78

До FCKPTN

преди 2 години

Егати ботовете и манипулирани плюсчета..

77

баба мара

преди 2 години

западът като нищо ще започне воина първо ресурсите на русия и след товакитаи сащ са в основата на всичкото зло по света ес е само *** изпълнител

76

нема нужда

преди 2 години

нема нужда от такава коалиция. Тъnume рашляци сами си счупиха зъбите в Украйна. В момента русия е военна сила сравнена само с някоя африканска държава.

75

Анонимен

преди 2 години

FCKPTN,Курило те зове.Не можа ли 100000000 лайка сам да си удариш?Тея са малко.

74

?!?

преди 2 години

Тоя явно е забравил, че избиват цели градове цивилни и разрушават хиляди съдби и детски мечти. Не е забравил тоя люлее в сладка пропаганда руският народ, а той гасне някъде беден и в безпътица но горд и с чувство на имперска амбиция. Люлеи го твоя народ Лавров с толкова много пари можахте да направите две ракети и да ги размахвате. До къде ще стигнете е ясно.

73

БОЗО

преди 2 години

Ей, русофилчета, не ви ли пари вече под дупетата бе(не от жегите). Нали не мислите че като се разправим с Путин ще ви оставим да си се скатавате в дупките си, безнаказано, колкото и дълбоко да сте ги изровили!

72

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин и Лавров!!!

71

До Кирил

преди 2 години

Ой малък Кирчо до тук ли ти стига мисълта...

70

Боб

преди 2 години

Разбира си, че и Европа я повличат американците. Не може класическа световна война без Германия! Въпреки,че Германия допреди 5 месеца имаши само добри отношения с Русия..Пък и Великобритания иска да си прави на велика и доминираща Европа! А САЩ, те пък най много ще спечелят от заеми и продажба на оръжие..Не може и световна война без източна европа да и разрушена, чавешкия живот тук е евтин..Сега една е да загине един американец или британец, друго е хиляди украинци илируснаци..

69

Въпросът е ние към

преди 2 години

кой ще се присъединим? Защото както историята ни учи, ние много добре си избираме съюзниците и към който се лепнем все му се получават нещата. Сега, дали е функция от това, че ние сме страхотен фактор в геополитиката или просто ги надушваме победителите от рано, кой може да каже? :)

68

Питам

преди 2 години

В заглавието пише за война с Русия ,а Лавров казва за борба с Русия.Петя Славова ли замени думата борба с война ?

67

Анонимен

преди 2 години

Другия месец като пламне Сибир отново няма да има кой да гаси, защото всички са на мисия в Украйна.Един самолет не им остава.

66

АА

преди 2 години

До Анонимен 64 ***, оръжието което се изпраща на Украйна скоро не може да изпразни складовете с резри на НАТО, камо ли дестващото въоръжение. Прозира в пасквилите ти руската пропаганда, но нищо, те пилците се броят на есен!

65

Анонимен

преди 2 години

До Никой..От колко години има санкции срещу Русия. Дори им забраниха името и химна и флага на олимпиадата. Мисля че Путин тогава на откриването на олимпиадата се огорчи и реши да напада Украйна , която водеше гражданска война срещу руснаците на нейна територия от 2014г.

64

Анонимен

преди 2 години

Иде края на Блатная. Те сами си го поръчаха.

63

ЕС НАТО

преди 2 години

Тия все някой ги напада.Един миксер не могат да произведат.Вече им се смеят и от Бангладеш.

62

Антифашист

преди 2 години

До Анонимен 56 Като не са съюзници защо в договара се определят граници на влияние и взаемен интерес. Враговете не подписват такива договори. Аре като си русофил да не преиначаваш исторически факти показващи фашисткото лице на Раша!

61

Анонимен

преди 2 години

Ей, тоя като лъже, та чак не се и поти! Германия когато започва ВСВ на 01.09.1939г. има за съюзник в Европа единствено Италия и познайте кой още, тавариш Лавров? Точно така, ще се сетите - СССР. Чак по-късно, когато на Хитлер започват да му се получават нещата с нахлуването във Франция, Полша, Чехия и т.н., решава да нападне на 22.06.1941 г. съюзника си СССР. Другите европ. държави, които се включват към Оста - Унгария, Румъния, Хърватия, България (най-късно от всички) го правят принудително.

60

Кирил

преди 2 години

В този сайт се вихри някакъв ," анонимен" неудобните триете! Честито!

59

пияница мистик

преди 2 години

До 56 === СССР и Хитлерова Германия са били СЪЮЗНИЦИ, другарю лъжец. И ние имаме Google и интернет, където пишат умни хора, историци с факти и документи, а не лъжци комунисти като теб по форумите :))) " На 17 септември СССР напада Полша от изток, а на 30 ноември атакува Финландия. През 1940 г. към СССР са присъединени Естония, Латвия, Литва и части от Румъния. "