149

Коя е коалицията?

преди 2 години

Въпрос с повишена трудност за маймунопитеците: Коя е коалицията в сянка? А) Герб, ДПС, БСП, ВъзражданеБ) ИТН, ГЕРБ, ДПС, Демократична БългарияВ) Иво Прокопиев, Пламен Бобоков, Делян Пеевски, Пламен УзуновПродъжавайте да гласувате, маймунки!

148

Анонимен

преди 2 години

не народ, а ***

147

Анонимен

преди 2 години

Това ако не е национално предателство, и водене на политиката ни от чужди посолства, здраве му кажи. Макетата не си мръднаха пръста да нормализират отношенията към нас, дори напротив - вчера чупеха плоча на Мадарския конник, а ние клякаме пред тях като роби!!!! СРАМ МЕ Е ОТ ПП, ГЕРБ, БСБ, ДПС и ДБ!!!!!!!

146

Я

преди 2 години

Поименно имената на предателите.Публикувайте ги.Вежди да направи...Паметник на предателите...

145

Анонимен

преди 2 години

Нацисти,путинисти и подобни ,*** от яд.Хаххаха.Ама голям кеф днес се случи.Вече няма да може да печелите гласподаватели,извъртени изчадия.

144

Анонимен

преди 2 години

24.06.2022 - НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

143

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, герберушки обединени с кирчовци ви таковаха яко! На следващите избори - пак си ги изберете! Хахахах.

142

Анонимен

преди 2 години

Добре.Кажете кое не ви харесва в това предложение,че сте против?Македония се задължава веднага да смени конституцията си ако ние одобрим предложението.Може и аз да се заблуждавам,че е добро.Убедете ме в противното.

141

Анонимен

преди 2 години

Все ми е едно за езика, ако ще и на келешки да си говорят в Северна Македония. Постоянното рушене на български паметници, и липсата на един наказан от закона. Това е притеснително. Също и липсата на каквито и да е българи полицаи или съдии. Албанци има и то гарантирано. Българите в република Северна Македония са репресирани. Който работи против това ще бъде наказан по един или друг начин. Дори това да е ЕС

140

Анонимен

преди 2 години

ето ви го новото мнозинство - герб пп дб и дпс! чвстито на избирателите им

139

toti

преди 2 години

ХА ха хааа.. каква стана тя, ДЪЛГОТО ЧУЧОЛО се прецака яко и сега излезе безумно ,целия тоя цирк ,който се завъртя по оставки заради Македония!!! Българи,Македония е ЕВРОПА и утре ще сме и със Сърбия и Гърция без граници като БФР/балканска федерация /!!!

138

Анонимен

преди 2 години

С толкова промити мозъци, България никога няма да се оправи и винаги ще си е колония на великите сили! Предателства и ***...

137

Анонимен

преди 2 години

"Имаше го и в dnes.bg публикуван ,но не го намерих.Не е зле.Обхваща и договора за добросъседство.Гарантира и правата на българите.Също така двустранна комисия по историята ще им прави поправки в учебниците." - Имаше публикуван нашия протокол, а не френското предложение. Нашият протокол е супер, но това предложение поне аз още не съм го чел.

136

АнонимеН

преди 2 години

АКО БЯХМЕ НАСЕЛЕНИЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА СМЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРЕБИЕМЕ ДЕПУТАТИТЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА , ГЕРБ И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ! НА ДПС НЯМА НУЖДА ТЕ ВИНАГИ СА РАБОТИЛИ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС!

135

Анонимен

преди 2 години

138 Кой президент Зеленски ли. Аз само неговото мнение и неговия глас чувам по радиото и тв

134

Анонимен

преди 2 години

Тази измeт в народното събрание, ще остане в историята!

133

Оня

преди 2 години

До преди два дни кире либерало обясняваше как ГЕРБ са мафия, и как понеже ИТН гласуват заедно с тях и те са мафия. А сега аз обикновения човек какво следва да си помисля - ПП и ГЕРБ, барабар с ДПС гласуваха заедно??? КОЙ СЕГА Е МАФИЯ? Всички накуп нареждаха Слави, а май май, той излезе единствения дето не се курвеее пред евролиберастите/американолиберастите??? Интересно как ще реагират протестиращите отвън на площада, поне тези от тях дето го правят за идеята, а не заради 50-70 лева на ден.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонименабе я заминавай при байгън и се кефи на правилните решения, ***

131

Светозар

преди 2 години

" "Всички европейски институции стоят зад нас, те са гарант", посочи още той. "..............................................................................................................................Еврочиновниците не са никакъв гарант. Те са просто чиновници.

130

Анонимен

преди 2 години

Всички изброени от теб би се гордяли с България ,ако тя беше основния фактор за приемане на Македония в ЕС,а не точно обратнто.Но твоята боса глава няма как да разбере това.