384

До Анонимен/411

преди 2 години

Олио, например!

383

Наистина

преди 2 години

Много трудно се постига като в Русия - с най-големите ресурси на света ( нефт и газ ) да имаш едно от най-бедните и мизерстващи населения в света с дефицит на стоки от първа необходимост !

382

???

преди 2 години

В България повече от половината от жилищата са с външни тоалетни. На нас трябват ли ни тоалетни чинии?!

381

До 414

преди 2 години

Не знаех, че човек може да се надруса от русски чай така, че да измисля абсолютни глупости и да ги пуска по форумите.

380

До Анонимен/410

преди 2 години

Що бе, рожбо писана, да не би вече да са пратени, предварително платените, самолети? Или поне произведени? Защото, ние нашите, ги разглобихме и пратихме на укрофашистите, та сега нямаме ни един! И тренировъчните пратихме!

379

Анонимен

преди 2 години

Имам един елементарен въпрос - колко от вас имат у дома нещо " Произведено в Русия " - хладилник, телевизор ,лаптоп или РС , автомобил, пералня и каквато и да е битова техника.....Била развита икономика ..и къде я виждате - в производството на самовари? Или в тежки камиони ,кото излизат от завода с 40 % брак и консумират в пъти повече гориво от нормалните..и т.н и т.н.Долара падал,рублата растяла - е , като видя ,че 1 рубла се разменя за 70 $,ще ви кажа-велики сте..!!Ама надали ще доживеем...

378

Новата реалност

преди 2 години

В Русия бензин 1.20 лв. В България 3.50 лв. ! Средната заплата в Русия 3000 лв. В България 1400 лв. ! Сега защо не се смеете ?

377

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 411 "ми то и в България е така" На кои стоки България "търси заместители"? :)

376

Анонимен

преди 2 години

И какво да им гледаш на краварските филми?! Ако си гледал един техен филм от даден жанр, на практика все едно си гледал всички филми от този жанр, че и от близките жанрове.

375

Анонимен

преди 2 години

До Руски колхоз Пак ли ти с доводите от времето на Рейга и Тачър бе пенсионер?

374

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците плащат по-високи цени или търсят заместители на определени стоки" - ами то и в България е така, а уж не сме във война! Та не виждам разлика. Впрочем руснаците страдат, много страдат, и от забраната на Холивуд да се гледат последните филми, и от забраната на ЛГБТ да се провеждат прайдове! Сега, от както са цензурирани руските ТВ и руските сайтове - даже и филмчета от гейпарадите не можем да им пратим!

373

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 409 "100 години, чакаме амеиканците да ни произведат 50 годишните самолети" Русофила лъже сутрин, на обяд и вечер. А, и докато спи също.

372

Елена Кабава

преди 2 години

В Россия половината от донакинствата са на външни тоалетни и не е нужно тоалетна чиния. Така че санкциите няма да засегнат руския човек.

371

Анонимен

преди 2 години

100 години, чакаме амеиканците да ни произведат 50 годишните самолети, велики са няма спор, алелуя.

370

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 402 Описваш жанра Екшън. Знаеш ли колко още жанрове има киното в САЩ? :))))

369

Руски колхоз

преди 2 години

Русия се превръща в безаналогов съветски колхоз - дефицит на основни продукти - некадърно, неефективно и корумпирано управление - обедняване на населението !

368

Анонимен

преди 2 години

Без американската пропаганда през филмите, в Русия ще са по-добре

367

Гладна диета?

преди 2 години

До до 355/387 "ти си много глупав човек вземи и прочети за елдата и нейните качества ," Ахахахаха. Преди месец и половина, когато за пръв път се заговори за недостиг на храни в Рассия, един руски вицепремиер каза хората да не се запасяват, защото гречка щяло да има за всички. Освен това добави, че гречката била полезна и че много хора, които правели гладни диети я ползвали. Виждам, че полека лека натам вървят нещата.

366

Анонимен

преди 2 години

Тия САЩ за нещо друго освен за роби от Африка плащали ли са? Знаем, че земите са им крадени от местното население.

365

Аз

преди 2 години

Чудя се как ги измисляте тези глупости?!