125

Изрязване на матката

преди 1 година

Boston Children's hospital предлага хирургическо премахване на матката и половите органи на непълнолетни момичета които искат да сменят пола си: youtu.be/rdwcnaX3jlo

124

Анонимен

преди 1 година

Путин закла златната кокошка на Русия Газпром. Създаде една държава Украйна която в близките 30, 40 г ще мрази Русия. Показа на света състоянието на руската армия което се оказа гола вода. Съмняваме да не са го сложили американците за президент на Русия.

123

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 141 : Това кой ти го каза :) ?

122

Таня

преди 1 година

Горките русначета. Заставени от собствения си тиранин да чакат неизбежна гибел...

121

Анонимен

преди 1 година

Западът не трябва да си прави илюзии за Украйна. Западът е в такова положение че каквото и да правят ще губят и загубят. Въпросът не е дали а какво и кога. А Украйна ще загуби своята държавност и ще престане да съществува като държава в този вид който е сега.

120

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Европа търси алтернатива на руския газ в Мозамбик. ЕС планира да увеличи петократно финансовата си подкрепа за африканската военна мисия в Мозамбик, разкрива вътрешен документ на съюза, видян от Ройтерс. Мозмбикската газ потича и до дни, дори до часове Русия ще фалира и путин ще бъде свален с дворцов преврат.

119

Воюват с мъртвите

преди 1 година

Разрушават паметници. От злоба и безсилие.

118

Анонимен

преди 1 година

Кога ще срутите паметника на Съветския войн в София, какво чакате още, Киро Брейка да пометне ли?!

117

До 134

преди 1 година

Ти по-добре ли го сметна? Или не знаеш какво е %...

116

До аритметика

преди 1 година

Върни се в първи клас. Не можеш да смяташ.

115

До край

преди 1 година

Неизбежно е, че земните ресурси не са безкрайни. Цената им ще хвръкне до небето и ще се изчерпат по-бързо не ползвайки руските. От това ще последва глад, нови локални, а и световни конфликти. Руснаците ще оцелеят заради ресурсите си. Няма как техните ресурси да бъдат превзети. Ще бъде масов апокалипсис и той ще е в следващата година. И всичко това, заради глупости.

114

Аритметика

преди 1 година

Суровините са 40% от руската икономика! Руската икономика е 2% от световната! Значи руските суровини са 0,8% от световната икономика! И това ще събори света???

113

Оригиналн авторитет

преди 1 година

До смърт за руснацитеРуснаците са хора, които имат много по различен манталитет от твоят !

112

Хихихихи

преди 1 година

Дойче веле,или цру..........Изобщо тъкъв човек съществува ли? Толкова елементарна пропаганда. Ужасссссс.

111

Край!

преди 1 година

Неизбежно е! ЕС ще намери от некъде достатъчно некакви други алтернативи на руския газ през следващите 2-3 години, както намери алтернатива за 80 % от руския нефт в рамките на 6 месеца. Неизбежно е. Въпросът е какво ще стане с Русия тогава. Колко контрабанден газ ще успее да продаде, и най-вече на какви цени.

110

Споко

преди 1 година

Споко, световната икономика изгражда нови съплай чейнс на доставки от некъде другаде на некакви други ресурси и тези съплай чейнс изключват Руската федерация. Подобна политика обрича руското население на бедност и нищета през следвашите десетилетия

109

Нане

преди 1 година

Епъ, що ги не нападнат фащ със кУлективният запад, а обикалят само кат гладни хиени с подвити опашки... ===))) а мистика...

108

смърт за руснаците

преди 1 година

защото това заслужават. Новите фaшucmu.

107

Зузанка

преди 1 година

Словашките гаубици Zuzana вече са в Украйна, за да громят pашиcтkите окупатори. Украинската армия минава в контранастъпление със Зузаните, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.

106

Шоп

преди 1 година

"Руски войник с признания" -- дайте сега украински войник с признания.Да не говорим че една лястовица пролет не прави.