79

Анонимен

преди 2 години

Ха, мнение на германец. Германците не даваха оръжие на Украйна преди години с обяснението миии няма. Германия не даваше оръжие на Украйна в началото на войната Д обясненеито мии няма. Германия не дава оръжие на Украйна месеци след началото на войната, след като се видя че силата спира настолението на Путинските орди с обяснението миии. Защо изобщо си хабим времето с обясненята на Германия? А Украйна ще изтласка окупационните войски. Къде със сила, къде с мотивацията за свобода

78

Анонимен

преди 2 години

"Русия финансира сепаратистите в Донбас" - кво значи, че ги финансира, образовай се малко, 1/3 от украинската армия отказва да изпълнява заповедите на Турчинов и барабар с оборудването се присъединяват към опълчението в Донецк. Ако Крим не се беше откъснал Украйна щеше да е 65% про-руска до откат. Крим се отделя по идея на Тимошченко, за да може партията й да спечели изборите след преврата. Путин не признава Донецк и Луганск в продължение на 8 години и с Меркел създават Минските споразумения.

77

Анонимен

преди 2 години

През 1946 г. Сталин изпраща маршал Жуков да ръководи Киевския военен окръг. Официалната руска историческа наука твърди, че диктаторът се страхувал от популярността на маршала. Истината е друга - Жуков трябва да ръководи операциите срещу укранското съпротивителното движение и партизаните на Степан Бандера. Освен армията се включва и НКВД. И чак през 1952 г. успяват да потушат последните огнища на съпротива. Днешна Русия няма потенциал да покори Украйна, камо ли пък да я държи в подчинение.

76

Анонимен

преди 2 години

Така ли, а Украйна, кой ги финансираше, Байдрън и сие. Американска компания за добив на шистов газ, е подписала договор в Украйна в Донбас. Когато, населението започва да се противи, се прочистват. Това, някак удобно го пропускате.

75

до Eкзодус

преди 2 години

това че си ехидно интересен не променя нещата, а те са методично по план откъсване на парчета от Укр. Разрушаване на инфраструктурата и изтощение нс армията. Вероятно си получил 10 цента за оригиналност днес. Относно чиповете от перални ако са произведени в Руски военни заводи може и да има ценни. Едни от най добрите СССР хай фи декове на времето се правеха в Перм военния радио завод и мотирите на механиката бяха същите монтирани в ПЗРК Игла за движение на задкрилките на ракетата.

74

Анонимен

преди 2 години

Каквито и глупости да пишат Евроатлантическите *** всички видяха къде са фашисните в Украйна. Азовските плъхове бяха си татуирали целия арсенал от свастики на третия райх с портрети на Хитлер и друти нацисти. *** ЗАПОМНЕТЕ РУСИЯ не воюва с Украйна а с фашистите в Украйна правете разлика знам, че ви е трудно. И запомнете Русия ще постигне целите си и никой не може да я спре никой.

73

Анонимен

преди 2 години

До 78 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като жив щит срещу украинската армия (3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити), която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна. Това са фактите, русофилчета. Не сме забравили никаква предистория.

72

Анонимен

преди 2 години

До Никола Стефанов Ще имаш време да разбереш "логиката" в предстоящите месеци. :)))

71

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, евро атлантици. Всички, някак удобно забравяте, 8години предистория на конфликта. Обяснявате, че руснаците са агресорите, а украинците какви са? Заради чужди интереси, да избиваш сънародниците си, някак не ми се вижда демократично и морално. Оставете си със здраве, и не мислете едностранчиво. При условие, че има толкова информация в нета.

70

Никола Стефанов

преди 2 години

"Готова ли е Русия да отстъпи?" - Защо да го прави? Въпреки пропагандата и черния PR леещи безспир от западните преститутки (и у нас), руснаците всъщност печелят в Украйна. Заявените им цели са "демилитаризация" и "денацификация". Не гонят краен срок. И в момента бачно и методично прочистват укрите от Донбас. За какъв дявол им е да отстъпват? Няма логика.

69

до Само питам

преди 2 години

само да ти кажа, тези уж близки съседи на Русия са толкова близки колкото и нашуте съседи от РСМ се чустват близки на нас българите. Общо взето 30 години Укр е консуматор на близостта си с Русия и всичко останало е явен негативизъм най меко казано.

68

ОФ

преди 2 години

""Добър ден!" Накрая ще проумеете, че Запада пожертва Украйна!" _______________ Някои хора постепенно и болезнено ще проумеят, че наричаният монолитен запад, всъщност не е такъв. Колективният запад от своя страна се дели на хегемонстващ началник и слугинажна Еесовска Зона. Някои хора постепенно и болезнено ще проумеят, че слугинажната Еесовска Зона бе пожертвана барабар с Украйна.

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Неразбрали има ли?" Има. Какво ще стане, когато цялата кремълска шайка претъпници бъде изправена пред военния трибунал: ще се извъртиш и ще обясняваш как Путин е виновен за несбъднатите ти мечти, или просто ще минеш на конспирационни теории, за да си запълваш ежедневието?

66

Бонго Бонго

преди 2 години

Все едно идва във вас някой и ви казва:Спалнята и кухнята са моите и ***, където му падне. После спи с жена ви и децата ви ги избива и вие му отговаряте: вземи и банята.Това на практика става.Нищо българско няма да се даде. Така и украинците казват, а бг паляци казват: вие сте неофашисти..Нео нацисти...ами и Левски ли е бил такъв и Ботев???? Нацисти ли са...Русофилите са продажници.Ни българи ни руснаци, ***

65

Анонимен

преди 2 години

Никакви отстъпки за Киевския режим. Пълна победа за Русия. Това означава - откъсване на Донбас, цяла Южна Украйна и обединяването й с Приднестровието в новата държава Новороссия! Америка, НАТО и ЕС никой не ги пита. Съдбата на Украйна се решава в Москва. Неразбрали има ли?!

64

Анонимен

преди 2 години

Свободният свят не може да си позволи втори Хитлер през 21ви век. Затова фашистка Русия ще си получи заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война.

63

Българин

преди 2 години

В Украйна също има голяма руска пета колона, за която украинците казват: "Само украинските *** могат да бъдат по-лоши от московските въшки". Това заключение важи в пълна сила и за България, защото българските проруски *** са много по противник и вредни отколкото руснаците!

62

Eкзодус

преди 2 години

Хей русофили как сте? Има ли нацисти? Бойлери и перални машини има ли?

61

Анонимен

преди 2 години

Нещо май взехте да обръщате палачинката, взехте да пишете по реални неща защото и Байдън намекна, че Украйна трябва да се раздели с територии за да има мир. Вчера се нагледах с пленени Украински войници и всичките казват едно и също не искат да воюват но нацистите ги задължават. Пълна деморализация нямат боеприпаси, доставките им се бавят пълна катастрофа. Ами каквото си направиш никой не може дати го направи така е когато си "партньор' със сащ.

60

Анонимен

преди 2 години

Още, като бях ученик в края на 80те години ни промиваха мозъците с руска пропаганда, но сега е направо брутално отвратителна и извpaтена...