74

Анонимен

преди 2 години

Айде ся оплаквания! В Австралия така изглеждат карантинните им лагери и от много време постоянно са пълни и хора са изпращани да живеят там по 2 седмици за щяло и нещяло! Ходете там да им кажете, че това не са условия за живот!

73

Анонимен

преди 2 години

А моето усещане е че хотелиерите се бият за да настаняват бежанци,барем изкарат някой лев! За момента хотелите им мухлясват,не носят пари,а сезона се очертава като слаб!

72

Анонимен

преди 2 години

На укрите като не им харесва, да си ходят по пътя. Не знам да има друга държава, която да настанява бежанци по курорти. Халал да име накъдето им видят очите - кеф им Полша, Германия, Австрия, Франция. Някои държави имат бая опит с предходната вълна "бежанци", сред чиито културни особености са изнасилване, обезглавяване, убиване с камъни и други подобни евроатлантически ценности.

71

Анонимен

преди 2 години

по принцип подобни бежански центрове трябва да са за хора, които за влезли през зелена граница и кандидатстват за бежански статут, незнам на кой болен мозък в МС му е дошла тая идея, ама така наречените украински бежанци не кандидтстват за бежански статут, а за временна защита и за тях има конкретно отпуснати пари от ЕС

70

Анонимен

преди 2 години

А бе товарете ги на влака и за Киев - там война няма

69

Аз предлагам

преди 2 години

Аз предлагам в този лагер да настаним политиците от ГЕРБ, ПП, ДБ, ИТН, БСП, ДПС, Възраждане (и други) и техните семейства.

68

Анонимен

преди 2 години

До 80 "Усещането е като в затвор." Зависи от гледната точка. Ако идваш от 5 звезден хотел, усещането ще е като в затвор. Ако идваш от война и ужас, усещането ще е като в мирно, приятно и спокойно място.

67

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме че още има българи предимно възрастни които живеят и зиме и лято в такива фургони надтанени там след наводненията що не бяха ги настанали по хотели пък макар и в най близкия град до тях

66

Анонимен

преди 2 години

Е да то на 50 градуса, само отваряш вратата и хвърляш една торба картофи, за два дни яденето е готово..

65

Анонимен

преди 2 години

Надявам се това да е някаква шега... Въпреки че хич не ги харесвам украинците, не мисля, че някой изобщо трябва да бъде поставян в такъв затвор, дори кучешкият приют в Долни Богоров е по-добре. Като гледам май Зеленски ще дойде лично да им дърпа ушите в парламента, миналият път си беше пратил копоя да им се кара, ама сега лично ще дойде да има строй се преброй се, мирно, равнис...

64

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо нашите медии от сутрин до вечер ги интервюират ! Това ли е най-важното нещо за Бг? Тук иска ли..там не иска ли ! Такива са условията това може да предложи България! Ако не им харесва всеки може да отиде където искано те се натискат тук защото никъде другаде не са по хотели на курорт

63

въй

преди 2 години

Като го гледам този оголен плац и тези консерви...дано не става война и да ми се налага да ме напъхат в нещо такова. Лятото там ще е ад. Навън 40 градуса, във фургоните 50, асфалта ще ти лепне по подметките.

62

Rado

преди 2 години

Това е анимация!

61

Анонимен

преди 2 години

180 млн евро отпуснати от ЕС, 40-50 млн лева дарения от нас, и за тия пари фургони за 1750 човека, е нема какво, тия крадат повече и от Баце, ама да крадеш от парите на хора бягащи от война не е просто престъпление, срама нямат !

60

Тарикат мъж не писка

преди 2 години

Това е строено за негари бежанци от африка, те са яки и здрави мъжаги, могат да живеят само на хляб и вода, как ще вкарате украински майки с деца там, вие луди ли сте?!

59

Анонимен

преди 2 години

Слушам днеска една в телевизията говори, че украинците били богати и свикнали на много по-висок стандарт на живот от българския и затова не били доволни от условията, които им предлагат българите. Направо побеснях. Като не им харесва в България, да се махат оттук! Тука условията са такива. България не е богата страна. А тия ако са истински бежанци, ще живеят и във фургон, само и само да са далече от бомбите! Едно благодаря не са казали. Нагъл и неблагодарен народ са укрите.

58

Анонимен

преди 2 години

3 месеца иху после тиху. Абе за хотели ли ги изхарчихте парите?? Вие въобще мозък имате ли? Първо в 4-5 звезни хотели на самия морски бряг, после във фургони дето са като затвор??? Въобще мисъл влага ли се искам да знам?

57

Капризна киевчанка

преди 2 години

А не, щом няма маникюр, коафьор и момче не ща.

56

предложение

преди 2 години

Тези 180 млн. евро да ги изпратят на Зеленски а бежанците вместо във Варна трябваше да отидат в Киев и Западна Украйна. Там няма разрушени сгради. И да протестират пред Зеленски.

55

Бай Иван

преди 2 години

чудно ми е как ще оцелеят в тия ламаринени контейнери лятото като ги понапече слънцето..