368

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя готвач? От това дето го готви можем само да умрем от глад?!!! Какъв си бе Слави? Готвач??? Ха-ха-ха! Готви си буламачите на домашния африкански любимец и не занимавай народа с глупости!

367

Гумичка за триене

преди 1 година

Дойде ли си на думата Слави????? Един път не стана втория път властта ти беше в ръцете пак се отказа третия път направо им го каза в очите!!!!!!! Бъркаш шоуто с България Славчо тая не е като оная кво кажеш и да става !!!!! Гледай си шоуто управлението на Република България остави на хората който го умеят!

366

Анонимен

преди 1 година

Абе кокорко бегай си у Канада, или беше другия от третите, Славчо е Neo Левски, от друго време и обстоятелства, под европско иго не се живее веч, създаваме революционни комитети тайни по цялата страна.

365

ДО 405

преди 1 година

Не бе, Слави Шврйцареца - истински! От Своге!!!

364

Анонимен

преди 1 година

Слави Референдума му казват вече.

363

д

преди 1 година

Васил Левски е казал : "За враговете на демокрацията и републиката - СМЪРТ"

362

Слави Трифонов

преди 1 година

Национален референдум за задължително подаване на имущвена декларация!!

361

Анонимен

преди 1 година

Абе тутурчо, 250 000 човека да се подпишат под декларацията на Слави, и каруцата ще се килне, иначе 250 000 пред и и отгоре на парламента ще го залеят.

360

Анонимен

преди 1 година

Веднага казваме следото - Слави, първо си изпълни това за което хората те избраха и гласуваха на първия ти референдум и след това вади нови такива, много бързо забрави какво ни обеща и защо те избраха но ти не изпълни нищо.

359

До глас

преди 1 година

Под 18 години, и някои други, нямат право на глас....

358

До 394

преди 1 година

Не значи, да няма парламент.

357

Анонимен

преди 1 година

Ефала Слафчо новия Лефски, само така, тия къде са под европско иго, се едно са по турско, им е добре.

356

От Вселената

преди 1 година

Българската конституция "Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов" бе отнета след 1944г, бе отнета земята на българите и ги вкараха в ТКЗСето, и въведоха конституцията на СССРто.... Та трябва да си върнем Българската конституция от преди 1944г!

355

Анонимен

преди 1 година

Доколкото се разбра,за да преминем към такава форма на управление,трябва Велико народно събрание да го реши с две трети.Аз не виждам възможност парламент да вземе решение за закриване на парламента,демек да забранят себе си.Така е направено,че народа да не решава,само неговите уж представители да го правят,значи всъщност държавата е тяхна а не наша

354

Глас

преди 1 година

Всеки има право на мнение и всеки Българин има право на глас. Така че за референдум - твърдо ЗА! Относно въпроса - зависи! Ако е истинско разделение на властите: 1. Парламен - 240 едномандатни избирателни района, мажоритарно избиране в два тура с възможност за отзоваване-партиите няма да имат сила ; 2.) Президентът назначава правителство, но всичките им НЕ-оперативни действия и политики изискват санкция на НС, а пък законите трябва да бъдат одобрени от Президента - взаимен контрол - тогава ДА!

353

Костя РубловКопейкин

преди 1 година

Направо референдум "ЗА РУСКА РЕПУБЛИКА",тамън там президента до живот избран,да не арчим "денги" за избори,ний ТИКВАТА изтърпяхме,то оня ЛИЛИПУТ ще ний кат детска игра,но има опасност ако ни вземат да загуби войната.

352

Анонимен

преди 1 година

Важно е какъв е матреяла, а не формата на управление и баш Боса преди години Ви каза какъв е матреяла.

351

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме Президентска република Славчо щеше да иска да сме монархия. Ако пък бяхме монархия Славчо сигурно щеше да иска сме Парламентарна република, за него е важно на всичко да е контра!

350

Анонимен

преди 1 година

Стига с тази Парлама - Парламентарна държавица за крадене на яйца, кокошки и луканки за депутати и питати, дай яко Президентска република, наживяхме се на избори. Яко, яко Президент, Евала!

349

Анонимен

преди 1 година

Това трябваше да стане още като падна комунизма . Трябва си и нова конституция . Тази не е приета от народа и не е легитимна . Трябва мандата да е две години защото сме назад с реформите заради членството . Не може целта на един народ да е членство на всяка цена и завинаги . Нищо не е на всяка цена и за винаги.