174

Ракев

преди 2 години

Типично за таваришите, когато някой пикae върху тях, те викат че вали топъл летен дъждец. Котка по гръб не пада.

173

Хехе

преди 2 години

Масата на Путин е дълга, понеже от по-близо се усеща памперса..

172

БЪЛГАРИН КОМУНИСТ

преди 2 години

Мачкай, Вова! С тебе е ЦЕЛИЯТ български народ! Без изключение!

171

Гиб Мелсън

преди 2 години

Качила се мравката Байдън върху главата на слона Владимир и започнала да го мачка с крака с цел да го стъпче. Това са сакнцкиите на Запада срещу Русия.

170

По

преди 2 години

Цял ден слушамф за Украйна, Русия и обичайните заподозрени. А де е България, де е Караджата.

169

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще уволни жена си също скоро ,че на гащичките и пише ***.н

168

Анонимен

преди 2 години

А пудинга скоро ще умре

167

Анонимен

преди 2 години

не му берете грижата на Путин ами вижте как сме ние тука!

166

Посеридж

преди 2 години

Да, можем да се оусссерем, но няма да се спрем.

165

КавалаМарис

преди 2 години

Путин държи ключа за реалната икономика, САЩ - за виртуалната , ама след като КНР вземе Тайван и тва дори жалкото ще им замине

164

Обядващия

преди 2 години

Санкциите не работят срещу Иран, пък щели да работят срещу Русия. Санкциите работят, да, но срещу всеки един от нас, бала.мур.ниците които крещяха КПСС- БКП, сега крещят Слава Укрсине или Да живее Русия, или Америка е номер 1. А де е България, бре интелигенти.

163

Путин

преди 2 години

"Другари, чака ни дълъг и труден, но победен път! Имам една лоша и една добра новини.Лошата е, че ще се наложи да ядем г.овна! А добрата е, че Аз знам мястото,където е пълно с тях - Нашата Родина! "

162

Анонимен

преди 2 години

Хаиванска му работа - завоалирано казва че яко са се oaкaли

161

Коко

преди 2 години

Путиняга, ние ще изкараме много тежка зима. Но ти ще грижнеш дръвцето на пролет. От припряните действия в кампанията личи, че бързаш а причината е само една - нямаш кинти, нямаш оръжие, няма и как да го произведеш без части. И след зимата ще изгрее слънце за доброто. И ще дойде някой нормален, който ще върне Русия там, където й е мястото. Комплексар.

160

Нелегален

преди 2 години

До Анонимен -- Преди на тази дума "стейтмънт" (statement) и викахме "заявление", но това ставаше по време на СеСеСеРетата, Варшавский дагаворь и СИВ, а ДНЕС думата е "стейтмънт", така както е предвидено по НАТОвските, западно-европейските и САЩ-ските стандарти за изразни средства. Като направите опять СеСеСеРетата ще си коригираме речниковия фонд. Loool

159

Беляков

преди 2 години

По първи руски канал пропагандата достигна дъното - показаха един чичак дето си купил нова лада с парите от обезщетението за загиналия си син в специялката в украйна. Искам някой роден ватняк да ми обасни това ли са руските ценности към които трябва да се стремим.

158

лесна победа

преди 2 години

Технологии се развиват ,а природни богатства - Не :))

157

ффе

преди 2 години

Путяне Путяне , Русия не си ти , че да решаваш

156

бай Иван партизан

преди 2 години

Путине каквото си искате правете в Русия само стойте надалеч от България.Преди ни се бяхте натресли,отървахме се и не ви искаме вече.Такива голям брат,малък брат няма вече.Имаме тук една шепа комунисти начело с Корнелия Нинова къде уж много ви обичат,обаче и те пратиха децата си да живеят в Западна Европа и САЩ.Така,че Путине прави си там Евразийски съюз с Китай,СК,Индия,Иран,Сирия и Беларус и не се занимавай с България.

155

Работайте

преди 2 години

Братя!