67

Хахахахахахахаа

преди 2 години

"...неуспеха на Русия да осигури превъзходство във въздуха" и спрях да ви чета писанията :)

66

Анонимен

преди 2 години

А Британското разузнаване как ще обясни ежедневното губене на територии и предаващи се войници от украинска страна. Къде изжезнаха холивудските продукции на зеленски със снимка от дрон, телефона на случаен гражданин и от GoPro-то закачено на некой войник и поднесено като холивудски трейлър

65

До 99

преди 2 години

Викаш православните славяни украинците са лошите,а чеченците ислямисти и монголоидите от Бурятия са добрите.

64

Анонимен

преди 2 години

Предлагам генерал Съби Събев да направи експертен военен анализ как Русия подцени единството и волята на украинския народ да се отбранява твърдо.

63

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... Като се изкъпе един украинец и става чист руснак......... За съжаление русофила колкото и да го къпеш не се превръща в българин!

62

става интересно

преди 2 години

Медиите вече започват да задават въпроса - момчета, ние вече половин година пишем за кървавия Мордор - кървавия тиранин Путин, заработихме си парите. Сега или ще налеете още пари, или ще престанем да пишем за кървавият тиранин, защото това вече не се ползва с интерес от потребителите на нашия продукт. И тук става интересно.

61

Анонимен

преди 2 години

Доколкото е известно там се бият ВСУ срещу ВСРФ. Откъде британското министерство знае такива "факти"... Сигурно снимат нов 007.

60

Анонимен

преди 2 години

Старши научният сътрудник във фонда Джеймстаун, автор на 20 книги за Русия, Европа и трансатлантическите отношения Януш Бугайски в интервю на Татяна Ворожко, украинската служба на The Voice of America: "Разпадът на Русия ще бъде много по-кървав отколкото на СССР"

59

Рубладжийче

преди 2 години

Задунайските русофилски *** ще се бият в Украйна до последният руснак!

58

Факт

преди 2 години

Колкото повече Русия и съюзните армии бият фашагите толкова повече фейк и изпускане на нерви ще има.

57

Експерт икономист

преди 2 години

Русия се приближава все повече до фалит.

56

Юрий Шевчук

преди 2 години

"Загива младежта на Русия и Украйна, старци, жени и деца умират заради наполеоновите планове на поредния наш Цезар. Родината това не е з*дникът на президента /Путин /, който през цялото време трябва да се опипва и целува. Бедната баба, която продава картофи на гарата - това е Родината".

55

Анонимен

преди 2 години

Така е. В началото на войната руските войски претърпяха пълно фиаско. Сега изглежда като да мислят повече.

54

До 80

преди 2 години

Каква половин Украйна е взел?Взе Мариупол и Херсон-11-ият и 16-ият по население градове. То бива промити мозъци, ама русоробите биете всякакви рекорди.

53

Олаф Шолц

преди 2 години

"Нашата цел е кристално ясна - Путин не трябва да спечели тази война. И аз съм убеден, че той няма да я спечели. "

52

Анонимен

преди 2 години

Британското разузнаване като техните учени ли е?

51

Ф16

преди 2 години

Безсмислие за нас и русначетата, ама Швааб и елитите не е.

50

Фашистка Русия

преди 2 години

Отново се превърна в империята на злото и като такава трябва да бъде унищожена. Руснаците обзети от агресия и претенции за особена мисия в света са заплаха за цялото човечество и трябва да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят. За това ще са необходими между 15 и 20 години!

49

Анонимен

преди 2 години

Значи е време да екстрадираме наглите укри от хотелите!До кога ще обслужваме тези навлеци и кога краварите ще покрият разходите за техните послушници от Укрия?

48

Пак фейк

преди 2 години

Щом прочетох според британското разузнаване и край.