40

Анонимен

преди 1 година

Петков е син на комунисти затова лъже като комунист. Семерджиев, убиецът с аудито е част от неговия приятелски кръг, а Симона полицайката е приятелка на Лена Бориславова. Затова са толкова нагли, също като патрона си.

39

щрак щрак

преди 1 година

защо продължавате да обръщате внимание на харвардските измамници и въобще на всички промянаджии ?! единствено Гешев трябва да прояви интерес към тях .

38

Анонимен

преди 1 година

Трябват 20-30 000 за войната в Украйна. На нас ни трябва само един нов главен прокурор.

37

Еврофил

преди 1 година

Трябват му НЕхора за да направи Кирил еврофилска и Русофобска България.

36

Анонимен

преди 1 година

Тези 20-30 000 българи и те ли ще взимат а по 14 000 лв заплата като любовницата ти Лена Бориславова?

35

Анонимен

преди 1 година

Сбогом, Киро! Благодарим ти за бензина от 4 лв и инфакцията от 30%!Доживотен затвор за теб и твоите жълтопаветни фенове!

34

Анонимен

преди 1 година

Петков не се отказвай от поста министър. Хората гласуват за теб. Опитват се да ви съборят партията. Който ненму харесва избори.

33

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев когато стана министър на ПуПу каза, че ще съкрати 20 000 до 30 000 държавни служители. Странно съвпадение с цифрата посочена от Петков.Те хората ги имат за овце. Броят хората като в кошара.Това е извратено. Да казват, че им трябват хора да направят промяната звучи като обява.Васил Божков в едно от срс-етата казва, че може да купи 10 000 човека.Кой ще купи другите 20 000?Това е нереално. Те ще вкарат в машините на Мадуро 30 000 нереални гласа.Това сега е само овертюра към кражбата.

32

Калина

преди 1 година

Впечатляващи мошеници-вдигат нарочно инфлацията,ограбват ни (пълнят хазната )с нашите пари и след това с нашите пари ,,увеличават",пенсии,,подпомагат "подхвърлят ни трохички ,и се бият в гърдите колко са ,,загрижени " за нас.

31

Анонимен

преди 1 година

Правилно, 20-30 хиляди трябват за да очистят шестаци и техните слуги. Всичко от югоембаргото до сега се връща на българския народ. Сега да около хиляда *** Гешев Борисов Пеевски Мавродиев и т.н. Ще ги изчистим безмилостно, ще си платят за всички жертви на прехода

30

Българин

преди 1 година

Кирил Петков е истински демократ и смел българин. Единствено той имаше смелостта и доблестта да се опълчи срещу диктатора Путин, изгони руските дипломати, скъса отношенията с Русия и да ни освободи от енергийна зависимост. И само това да беше направил, достатъчно е да остане в историята на България като един от най-успешните премиери.

29

факт

преди 1 година

като взехте власта обяснявахте колко ви е стабилна коалицията , че знаете какво правите и ше го направите . какво излезна , нито сте стабилни нито знаете какво да правите . на това ващо се казва популизъм бе кирчо . потопихте държавата , направо я фалирахте .

28

Анонимен

преди 1 година

Ако не сте усетили Промяната, проблемът си е ваш! Огледайте се - България не е същата от преди 6 месеца . И само интелигентен човек ще оцени това. Истинската Промяна за България ще е дълъг процес, изисква време и изисква усилия всеки ден, но ако зад един лидер не стои народа и не го подкрепя, и само му подлива вода....всичко ще си остане по старому. Което и заслужава!

27

Анонимен

преди 1 година

Само млади хора могат да правят промени. Дъртаците, като Бойко, стават за почетни председатели.

26

Анонимен

преди 1 година

Кристиан такова?

25

Tangra

преди 1 година

Е та вие донесохте най-голямата промяна. Само, че освен от външна политика не ви остана време да погледнете вътрешната. Ходете в САЩ да ви плащат скъпия бензин и газ. Не ми говорете какви били цените на борситеОще един пирон в ковчега на България

24

Щирлиц

преди 1 година

Ако за вас "истинската промяна" е подготовката на България за война срещу Русия,сбъркали сте адреса.

23

Анонимен

преди 1 година

Когато Борисов имаше 95 депутата в НС имаха над 1 0350 армия. С 20 или 30 000 човека може да си направиш само сватба с парапета, Киро.

22

Анонимен

преди 1 година

Трябват му хора за ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА?!! ЩО? СЕГА ФАЛШИВАТА ЛИ ПУСНАХА? Голям наглец!!! Мисли като робовладелец. Ще наема хора да му вършат работата. Не са спечелили в нито една община на изборите преди дни. Нямат дори партия. Откраднали слогана Продължаваме промяната от един кмет. Води човека дело, че му откраднали името. Асен откраднал код интелектуална собственост от съдружника си. Крадци! Тръгнаха да купуват депутати. Сега тръгват да купуват народа. За тези разследване, съд и затвор-позор!

21

Анонимен

преди 1 година

Оня ден в Шри Ланка влязоха в президентството. Оказа се, че президента им качва цените нарочно и че подписва договори за заеми със САЩ и Китай докато си тъпче парите в двореца. Подозирам, че и тия нашите тиняци правят същото, ама все търсим виновните навън в САЩ и Русия. Да те предлагат подкупи, но глупаkа е онзи който ги взима. Все по-силно смятам, че няма Китай, няма САЩ, няма Русия, няма Англия, а има едно много крадливо световно правителство, което иска средната класа далеч от себе си.