19

Анонимен

преди 2 години

До: номер 22 (2022) Това също е военно престъпление. Стратегията на "изгорената земя" е забранена. Хитлер е правил същото при отстъплението на Вермахта до безуаловната капитулация. Това ще бъде отбелязано в Хага!

18

Иво

преди 2 години

Малко ви е . Всичко което ви направят е недостатъчно, толкова сте гадни и подли.

17

анализатор

преди 2 години

Съотношението на силите на Русия спрямо тези на Украйна е 20:1. Учудващо как при този огромен превес на "огромная" и "могучая" Россия, руснаците още тъпчат на едно място.Това е защото армията им е калпава сбирщина от азиатци.Сведенията са от украински медии.

16

Биволъ

преди 2 години

И какво мислите,че руснаците като превземат тези украински градове,ще ги превърнат в райски кътчета за населението им. Те една тоалетна чиния не могат да произведат, а след ембаргото ще видят европейски стоки на "кукув ден".

15

2022

преди 2 години

Това е все още началото.До Днепър всичко ще е пустиня.Като се управлява Украйна от Байдън това е резултата.

14

Анонимен

преди 2 години

След 10 години като влезнете в ЕС,Урсулата ке ви възстанови щетите.

13

защо

преди 2 години

Саше, за Русия разбрахме - "отчаяно се опитва и не ги интересува колко живота ще коства", осветли ни малко и за Украйна. Как храбро настъпват, как се грижат за населението? Такива работи. Че само Русия, Русия ... омръзна ни вече.

12

Лекар

преди 2 години

Да би мирно седяло, не би Искандер видяло

11

БАНко

преди 2 години

ЕТО ГО !!! ЖИВ Е !!! ОМРЪЗНА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА !!!

10

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПРОСТИ НА НАЦИСТИТЕ. БЕШЕ НЯКОГА.СЕГА ТОТАЛНО УНИЩОЖАВАНЕ.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Е кво му вардят след като вече е разрушен ? Да направят поредното тактическо отстъпление." "Вардят подстъпите към други градове, но ако се наложи и тактическо отстъпление ще направят. Важното е да нанесат максимални щети по окупаторите докато става. Вече се знае, че ще има лятна офанзива. :)

8

Анонимен

преди 2 години

90%от бомбите, които разрушават сгради са украински.

7

Азов се прекръсти

преди 2 години

на АзовСтрой - ще строят пътища и ще секат борчета в Сибир, скоро и тая жидо-укропска муттра ще копае канавки в Сибир

6

Анонимен

преди 2 години

слушай Кисиджър и престани боя до последния украинец , ама нали си от друга нация кво ти пука

5

Анонимен

преди 2 години

До рибока "Ясно е и че от мечка спасение няма" Личи си, че не си ловец. :))))

4

рибока

преди 2 години

Все още си мисли,че и "несвободният свят" по определението на демократите от"свободния" ще застане зад него и възниква въпросът,ако това се случи може ли Русия да съществува без търговия със света както Северна Корея?Отговорът май е ясен.Ясно е и че от мечка спасение няма.Останалото продава вестниците.

3

Анонимен

преди 2 години

Касапина от Кремъл, изпрати Касапина от Сирия, защото последния знае само един начин за военна "победа" и тя е чрез тотално разрушение когато има пълно технологично и числено превъзходство. Скоро ще му се наложи да води съвсем друга война, и тогава ще се види, че е поредния некадърник, и не става за никакви военни действия, а шефа му ще има избор межуд това да лапне ампулата или да го почерпят с чай.

2

Анонимен

преди 2 години

Еее писн ами от тоя само з атоя слушам няма ли кой да го застреля, скапана хамериканска ***

1

Анонимен

преди 2 години

Войни се водят непрекъснато по света. Обикновено ги водят щатите. Но кой знае защо ни занимават денонощно точно с тази война. И всеки ден по няколко изявления избълвани от този. Що не грабне пушката като кадиров и да прояви героизъм, вместо да се мъчи да ораторства с дрезгавия си глас? Та той направо се мъчи да изговаря думите. Може пък на фронта да му е силата и да блесне.