92

Анонимен

преди 2 години

тарикст интересчия яхнал гребена на антируската вълна, всяко стадо си има мъ.. ша. Ще жияее в Париж и взеки ден ще го е страх да пипне Входната си врата......

91

Анонимен

преди 2 години

Войната е за пари и чужди ресурси !Друго не е важно .Няма добри и лоши .

90

123

преди 2 години

Кой обича предателите ??? Браво ли да му кажем на този червей ???!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, нас като българи трябва да ни интересува съдбата на българите в Украйна. А те са около половин милион! Политиката на асимилация на украинското правителство на всички национални групи е нещото, което трябва да ни тревожи драги ми българи! (ако сте все още българи де..) И друго да ви кажа... Нас няма да ни приемат в общността на британските държави! Казвам ви го, не защото просто живея в Англия. Просто не си правете илюзии че ще станете британци или западняци... Роби - да!

88

Отчето

преди 2 години

Както и да го гледаме , това си е един предател , един Юда , който не вижда зверствата на неофашистите в Донбас , а се възмущава от отмъщението!

87

Анонимен

преди 2 години

Защо всички кремълски *** тук, като прочетат някаква статия с критика към любимият им вожд, твърдят, че авторът е платен, *** и тн.?

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Абе ти Русия не си виждал на снимка. Какви глупости си наредил само - Глад, мизерия, алкохолизъм, пропаганда... Мислех, че това се отнася само за България.

85

Пееас

преди 2 години

Лишен от пари и внимание.

84

Анонимен

преди 2 години

Този човек бяга, защото клетата му родина не може да му предложи нищо освен мизерия и разруха. Там човешката душа е приравнена на цокало, в което мракобесният режим и неговите лакеи ежедневно се изхождат. Много е тежък животът в ПРосия. Глад, мизерия, бедност, алкохолизъм, пропаганда. Това е офертата на Путягата. Който успее да избяга, има шанс за нещо по-добро. Тези, които остават са обречени.

83

Монк

преди 2 години

Жалък предател, избягал от дълга си и вероятно осребрил тази срамна постъпка и онова което е изрекъл. Дано не стигнем до неговото положение. Вероятно ще го застигне куршум в главата.

82

Космонавт

преди 2 години

Накратко. Русофилия - тежка болест с летален край. В първия етап на болеста умира съзнанието, логичната мисъл и състраданието. В последните етапи на болеста са нанесени непоправими поражения по мозъка и болните симпатизират на убийците и изнасилвачите на деца. Преди да настъпи биологичната смърт, русофила живее в делириумна реалност и не излиза сред хора. Преди да умре, всеки русофил сънува, че Путин присъства на погребението му.

81

Анонимен

преди 2 години

Браво момче, в Русия има хора които осъзнават чутовната дивотия спрямо Украйна. Пази се момче, глутницата ще прати човек.

80

Анонимен

преди 2 години

До 76 гея Лъжец! Бил си там сигурно преди 40 години. Единствените в Русия, които служат повече от една година са във флота и тези, които служат на контракт. Три години може да служи само някой контрактник. Голям праз че уж знаеш Руски. Хабер нямаш от последните новости от там.

79

До 83

преди 2 години

Безработен, пак ли ти ве

78

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик Муха ти е изпила мозъка! 200 000 рубли на месец е само заплатата на участниците във военни действия. Плюс всякакви привилегии. Мухаааа - виж дали не ти е влязла в мозъка, където явно няма нищо.

77

Анонимен

преди 2 години

Путин война не е искал. Принуди го Западът. На този са му платили и той е предател. А що се отнася до зверства, това е от страна на у.критв.

76

пияница мистик

преди 2 години

военна пенсия от 3000 рубли = 95 лева. Толкова за добрия стандарт на живот в К0чинистан....Мухахахахахахахаха :))))))))))

75

Анонимен

преди 2 години

Тоя е поредната платена изтривалка. Но ще катастрофира там, където са му обещали да отиде, ако изпълни стриктно пропагандистката роля, която са му възложили. Най смешното от този фейк нюз е следния пасаж: "той се е укривал в протежение на две седмици в различни хотели с цел да не бъде хванат от СОВЕТСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ"!!! За западните пропагандатори времето е спряло, Съветския съюз престана да съществува преди повече от 30 г. От коментарите на инвалидите от образователната реформа - те се връзват

74

Анонимен

преди 2 години

Сopocoидите са провалени алкохолици и наркомани.

73

76 гея

преди 2 години

3 г е службата бе левак аз говоря руски и към бил там и знам