждия живот.

38

Анонимен

преди 1 година

Цялата ситуация показва систематично разложение обхванало държавните органи. Щом 40+ човека пазят едно *** с връзки, колко още защитават едрите олигарси, тяхното потомство и интереси ? Колко разследвания се потапят или дори не се започват когато са набъркани "наши хора" в тях ? Ако трагедията не беше предизвикала народно недоволство, нима нямаше да го сметат за пореден път под килима ? Нима ще започнат вътрешни проверки за други чадъри ? Необходима е смяна на повече от половината фурашки.

37

Българка

преди 1 година

Тя е съучастник поне в пет криминални деяния, те я уволняват,хахахахахахахаха

36

Анонимен

преди 1 година

Семерджиев е бил близък с Кирил Петков, снабдявал го е с наркотици, които са пристигали в Министерски Съвет под формата на пици.

35

Анонимен

преди 1 година

Какво уволнение,кифлочът трябва да бъде разквартируван в Сливенският затвор поне за една петилетка!