204

Анонимен

преди 2 години

До А ЕС накъде? Ти кога заминаваш за русия на хубаво и евтино?

203

Анонимен

преди 2 години

До 213 Така де истината боли - русия е колонизаторска държава и преди и сега. Холандия няма колонии от 80 години. Половината остров Сен Мартен е неин - толкова.Та така ВОНЯЩО русофилче.

202

А ЕС накъде?

преди 2 години

Русия пренасочва износа на енергоресурси на изток. На западните политици ще им се наложи да обясняват на избирателите ръста на цените на горивата, а от тях и на всичко останало.

201

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва "И ние го усещаме." Зтранно защо, ние го усещаме, а в Русия основни стоки са скочили с над 100%. Картожките вече са на двойна цена. Цените на плодовете са умопомрачителни. Обикновения руснак със сигурност не може да си ги позволи. Мдаааа. Пак станаха като СССР, и то за нула време.

200

Купувайте рубли

преди 2 години

Рублата се стабилизира под 60 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

199

ДА 203

преди 2 години

ИСТИНАТА БОЛИ НАЛИ ! А и това си присъщо за тези който защитават колонизаторите ! Кофа нали затова и стана ХОЛАНДИ В НИДЕРЛАНДИЯ - ЗА ДА СИ ЗАБРАВИ КАТ ЧЕ ЛИ КОЛОНИЗАТОРСТВОТО !!!

198

Анонимен

преди 2 години

До Какво следва ЕС не си ли е плащал за суровините? русия не си ли е плащала за стоките?

197

Анонимен

преди 2 години

До 206 А ти си с ВОНЯ на гнусен русофил. Пфу. Отврат.

196

Какво следва

преди 2 години

До Считам, че: Считаш че... по опорната точка "Всичко срещу Русия". Имаше нещо като разделение на труда между Русия и ЕС. Русия им предоставяше суровини (за добива на които също се изискват съвременни технологии) а ЕС произвеждаше с тези суровини. Сега вече няма разделение - всеки за себе си. И Русия ще произвежда това, което преди доставяше от ЕС. И затова рублата поскъпва - по малко внос от ЕС. Това е финансовият резултат, съпътстван от инфлация в ЕС - суровините поскъпват. И ние го усещаме.

195

Handel

преди 2 години

Тоя е голям ***. Никой не иска да подновявя "връзките" с него, а той си самоповдига самочувствието "те се натискат, ама аз се дърпам:"

194

Анонимен

преди 2 години

Якутия и Камчатка са си чиста форма на колонии на русия.

193

до 203

преди 2 години

До Анонимен явно си с мирис на сорос - просто не всички имат акъл и ти си един от тях

192

Анонимен

преди 2 години

Че той Сидеров в България ли е?

191

Анонимен

преди 2 години

До Импортозамещение Руските технологии на фаза "ще го има, всеки момент" ги знаем. Същото се случи с руския смартфон, руския компютър, руските чипове, руските автомобили, руската вакЦина и ... руските самальоти.. Между другото, защо пародията на 9 май се водеше от кола, построена с 90% чужди части? Иронията не е убягнала на никого, който знае какво има в този автомобил. Или си мислите, че всички са неуки като вас?

190

Анонимен

преди 2 години

До нека не 191 Ще ми кажеш ли една колония на Западния свят понастоящем? Малки островчета като Реюнион, Сен Мартен са незначителни. А русия е поробила 150+ народа в Сибир, на север и в Кавказ.

189

Анонимен

преди 2 години

Да изгоним Сидеров от България!

188

Антикомунис

преди 2 години

Наглите руснаци си мислеха че ще им се размине и този път, но всички тарикати си намират майстора. Украйна ги млати военно а запада икономически. Щели вече алъш вериша да правят с Китай, първо хитрите азиатци ще ги оскубят като мокри кокошки и второ , европейския пазар не може да го замени никой в света, огромен и богат........

187

Анонимен

преди 2 години

Лавров,ще си платите!

186

Анонимен

преди 2 години

Заради тези сме били винаги бедни!Сега още повече.

185

Анонимен

преди 2 години

Едва 15 % от руската промишленост работи с компоненти руско производство... След известно време останалите 85 %ще се амортизират и тогава ще стане интересно. Последствията от санкциите и войната рано или късно ще накарат руснаците да осъзнаят накъде ги води кремълския пcиxoпат и шайката му бандити. Фашистка Русия ще си плати всичко с лихвите. Коня си плямпа лъжите и плаши.