579

Резюме

преди 2 години

Слави влезе в политиката за да излъже изборателите гласуващи с протестен вот и след това да връчи властта на руската пионка Радев.

578

Хахде

преди 2 години

Мили читатели! Стига сме ги бавили, тия наистина бяха по-ужастни и от Боко! Това е дъно подобно на това на нациналния отбор! Не ги жалете, няма какво да ни даде това правителство, само ще обеднеем още повече. Тия хора ще ви земат и това дето нямате, само и само господарите от Хамерика да ги щипнат по бузките!

577

българин

преди 2 години

До: Слави (номер 624) Да ти кажа честно, ако утре разберем че Станислав Трифонов е бил руски агент и е продавал България на Путин за пари или нещо де да знам, облаги някакви, изобщо не бих се учудил! България е проядена като чepвива ябълка от руските тайни служби, ГРУ, ФСБ и каквото там друго имат! Ако някой си мисли че само защото не падат бомби над главите ни не сме във война с Русия, то жестоко се лъже! Нали Путин ни обяви за "неприятелска държава"?!

576

Измамници

преди 2 години

Слави наистина се оказа сателит на ДПС.Приключиха курса, повече никога в парламента

575

ЗАЩО ЧАК СЕГА?

преди 2 години

С ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ТРИФОНОВ СЪМ СЪГЛАСЕН, ЗА ПЪРВИ ПЪТ.

574

Мхмм...

преди 2 години

Славчо, стига бе приятел, стига се излага. То не ти отива вече и на годините. То по-голяма мъка от теб няма. Направи проект, излъга хората, после се покри и ни изтъпани оня х*й с уши, изявявайки се като някой световен лидер с постове във Фейсбук.

573

Анонимен

преди 2 години

Ето ви виц:"Гората намаляваше с бързи темпове, но дърветата продължаваха да гласуват за брадвата, защото дръжката и бе дървена и те си мислеха, че брадвата е една от тях!" На следващите избори пак гласувайте за брадвата Станислав Трифонов да ви дойде акъла!!! Той ще ви затрие!!!

572

Анонимен

преди 2 години

ИТН отече в канала. За нищо не стават! Сега ще се надвикват с Възраждане до предсрочните избори а после отиват да правят компания на ВМРО, АТАКА и други себеподобни.

571

аььаьааь

преди 2 години

Браво Слави, само така. Не,че си ми любимец, но няма кой. Само ти ни остана.

570

Анонимен

преди 2 години

Славун гледа да си мие ръцете, че партийката му отива на политически труп покрай некадърността на Кирча и Кокорча ама късно е чадо! То се знаеше от самото начало де не знам колко умствено помрачен трябва да си че не само да си дадеш гласа за тея некадърници ами и да очакваш, че ще оправят държавата?! Не са виновни те ами всички вие дето им дадохте властта на изборите, сега си сърбайте попарата!

569

Анонимен

преди 2 години

"Троянския кон " излиза от коалицията. Очакваше се!

568

Анонимен

преди 2 години

славчо стана милионер от телевизиите затова прави каквото си иска

567

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Мадридски комарджия, харвардски наркоман ................. Време е България да се изчисти от Западните тумори !

566

Слави

преди 2 години

се дъжи като щипана мома! Тя, коалицията си е орел, рак и щука+една контра повече. Но да го питаш тоя хапут, що взе да се джурка във властта. Два мандата върна и само стойки и прто стотии от неговите. Хора, хора, къде ни излетя акълецът, че такива експерименти правим със себе си и с децата си?!?!

565

Анонимен

преди 2 години

Караджов е замесен в стари далавери. Всички славчови експерти са експерти по далавери и корупция. Каримански дал фиктивно 2 милиона на клошар. Фирмата осъдила банката и пак взела 2 милиона. Тези престъпници трябва да са в затвора и да се конфискува имуществото им.

564

Анонимен

преди 2 години

Съд и доживотен затвор за Кирил Петков и Асен Василев!Незабавна оставка и нови избори!

563

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 612 "Все ортаци на Делян Пеевски и помагачи на Бойко Борисов и мафията ГЕРБ!" Значи ИТН НА ТРИ ПЪТИ ДАВАТ ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА РАДЕВ, НО БИЛИ "ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ", а? ХАХАХАХАХАХА

562

Анонимен

преди 2 години

Иде ред на най-сбърканите избиратели, които ще вадят БГ-то от НАТО и ЕС! Така те ще ни оправят! Настава най-големия джумбуш!

561

Анонимен

преди 2 години

Аиде Боиче ти си налазваи власта. Тия за 6 месеца те върнаха на бял кон

560

Анонимен

преди 2 години

Слави диван войводата от фацебука избяга като п.... Тка